Anaheja bitno da je sve ok.
Beba je samo malo sitnija..bit ce mrvica mala
Ines moj se tek poceo zanimati za igracke oko 4-5 mjeseca..kad ih je poceo hvatati u ruke.
Mobil je do tada beskoristan..a tek kada je mogao ga uzeti u ruke i rasturiti ga onda je tek postao zanimljiv. A sada s 10mj uglavnom ga zanima sve osim igracki..tu su razni lonci i poklopci,zice,sve ono sto ne smije.
Tako da je najpametnije kupovati igracke kada budu stariji..ali ja ne mogu odoliti pa ih samo skupljam.
Axia, neces vjerovat, ali nisam imala to kome spomenut... Kad sam dosla, primila me dr. Sokol- ona mi vec prije nije sjela, cim je sestra izmjerila fs 32 potjerala me express na uzv. Dakle s njom sam provela minutu. Herman se kacio sa sestrom jer je bio kraj radnog vremena a jos 2 zene u cekaoni. A i Zlopasi se zurilo doma.... S njim sam isto bila ravno minutu... Rekao mi je samo da dodjem za 2 tj posto mi je tj manja trudnoca i da je sve ok. Ako se ponovi, doc cu na hitnu tamo... Kaj sad...? Sve u svemu, 4 sata izgubljenog vremena radi nicega...
Samo nek njega nema, to mi je drago cuti... Jesi narucena za tocno 2 tj(badnjak) ili otprilike? Ja moram na uzv 22og, mozda se i vidimo :)
Zapravo sam mogla birat 23. ili 28. Ja sam odlucila za 28. Sto se manje druzim sa njima, to bolje
Ines ja igracaka nemam, tj imam jednog malog medu koji zvecka. Eto ona ce sad mj dana i apsolutno ju ne zanimaju, jedino mi koristi gym smiri ju i voli gledati svjetla i te igracke ali ne igra se, nekada slucajno rukom ili nogom udari igracku koju pa zvecka.. a mobil je promasaj, ne zanima ju ju ni likovi koji vise ni ta muzika..
Onda nisam pogrijesila sto nisam nista jos kupila? Mi smo jucer dobili medu, imamo gym i mobil naslijedenr i to je to...
Odlično, onda ima vremena za kupovinu igračaka (a sigurna sam da će hrpu toga i dobiti)
Evo i mene! Radili su mi danas dva ctg-a, opet nisu dobri, ali su bolji nego jučer. Kažu da imam dosta trudova, ali su me ipak pustilii kući jer nisu jako bolni. Doma je ipak udobnije :D E sada...mislim da prijavljujem ispadanje sluznog čepa... tako da...tko zna...možda se još i vratim :P
Sortiraj odgovore
Najstariji