Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    11. Prosinac 2015. 21:11

danccci, mislim ja da ćeš ti brzo brzo čuvati svoje zlato

ja sam cijeli dan u pokretu. uf. tek sam sad došla doma i legla. mali rastura unutra... to mi je valjda kazna jer danas baš ništa nisam odmarala od jutra...
    ujutro me razljutila dijabetologica. dođem tam u 8, veli mi sestra da prva idem unutra kod doktorice. mislim si- super! onda doktorice nema do pol 10, i onda još zove 5 starih baba unutra prije mene. uf.
    one u penziji prije mene, a ja nemogu niti sjediti niti stajati. tak da sam čekala na kraju do 11. hvala bogu više nemam posla s njom.

axia
    11. Prosinac 2015. 21:28

danci, i meni miriše da će tvoja mrva uskoro među nas zimske babe :)
    cure, trebam mišljenje... već tri dana, odnosno intenzivno navečer me boli trbuh. dakle ne kao menstrualni bolovi, niti kao grčevi ili slično, trbuh je mekan. nego kao iznutra, kao da ga beba vrijeđa. na momente, kad se hoću ustat iz sjedećeg položaja me doslovno zapeče u zdjelici. kad legnem, baš nekako čudno boli, kao da ona kad se miče me vrijeđa... jel se to kojoj događalo?

gagicamamica
    11. Prosinac 2015. 22:25

Danci moglo bi to skoro... 

Moj cep vec dva dana ispada al to je to...stalo na tome. Povremeno menstrualni bolovi.... 

axia ja nemam takvih iskustava al pretpostavljam da bi to bilo od pritiska maternice na okolne organe i zivce.pogotovo za vrijeme micanja bebe. 
    Mislim da nema mjesta brizi al da cujemo i druga iskustva...
    Iako najbolje konziltirati doktora.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

@JustSmile@
    12. Prosinac 2015. 06:24

Dobro jutroooo! :) nema spavanja..ko navijena u 6 i gotovo...bas mi je cudno,sta da radim sada?svi spavaju a ja ko vampir imam osjecaj,posto nije jos svanulo.nit se ustat nit spavati. Vec vidim da ce me uhvatiti umor u popodnevnim satima. -.-
    Zelim vam svima lijep dan! :)))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

gagicamamica
    12. Prosinac 2015. 07:07

Just smile pridruzujem se nespavanju....nakon nocasnjih cestih pohoda na toalet jos sad nemogu zaspat.... 😁 
    I ja mislim da ce me oko podne vec lovit fjaka.

• mama@
    12. Prosinac 2015. 07:21

Jutro drage moje. 
    Ja vam se mucim s cistim laznjacima evo treci dan.
    Bole kao pravi nekoliko sati i onda vise nista. Bas sam umorna od svega.
    Kod dr idem u ponedjeljak da me jos pregleda pa cu znati nesto vise.
    'Ona stvar' mi je kao lubenica.
    Preznojavam se i trpim.

Nadam se da ste mi vi nesto bolje iako vidim da opet ima nespavalica 

gagicamamica
    12. Prosinac 2015. 07:44

mama drzi se...jos malo...mogu si mislit koliko te to iscrpi...
    Moji su povremeni nisu jaki al boluckaju.

@JustSmile@
    12. Prosinac 2015. 08:48

Gagica: spremimo rucak i u krpe. :p

Mama: bas mi zao sto te to tako muci.drzi se. ♡

Ja cini se pokupila neku upalu...svrbucka dolje,pecka a imam jos 5dana da idem kod dr.jel zna neko neki prirodni tretman,da odmah u startu odsjecem sve napasti? -.-
    nisam nikada imala i eto ga sad :/ ufff

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    12. Prosinac 2015. 09:31

Jutro bucike 

Mama odmaraj sto vise mozes.
    Izgleda da ti mali tvrdoglavac zeli uljepsati Bozic 

Just Smile probaj sa canestenom..ne ide na recept a pomaze bolje nego ostale vaginalete ili kreme.

Dancccci bebica uskoro stize
    Jesi li se raspitala za epiduralnu?

MaliV
    12. Prosinac 2015. 09:59

Doooobro jutro kuglice i mamice 💕

Danci izgleda da se nesto sprema 🎁 😁

Mama drzi nam se, neka mrvica jos malo priceka, bar da napunite 37.

Axia ja isto nemam takvu vrstu bolova, mozda da nazoves dr pa provjeris za svaki slucaj.. Mene zna strecnuti i boliti, ali ne kao sto ti opisujes, ovo tvoje mi bas zvuci bolno 🙁

Ja upravo dobila novi mikser od muza za rockas, pa idem raditi kuglof i tortu i svasta nesto 😁🎉 usporedno perem i peglam ves za maloga, imam pregled u utorak, pa da bude sve spremno ako se nesto pocne desavati dolje 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.