Ups :)
Kod mene je nejasna situacija trudovi su ujutro krenuli dosta često i sad se s vremenom samo prorjeđuju
s 5.5 min sam dosla na 10-20, bez pravila! Ne znam sto se događa ali mislim da cu otići do kraja dana na pregled čisto da vidim sto ce mi reci...
Juicy..mozda pripremni tj. lazni prije pravih.
Tako je i meni bilo..tri dana laznih koji su bili kao pravi i tek cetvrti dan me uhvatili bas pravi.
Ma kreci se samo da pokrenes bebicu..
Pepita, čestitke od srca sto brzi oporavak i sto brzi dolazak kuci vam želim!
Axia muz mi kaze da sam mazohist
Tvrdi da se on jos nije oporavio od proslog poroda.
Ja sam svoje brzinski odradila i onaj osjecaj nakon poroda je neopisiv..emocija milijun.
Poslije prvog poroda sam u cudu pitala "I to je to?..pa uopce nije porod nesto strasno"
Poslije drugog kada mi je dr. prije sivanja dala lokalnu anesteziju toliko mi dobro bilo da sam je pitala ima li toga da mi spakuje za kuci ..s obzirom da mi je taj porod bio prilicno tezak.
Ma..veselim se bebici.
Sve ostalo je od zene do zene.
Neke kukaju kad im je porod bio brz i lak a neke i tezak porod podnesu odlicno.
linakarolina baš sam sa sestrom pričala jutros o tome. komentirala je kako je ona za vrijeme trudova i izgona pričala sa babicom, a druga sestra ju je na to pitala "ti si mogla pičat?" -ona pak kaže da se derala ko krava :)
tako da-tko zna što nas čeka, nikome nije niti slično...
Pozdrav
Tweety i pepita cestitam od srca😙😙😙😙
Ja sa pregleda, danas su mi prvi put radili ctg,a beban se smirio,..kaze sestra to uvjek tako,...inace je sve ok 2,9 kg. Napravili bris,i dobili uputnicu ta ta,upisala se tamo za dva tjedna prva kontrola kod njih.
Linakarolina jel mi vjerujes da se jos sad nekad uhvatim da mazim trbuh a proslo je vise od tri tjedna kako sam rodila Iskreno ja se jesam veselila ali mislim da cu za iduci porod biti kao ti sada jer znam kakvo je to veselje i radost. Prvi put u zivotu sam plakala od srece kada je malena dosla
Moji prvi trudovi se nosu ocitavali nikako na ctg-u i doktorica mi je rekla da su pripremni, bili su na pola sata,40 min razmaka. Srecom brzo su u prave presli. Juicy javi sto ce ti reci na pregledu ukoliko do tada ne krenes put radaone
Pepita cestitam ti. Bas je bilo vrijeme. Ocekujemo i mi slikicu kao BabyGirl.
LinaKarolina i ja sam jedna od onih koje dobiju 'napad' radaone kad cujem da se kod nekog nesto pokrenulo. Awwww
Zvanicno sam usla u 9.mj i jako me to veseli.
Jedino me ...ebu ovi bolovi koji mi previse vuku na prave trudove a znam da to nisu.
Vec sam vjerojatno dosadna s time al sto cu
Sretno onima sto idu doma kao i onima sto su se srele sa svojim malim kopijama.
Gledam tabelu,ako se dobro sjecam mala7777 je isto rodila,a vidim da se nije ni upisala i tabelu
jeeee mala pepitica je stigla! čekamo mamu da se javi
buffy, koristiš neku izdajalicu ili ručno izdajaš?
cure samo vi mijenjajte tablicu kako kome treba, svima je otvorena za pristup.
to što je kod mene u potpisu ne znači da je moja
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji