Da..dobro je Dillb spomenila gljivice.
Manje-vise svaka ih bebica dobije radi slabijeg imuniteta..mi smo se naoruzali Daktarinom..tako da cim vidimo da se bebacu bijeli usna supljina damo mu malo kremice..a to je fino i slatko.
Tako da buduce mamice znate sto vam treba
Dillb mi smo naruceni na prvi pregled 15. malo ranije od vas.. kako izgleda taj pregled? Jel placu klinci? Mislim da moja hoce jer se ne voli skidati i presvlaciti A ovo za uzv kukova, sto nije to malo kasno? Ja sam mislila da se to mora sto ranije napraviti pa smo cak namjeravali otici privatno ako nas kasno naruce..
Anaheja ako si pod ovo kad se sve vrati u normalu pa neces ustajati mislila nakon poroda faliti ce ti da ustajes samo na wc
Mrkvice, kako je tebi trajao oporavak tamo dolje? Mene konci zatezu i ponekad imam osjecaj kao da cu snijeti jaje
. Plus muci nas dojenje i grcici i nespavanje...tak da super sto ste se vi ufurali
Dillb bravo za vas. 👏👏 Napredujete ko veliki. 😉
Meni je iza prvog poroda duugo trebalo da se oporavim od epiziotomije. To mi je bilo gore od poroda. Jos uz to i hemić proradio... Tako da se ovaj put nadam da cu se izvuc bez rezanja. 😁
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Ja sam nakon tri tjedna bila k'o nova..sav se nije niti vidio skoro.
Ali ga zato sada debelo osjetim kada je promjena vremena
Mrkvice ja kada sam vidjela sto pedica radi malome na prvom pregledu skoro sam u nesvijest pala. Baratala je s njim k'o s loptom.
Uglavnom gleda motoriku,kako se oslanja na stopala,refleksi.
Slusa ga i provjerava grlo.
Bebice uglavnom ne placu..
Uzv kukica obicno se radi od 3 mj..ali i mi smo bili naruceni tek s 4 mj.
Lady daj si vremena da se oporavis. Netko se oporavi prije a netko poslije..pa jos ti je rano da nista vise ne osjetis..
Lady u bolnici je bilo najgore nisam mogla bas sjediti zatezalo me iako sam ja imala samo unutarnje jer sam malo popucala i bolilo me kao da me netko nogom opalio medu noge. Prvi tjedan, tjedan i pol doma sam sjedila na stranu i jela stojecki jer su mi stolice bile nemoguca misija. A ovako izgled gospode se dosta brzo vratio na staro. Meni je oporavak brzo prosao sada se osjecam kao da nikad rodila nisam. Mislim da ti ja bas nisam mjerodavna jer nisam imala epiziotomiju. Meni je npr puno gore bilo ici na wc. Osjet u mjehuru kao da sam izgubila a veliku nuzdu me bilo strah radi hemica i zatezalo me nekako ako bi tiskala.
Sto se tice male mislim da mi je najveca sreca sto nema grceve, ona je prva tri dana doma samo urlala satima po noci ali to je proslo. Dojenje je bilo koma prvi tjedan, dva doma ali stisnula sam zube i sada ide bez problema. Samo hrabro, doci ce sve na svoje a svakako ce biti puno puno lakse kada se ti oporavis
Cure kada ste vi isle na prvi pregled ginekologu? Kada je stalo krvarenje ili prije? Meni je 6 tjedana za Bozic ali jos uvijek malo curim pa neznam da li da se narucim ili da cekam..
Linakarolina nadam se da ce i moja stojicki podnjeti taj pregled. A to kako barataju njima me vec u rodilistu sokiralo, mislim razumijem da im je to vec xy beba ali malo njeznije nebi skodilo.. mene najvise zanima koliko je narasla u duzinu ali mislim da ona nije dobila punu kilu.. neznam tako mi se nekako cini. Prije tjedan dana je bila na 3760 tako da nisam bas sigurna..
Znaci, izvjestaj... Doktorice koja radi jutarnju nema, mijenja ju jedina dr koja mi se ne svidja ... Bas super. Pregled, ne prestrasan ali niti ugodan. Cerviks je skracen i peohodan za prst a fs, sto god to bilo 32 i razlog za paniku. Taj dio odradjen za sve ukupuno 20 min od trenutka ulaska u TA. Sad cekam vec pola sata red da se prijavim na uzv... Jer ga moram hitno odradit pa se vracam tamo sa nalazima... Pa, eto... Daljnje novosti cu javit...
Mrkvice, mislila sam kad beba konacno pocne spavat cijelu noc u komadu . Ima do toga jos ohoho
Sortiraj odgovore
Najstariji