dobro jutro / dan okruglice
ja spavala do 10... weeee konačno sam se naspavala.
jučer su moja mama i svekrva napale moju šogoricu kak maloj ne pazi glavicu. uf. ja sam poludjela. ona se smijala i gledala me, a ja naprašila ove dvije. mama valjda zna najbolje. odmah su bile tiho. baš mi to treba kad budem ja imala bebu. da mi svako malo sole pamet.
ja neznam kak vaše bebice, al ova mala samo spava. budi ju na silu da papa (ako joj uspije), mala spava ko da ju je vlak povozio. štipa ju za lice, nos, sa mokrim rukama ju mazi, al mala se neda
ja to nikad nisam vidjela u životu. hahaha.
Tyna vidjeti ces i sama beba kad zaspi ako se ne zeli probuditi nema sanse. Probala sam jednom izgledalo je bas tako.. mislim da bi ih jedino kupanje probudilo iz cvrstog sna. Ja malu ne budim za jelo, eto sinoc je odspavala 6 sati u komadu, dala sam joj jesti kad se probudila.. istina sise su ko kamen bile ali sve izvuce.
Mm i ja sinoc se probali podruziti jel Moram priznati da je ispalo bolje nego sam mislila a o kakvim sam grozotama citala na netu tek.. ipak sam morala prekinuti jer me nekako bilo zatezalo i peckalo. Nadam se da ce drugi put biti bolje ipak
Pozdrav curke moje
Nisam se dugo javila tako da prvo najvece cestitke svim novopecenim mamicama i buhtlama koje su nam dosle ovih dana.
ona ju probudi jedino kad joj ide pelenu mjenjat to joj je sad taktika
mrkvice kako ste se to podružili? ja više neznam kak to izgleda. hahahaha
sad još stavljam vaginalete tak da nema šanse i da hoćemo... nažalost...
Iillany jako mi je drago sto si se javila napokon, bas sam bila zabrinuta vec Nadam se da ce sve brzo proci i da ces se oporaviti. Jako mi je zao sto si imala takav tretman u bolnici, ocito je stvarno stvar na koga naletis. Cuvaj puno svoju mrvu i ne sekiraj se radi dojenja. Ako uspijete dobro ako ne opet dobro. Bitno da malena sada dobiva na tezini. Nemoj biti tuzna, sve ce proci
Tyna to i ja radim jer se mrzi presvlaciti pa me kao da mi se osvecuje redovito zapiski
Jojj nama je ovo bilo prvo druzenje nakon neznam koliko, prije poroda nismo bar dva tri tjedna a evo od poroda je mjesec vec prosao. Tocno se ko djevica osjecam
lillany, žao mi je što ti je tako porod prošao... a pitanje što čeka nas ostale... ja se samo tješim ako i bude užasno, da će proči, ozdravit ću, i to će ostati samo sječanje... držim fige da ti mrvica počne dobivati na kilaži i da bude sve super...i ti se drži... preko 20 šava, sigurno boli još i sad... ali i to će proči...
mrkvica, ja se osječam ko djevica več pola godine. hahahahaha
Lillany, sve smo mislile ba tebe i, i dalje smo u mislima uz tebe. Vjerujem ti da si u raspadu, hormoni su grozna stvar- ja nikada nisam bila placljivica, a sada se jedva nosim sama sa sobom; tako da se sve bojim kako ce biti poslije poroda. Placi, pusti sve iz sebe, proci ce... Kazes i sama, za tvoju mrvu sve se isplatilo- pa tako ce i ovo . Drz nam se
Ja se opet nisam naspavala. Budna sam od 6, i od tada u pokretu. Sve me cudesno boli, a jos bi trebala rucak napravit... Jednostvno nemam energije pomaknut se... A ledja ce mi grunut... Ufffff...
bok, okruglice moje. i one koje više nisu okruglice :)
prije svega, lilany, žao mi je što si imala tako ružno iskustvo... nadam se da slijede lijepši dani...
maliV, pretpostavljam da ti je onda nekad sad rođendan, pa neka ti je sretan!
mama, jučer te nije bilo neko vrijeme, već sam mislila da si se poduplala.... nadam se da su bolovi makar malo se smirili...
moj bolni trbuh se malo smirio. došla sam do zaključka da kad 4 dana nemaš veliku nuždu, da je to fakat bolno, posebno kad se beba spusti i pritišće crijeva.... uglavnom, velika šalica planinskog čaja je riješila stvar :P smijemo to pit, jel tako?
ako su one babske priče istinite pa porod bude mačji kašalj ako se puno krećeš, ja ću rodit za minutu (haha, nadaj se). upravo sam uglancala dolje kod svekrve sve, skuhala ručak i napravila kolač, sad glancam kod sebe, a poslijepodne na božićni domjenak u firmu.... baš neki produktivan dan....
Draga Lillany zao mi je sto nisi imala lijep pocetak s bebicom ali kada pogledas svoju srecicu kako ke dobra i lijepa sve postane nebitno.
Nemoj kriviti sebe za nista. Ti si svome zlatu najbolja majka i nitko te ne moze zamijeniti.
Najvaznije je da bebica napreduje i da je zdrava..papala ona tvoje mlijeko ili adaptirano.
Ona se jednoga dana nece sjecati sto je papala i sto se dogadalo..sjecati ce se samo nasmijane majke koja je uvijek bila tu za nju.
Nemoj plakati pred bebicom..ona to osjeti. Grli je i mazi a ona ce ti ubrzo vratiti najljepsim osmijehom.
Samo hrabro naprijed i ne daj da vam itko i ista kvari srecu
Axia i meni su govorili sto se vise krecem da cu lakse roditi.. U prijevodu cjepaj drva i kopaj kanale da bude sto lakse
Znaci da treci porod ne bi trebala niti osjetiti s obzirom da trcim za klincima
Joj lillany bas je tuzno to cuti 😢 Samo se nadam da ce hormoni sto prije popustiti, i nemoj molim te imati ikakav osjecaj krivnje za ista... a doktore i sestre koji nemaju mrvu humanosti u sebi u takvim trenucima... Uhhh 👿 To stvarno nije normalno i ne bi se trebalo desavati ama bas ni jednoj niti bi porod trebao biti stvar srece i dobre smjene kao sto je sad. Ma... Bolje da ne pocnem, jer pizdim na takve stvari...
Axia hvala ti, je, danas je rockas 😄 Makar uopce nemam osjecaj jer ja samo mislim i cekam jednu stvar haha 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji