Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagicamamica
    10. Prosinac 2015. 20:27

MaliV neznam sta da mislim i ocekujem....dok me neprimi svakih 3-5min za istać ne mrdam nikud. 😁 
    Meni je dan ko godina sad pred kraj....

Steznici su dobri i jedni i drugi. Ovaj sta je samo kao pojas mozda bolje stisne. Ja imam na kopcanje na babu i dedu u tri reda pa se moze stegnut po potrebi

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

lady6
    10. Prosinac 2015. 20:45

Pozz, drage moje! Ne stignem sve citam, borimo se sa dojenjem i rutinama...al samo da vam pozelim sretno koje iscekujete i cestitke mamicama!

MaliV
    10. Prosinac 2015. 20:54

Lady, sretno s dojenjem i dalje.. A rutine su po Gini ili?

Tyna pa nama je full slicno 😄 Meni je termin po zm 27.12., onda mi je nedavno premjestila na 24.12., a sad po zadnjem pregledu 28.12. 😄 i sad ti znaj haha

Ines24
    10. Prosinac 2015. 20:55

Gagica ma nije pojas, nego kao visoke gaće, valjda preko cijelog trbuha, a drugi je niski kao obićne gaće...

Ines24
    10. Prosinac 2015. 21:13

Tyna koliko košta rennie?

Mrkvica2
    10. Prosinac 2015. 21:41

Ines ja sam kupovala rupurut jer nije bilo rennia, ali cijena im je tu negdje oko 40-50kn kutija ako se ne varam. Ali sta je je pomognu odmah.. ja sam jedino tako mogla spavati.

Lady bas mi je drago da si se javila 

Sto se tice steznika ako vam misici budu razmaknuti vise od dva cm doktorica ce vam propisati steznik koji se narucuje posebno bas radi toga. Na manje kazu da nije potrebno nego nakon dva mj poceti sa vjezbama pa ja nisam kupovala.. mozda uzmem visoke gacice onako reda radi ali vec vidim da nema sanse da bi ga doma nosila a onda ni nema nrkog smisla jel..

gagicamamica
    10. Prosinac 2015. 22:01

Ines kužim,al meni su se te kao visoke gace znale frkat kad sam sjedila. 
    Ovo sa žgaravicom je stvarno koma...meni sad malo popustilo. Ginic mi rekao da mogu uzet Peptoran od 150 mg. Srecom imala ga moja mama pa me spasilo.... Jucer bila na ljutim kobasicama ☺ a žgaravice nema! Juhuhu!

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Ines24
    10. Prosinac 2015. 22:58

Kod mene nema pravila, što god pojela pojavi se žgaravica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.