Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dancccci
    09. Prosinac 2015. 15:34

Sto se tice tih izlazaka meni je jedna pedijatrica rekla da dijete mora na zrak bez obzira na hladnocu. Toplo obuci, pokriti, ako imate zimske navlake za kolica tim bolje i van! I sama sam za to...planiram sto prije uvesti te setnje, makar na kratko. A za privikavanje cu prvo po par min  na balkon svakodnevno. Neki vec osuduju da ne bi trebalo bar prvi mjesec,dva, ali ja bi njih zatvorila na mjesec dva u sobu da vide kako je to. ;)

axia
    09. Prosinac 2015. 16:32

mama jel tebe ti lažnjaci nikako ne popuštaju? jesi razmišljala da ipak se javiš doktoru prije dogovorenog termina? makar telefonski? stalno mi je na pameti kako su ti rekli da možeš čekati svaki čas....
    ja sam se danas malkoc preforsirala, pa me križa baš bole, ne mogu se izravnat bez da se poduprem... al sam ustrajna i idem u malo dužu šetnju, mm  je napokon na GO :) dogodine :D
    svakako podržavam sve vas koje izvodite bebe van bez obzira na temperature...sviježi zrak nikome nije donio ništa loše...

Anaheja
    09. Prosinac 2015. 16:42

Pitanjce... Primjetila sam na papiru nakon sto piskim pokoju krvavu tockicu... Onako, izgleda kao svjeza krv... To bi me trebalo zabrinut ili je to ok?

• buffy
    09. Prosinac 2015. 17:12

Pozdrav cure.. ja sam svog malisu jucer izvela u dvoriste na kratko..zabundala ga i van...ne moram spominjati kakve komentare sam dobila ali jednostavno sam ih ignorirala..
    Mog malenog nije zbunila bocica sisa kombinacija..koristim tommee tippee i nekad ga prije bocice stavim nekad poslije..a sad sam pocela oboje kombinirati... jedino me malo strah ponuditi dudu iako sam svjesna da bi mi malo olaksalo sve jer.ovako moram sisu imati na raspolaganju uvijek...  sutra ostajemo sami prvi put i malo.me strah kako cemo sve stici 
    Anaheja ja bi se javila doktoru ako je u pitanju svjeza krv..

LinaKarolina
    09. Prosinac 2015. 17:37

Anaheja preporucam da se javis dr.
    Krvarenje je normalno ukoliko si imala pregled.
    Moze biti i pocetak poroda a mozda ti je samo pukla neka zilica.
    Tako sam i ja dva puta do sada krvarila..bezazleno ali najsigurnije ti je da zoves dr.

Anaheja
    09. Prosinac 2015. 17:41

Nisam bila na pregledu, nisam se cak niti forsirala nicime danas... Vidjet cu, ako ce se nastavit pojavljivat skoknut cu do dr...

shimmer
    09. Prosinac 2015. 18:00

anaheja, jesi sigurna da je iz rodnice? jesi se mozda frisko brijala pa si mozda napravila ranicu negdje?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica2
    09. Prosinac 2015. 18:08

Anaheja slazem se s curama, ako ne prestane javi se doktoru. 

Mama ako te stvarno zabrinjava i ti se javi doktoru. Nazovi bar, bolje da je nista nego nesto.

Buffy meni duda ne smeta nikako. Ponudila sam joj kada je imala epizode urlanja po par sati kada smo iz rodilista dosli. Znaci par dana je imala, samo joj je trebalo vremena da nauci dudati kako treba  I sada nrkad kad je nervozna i nece uhvatiti ciku kako treba dam joj dudu i onda se naljuti jer vidi da nista nejde iz nje i uhvati iz prve  Ja sam se jako bojala ostati sama s njom prvi put, a jos mi i muz u 4 ide na posao pa sam i dio noci sama. Ukratko prvi dan je prosao nisam se ni snasla.. i tako svaki drugi i eto muz radi  vec dva tjedna a mi se odlicno snalazimo. Je teze kad ti netko nema dodati vode npr dok dojis ili pricuvati bebu dok odes na wc ali snades se  Samo hrabro.

Mi nismo otisli danas u setnju jer je vec bio mrak kad je muz dosao ali dogivorili smo se da sutra idemo dir po ulici napraviti. Jedva cekam vec sam zatvorena predugo..

Anaheja
    09. Prosinac 2015. 18:51

Shimmer, i meni je to palo na pamet. Ali prvo sam imala rozasti iscjedak, pa onda taj krvavi... Za svaki slucaj je dragi provjerio i nisam se nigdje ozljedila... Tjesi me to kaj je mala aktivna kao i inace... A vidjet cemo... Ako nista, sutra cu na pregled...

LinaKarolina
    09. Prosinac 2015. 19:13

Mrkvice vjeruj mi da ti je sada s njom jos najlakse. Gdje je ostavis tamo i ostane.
    Ja sam na pocetku mogla sve s malim a sada moram cekati da ga nekome ostavim ako dragog nema kod kuce.
    Ne mogu na miru ni na wc otici a da mi se on ne zavlaci izmedu nogu i ne zeli gurati ruke u wc skoljku. 
    A kuham premjestajuci ga s jedne ruke na drugu..pogotovo zadnjih dana. Postao je neki ma
    zan i samo bi na ruke..kao da osjeti da ce doci jos netko tko ce mu krasti mamu..

Anaheja sada malo odmaraj..ako se do jutra ponovi bolje idi dr.
    Kazem i ja sam tako dva puta sitno krvarila kada sam isla na wc i vise se nije ponovovilo pa mi je dr. rekla da je najvjerovatnije pukla neka kapilarica jer je sve ostalo bilo ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.