Jutro vam curke! Kako ste spavale?
Ja iznenađujuće dobro i mirno.
Jutros opet jos čepa iscurilo....
Biće da cervix nestaje...i da se otvaram. Neka...ići će valjda brže kad krene. 😁 u sri. idem na kontrolu pa cemo vidjeti.
Samo svi okolo me izludiše s pitanjima jos si u komadu?šta čekaš? Nesmijem nikom ni por poslat,ni nazvat odmah misle novosti im javljam...
Kužim ih s jedne strane al struge strane vec me polako to nervira....imam ja jos 2 tj. do termina. 😁
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Hahaha gagica, nas lucky day je bio 5.4. 😄 Jedan ali vrijedan 😂
Ja sam sinoc jedva zaspala, ali sam se fino naspavala ☺️
Taj cep... Jel to osjetite kad izlazi ili ste ga vidjele pa znate?
Jutro.
Tko zna kad se tko kresnuo hahaha. Bitno da smo uspjele pohvatati te malisane
Ja sam vec prije rekla da imam iscjedak jako gust zadnja 2-3 tjedna koji nije uvijek prisutan nego jednom dnevno ili svaki drugi dan osjetim kad ide. Dali je to cep il ne...pojma nemam.
Malo me buni jer kad citam drugima to ide u komadima
Moji su bolovi manji ujutro ali osjetim. Sad imam i mucnine i eto... Bas sam sretna hahahaha
Dobro jutro svima!!
Ja sam zacudo naspavana. Samo sam jednom isla na wc nocas , cuda da se dese. Volim kad se potrefi takva noc . Jos kad se sve vrati u normalu i nece bit potrebno ustajat nocu, uffffff....
Jos malo pa do petrove na pregled. Bas me zanima kako ce to proc
Jutroooo
Sada ste me nasmijale temom o "kresanju"
I ja znam tocno kada smo ovog malca uputili na putovanje jer je to bio jedini put da se nismo pazili pa neka bude sto bude.
S obzirom da smo prethodnog klinca pravili 10mj po nekoliko puta na dan ovaj nas je iznenadio brzinom
MaliV cep ne osjetis ali vidis kada ides na wc..meni je izgledao kao komadic velikog, ruznog i zelenog smrklja..a moze i sluzaviji biti pa izlaziti danima,tjednima prije poroda.
Jutro svima!
Vi naspavane, umirem od ljubomore... :) ja nisam oka sklopila. Mucnina, bolovi, cudan iscjedak=panika... Al nece mala jos van...
Anaheja, sretno na pregledu!:)
Meni je taj čep doslovce sluzav. Ovisno o kolicini...ili malo na papiru... I u 2 navrata bas dugacko cca 10 cm debljine gliste.
Ah jesam slikovita. 😁
Nisam osjetila nista jedino vec danima menstrualni grcevi.
Anaheja cekamo izvjestaj. 😉
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
pozdrav svima.
još malo pa će biti novih bebica na temi... kako je to lijepo. i ne dajte da vas glupa pitanja naživciraju!!!
mrkvice, ipak je koža dugo bila razvučena. sve će se to vratiti u normalu samo joj daj malo vremena.
mi smo jučer, točno 6 tjedana nakon poroda, bili na prvoj kontroli kod pedijatra. mališa je narastao 5cm (sad je na 57cm), a vaga je vrlo važno pokazala 5400g. ako računamo od izlaska iz bolnice, mališa je dobio 1630g. nismo dobili nikakvu kritiku, niti preporuku. naručeni smo na uzv kukića u veljači. i to je sestra odradila umjesto nas. jedino što nas muči je nekoliko gljivica po desnima pa se moramo mazati kremicom.
Sortiraj odgovore
Najstariji