zaboravih napisati: čak i u vrtiću djeca svakodnevno idu van. ne vode ih ako je temperatura ispod -10 i ako pada kiša. tako da se slažem sa zadnjim postom od Linekaroline.
Hvala cure na savjetima. Pricekati cu muza da mi snese kolica pa bi mogle danas i prosetati
Meni je patronazna sto se toga tice rekla da mozemo van samo da nije u minusu vani i da nema vjetra, naravno da ne pada po mogucnosti. Ali kao prvi put 5min, pa 10.. a bome radi 5 min nebi nosila kolica van opce. A nece joj nista biti ako malo po ulici prosetamo..
Dillb pa 5kg je taman kilaza.
Moj je na prvom pregledu imao 5850 ..dobio je skoro 2 kg u mjesec dana a sada ga doslovce moram vijati da nesto stavi u usta i ako navuce 200g mjesecno vec smo u napretku.
Oduvijek su me nervirale te pedijatrijske fore tipa beba vam ima previse kila ili premalo.
Svaka bebica je individua za sebe pa tako i napreduje.
Ma neka je vani mala zimici..samo ti Mrkvice spakuj malecku i pravac zrak..vidjet ces kako ce biti zadovoljna.
Ja uvijek kazem da odgajam djecu po Norveskom modelu..tamo djeca bila zima,sunce,kisa,snijeg uvijek izlaze van na igranje ili setnju jer se moraju privikniti na sve uvijete.
Moj malac jos niti jednom nije bio prehladen niti bolestan od toga sto je bio vani po hladnoci.
I sada jedva cekam snijeg da ga malo uvaljam..
Drage moje kod mene nista novoga. Bolovi i kontrakcije jos uvijek prisutni. Poludit cu. Bas mi je dosta vise tih boluckanja. Ne svida mi se niti malo. bjah
Mama cuvaj ga u busi jos tjedan dana..
Tada ulazis u termin pa ti mozda ta boluckanja donesu jedan lijepi bozicni paketic
Mama suosjecam... Konstantno me nesto bolucka. Vise se ni ne sjecam sto je zivot bez bolova :D postalo mi je tesko okrenuti se po noci s jednog boka na drugi. A da ne pricam da ne mogu posteno udahnuti :)
[/u
Zao mi je kad vidim koliko vas kontrakcije i bolovi muce... Strpite se jos malo... Proc ce to sve za cas
Mene gnjave bh i oni menstrualni bolovi, ali nije nista kronicno. Jos uvijek sve uspjesno ignoriram i trudim se funkcionirat kao da se nista ne dogadja. Malo se vise zapusem i malo vise bole ledja od kretanja i sjedenja, ali to je to.
Axia, svakako. Izvjestaj ce bit tu cim zavrsim sa pregledom
Mrkvice, do sada sam se uvijek divila tudjim bebacima i sva se raspekmezila... Vasim sam se bebama veselila kao da radjaju moje najbolje prijateljice- ipak se se mjesecima tjesimo i podrzavamo . Tako sad vec jedva cekam da prodje jos tih zadnjih mj dana
ola curke!
potpisujem norveški model odgoja i nadam se da ću mu se prikloniti i nakon poroda
ja sam danas fino pješke do bolnice na ctg pa na tržnicu pa pješke nazad.
na povratku me malo počelo boljeti, ali sam ignorirala
ctg je ovaj put bio bez greške i još je doktorica komentirala kako je živahna malena, da ne spava danas.
a ja prije nego ću ući popila onu fuj slatku kavu s automata i pojela čokoladicu
međutim, tlak me zeza već peti put, blago mi je povišen pa sutra opet.
bilo bi stvarno fora da mi u jednoj šetnji do bolnice pukne vodenjak pa fino samo produžim u rađaonu
zavjese još čekaju, ali sam vješala svjećice po prozorima hehe
kad pepita izlazi, jesam fulala dan?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
LinaKarolina, tako i treba. djeci ne škodi friški zrak. čak što više, poželjan je. ja se i danas nasmijem kad dobijem prodiku od ovih starijih jer izlazim mokre kose van i jer sam bosa kad mi je vruće.
a što se tiče pedijatrovih savjeta, prihvaćam samo one konstruktivne. bedaste ignoriram. s prvim sinom sam dobivala savjete da ga hranim svaka 3-4h, godinu dana mu je glavna hrana bila dojka i natukao je 10kg. dakle, zdrave kilograme. u idućih godinu i pol je dobio samo 3kg jedući drugu hranu.
mi smo majke svojoj djeci i znamo što je najbolje za njih. nitko me do sad nije uspio nagovoriti da djetetu dam nešto što moj instinkt kaže da mu ne trebam dati, a kad bi to pokušao netko drugi - uzela bih mu dijete iz ruku. bez grižnje savjesti jer činim ono što je najbolje za moje dijete.
Anaheja voljela bih da mogu ignorirati svoje bolove ali su jako slicni pocetnickim trudovima pa me malo.plase. Nikad nisam imala s laznjacima problema i sad me uhvate. Fuj.
Odspavala sam malo i sad je okej.
A ništa, cuvam svog malenog u busi koliko god mogu duze jer ovo je zbilja prerano za ista drugo.
Shimmer svaka cast na pjesacenju. Ja nazalost vise ne mogu toliko. I da... Pepita izlazi u subotu koliko se sjecam
Terminuse moje drzite se jer smo sve blize nasim Bozicnim i Novo Godisnjim paketicima
Sortiraj odgovore
Najstariji