Joj lillany bas je tuzno to cuti 😢 Samo se nadam da ce hormoni sto prije popustiti, i nemoj molim te imati ikakav osjecaj krivnje za ista... a doktore i sestre koji nemaju mrvu humanosti u sebi u takvim trenucima... Uhhh 👿 To stvarno nije normalno i ne bi se trebalo desavati ama bas ni jednoj niti bi porod trebao biti stvar srece i dobre smjene kao sto je sad. Ma... Bolje da ne pocnem, jer pizdim na takve stvari...
Axia hvala ti, je, danas je rockas 😄 Makar uopce nemam osjecaj jer ja samo mislim i cekam jednu stvar haha 😄
Lillany, drago mi je što sam ti bar nekako pomogla, i užasno mi je žao što si imala tako težak porod. Vjerojatno bi bilo puno lakše za tebe da si išla na carski.
Što se tiče sestara i doktora vjeruj mi znam kako ti je. Ja sam otišla u bolnicu tulava i vratila se iz nje nakon 7 dana tulava. Od doktora i sestara nikakve koristi (osim moje ginekologice koja mi je napravila carski- za nju nemam riječi). Mene su spasile patronažne koje su mi došle sljedeći dan. Njima sam zahvalna do neba!!
Hormoni će te tući još neko vrijeme. To je normalno. Mene su toliko pukli kada sam došla doma, i uz to nam je bila grozna prva noć, maloga nikako umiriti, neće da spava, da sam u jednom trenutku sjedila na kauču, držala maloga i plakala skupa s njim. Neki dan mi je muž rekao da se tada ozbiljno bio uplašio za mene i da je to bilo nešto najstrašnije što je vidio. Sljedeći dan kada su nam došle patronažne i objasnile da bebe znaju biti nemirne prvu noć kod kuće jer se promijenila okolina, kada su nam dale neke savjete i rekle da ne radimo ništa krivo, i uz to me pitale kako se JA osjećam nakon svega ja sam se od olakšanja, sreće i ne znam čega sve ne rasplakala pred njim. Nisam si mogla pomoći, suze su jednostavno išle. I nakon toga je bilo još gadnih dana jer su nas grčići spopali još u rodilištu, i mislila sam da nikada neće biti bolje, nikada ti grčići neće prestati, daleko je 3 mj, ali evo i to sam dočekala. Suza i neprospavanih noći se ni ne sjećam, grčići popuštaju, sestre u rodilištu- na njih sam i zaboravila jer nisu vrijedne spomena. Rez nit osjećam nit se sjećam bolova nakon operacije. Tako ćeš i ti sve to s vremenom zaboraviti. Na kraju krajeva, svu bol koju si prošla nije bilo uzalud- dobila si najveće bogatstvo koje postoji.
Samo polako, iz dana u dan i napredovat ćete. Ako dojenje ne ide, preći ćete na adaptirano i dobro. Na kraju je bitno samo da je malena sita.
Drži se i ne predaj se!
Lillany srecom je sada to sve iza vas...gledaj naprijed i uzivaj u majčinstvu...dajte si vremena i sve ce doci na svoje.
MaliV sretan rockas!
axia svaka cast...ti si danas ubacila u 5.brzinu 👍
Curke meni se javila prije pola sata prijateljica iz rodilista sa slikom s poroda...ona,muz i malecka. Kako divno....jedva cekam to...stalno buljim u slikicu. 😍
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
hehe, da, gagica, jesam... i sad imam problem, nemogu obut cipele... o ovome nisam razmišljala.... ima netko ideju kako nabrzinu maknut otok s gležnjeva?
Gagica hvala 😘
Hahaha axia, bas si me nasmijala 😂 Pa ti radi, zenska glavo 😄
Lillany probaj se smiriti znam da zvuci tesko ali puno pomogne.. razumijem te u potpunosti ali nemoj sebe okrivljivati.. mi se sve trudimo kako najbolje znamo i umijemo i to je najvaznije.. a sto se tice dojenja i to znam jer sam i sama stvarno opterecena s time i pokusavam sebi posloziti i sama kockice u glavi da i adaptirano nije toliko lose ali i dalje se rasplacem i na samu pomisao tako da znam kako je.. a za potod ces ubrzo zaboraviti tj.manje ce bolno biti prisjecati se jer nam to rade male struce svaki put kad nas pogledaju bol umanjuju
Mrkvica mislim da si prva koja me pitala kako sam ja i tu sam se i sama zamislila jer do sad nisam ni ja pomislila na sebe... meni je krvarenje stalo, i vise me nista ne boli valjda je sve ok osim sto sam nasla komadic konca..al pd silnog dojenja / izdajanja do sad nisam o tome niti razmisljala..
MaliV sretan ti rodjenda zelim i sve najbolje
Axia meni je kod gleznjeva jedino porod pomogao i to u toj mjeri da sam se sokirala kad sam vidjela noge jer ih se ne sjecam tako tankih
Sad da pitam cure jeste pocele vi obavljati kucanske poslove? Meni je kuca malo dosla zapustena a sveki vec gleda da hodam pa se niti ne nudi ni rucak skuhati a jos manje pomoci s necim, a malo me strah raditi nesto jer su ki prije svi govorili da se na pocetku treba odmarati i sad nemam pojma sta da radim?
I da upravo je sveki dosla dok sam dojila i navela sam oah da mali od 12 nije spavao i da ga pokusavam uapavato a ona sjela i prica s njim.. joj kako sam zakuhala
MaliV sretan rockas
Buffy pa pitam jer znam kako je.. sve te strese i bas to ne stignes misliti na sebe sto i nije bas dobro. Sada je bitno da je i nama dobro jer znas kako kazu sretna mama sretna beba.
Sto se tice kucanskih poslova ja nisam jos bas nesto radila, operem ves i stavim susiti, skuham nesto i operem sude. Sveki i sogorica su mi neki dan malo priredile kucu i oprale prozore kako ide bozic.. ne forsiram se ali me isto tako nervira kad nije usisano i pobrisano a stavrno ne stignem. Sama sam s njom tako da jedva nesto skuham a kamoli nesto vise..
Super da ti je vec stalo krvarenje, meni je sad slabo skroz da mi je dnevni dosta i nadam se da ce uskoro stati skroz.. traje vec mj dana..
Ovo za sveki mi je jasno.. i sama imam takve probleme ali vise sa sogoricom..
Moja draga vegeta je danas dosla dok sam hranila malu i stane iznad nas i gleda. Pa me pitala jesam ju ikako slikala dok jede, ja ostala paf i naravno kazem ne a ona zasto pa da izradis tu sliku da moze pokazati kako mala jede. Samo cu pitati dokle?
E da to za konce da si nasla je normalno, sami izadu jer su ti kao razgradivi da se nemora ici na vadenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji