Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    07. Prosinac 2015. 11:11

Pepita je rodilaaaaaa 💜💜💜
    Na carski na kraju, nije se otvarala nikako. Javljam novosti kad se javi 💗
    Sretno cure, zelim vam brze i sto bezbolnije porode 💗

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

LinaKarolina
    07. Prosinac 2015. 11:17

Pepita 
    Neka je sve proslo u redu..

Bas nedostaje Pepitina pozitiva..
    Javi nam se brzo  

JuicyFruit
    07. Prosinac 2015. 11:19

Pepita ❤️❤️❤️😘

axia
    07. Prosinac 2015. 11:37

babygirl, hvala na lijepim vijestima... sad sam malo mirnija :)
    pepita, draga, čestitam!! šaljemo vam zagrljaje

Anaheja
    07. Prosinac 2015. 11:41

Tweety, pepita, cestitam!! 
    Juicy, nadam se da ces i ti ubrzo, da se ne mucis previse i da prodje sto brze i bezbolnije 

Pinkypik
    07. Prosinac 2015. 11:50

Evo, mi čekamo taticu (pazi,nije mm 😃) da nas odveze u blagodati našeg doma 😄
    Vidjela sam rez...cure moje, pa to nema šavova izvana uopće! Stvarno ko da sam se porezala,ako ne i manje. Još boli pri premještanju položaja,ali je to već puno bolje. I mogu doma pod tuš! Jeeeeeeiiii 😁
    Samo cikenje moramo uvježbati jer nije to baš lako...mislim,nije neka nauka,ali boli i osjetljive su bradavice a treba ih dat bebi da ih vuče.
    Tweety i Pepita, čestitam! 💖💕💓
    Bravo curke! Želim vam brz oporavak od šavova i muke koju ste izdržale!

• buffy
    07. Prosinac 2015. 11:57

Tweety i pepita cestitam vam i sve najbolje vam zelim s vasim mrvicama i da oporavak bude sto brzi..
    Kod nas je sve isto ucimo se sisat i dalje jedemo na bocicu al me tjesi da bar jede moje mlijeko.. mene rez jos boli i tesko mi je sjediti.. 
    Polako se tablica popunjava s nasim zimskim strucama 

Mrkvica2
    07. Prosinac 2015. 11:58

Tweety cestitke na bebici i drago mi je da si pozitivna. Mene je tog vakuma jako bilo strah..

Pepita 

Mrkvica2
    07. Prosinac 2015. 12:01

Ode post 

Pepita cestitam na bebici, napokon je kraj tebe 

Pinky drago mi jeda idete doma i da se dobro oporavljas. Sto se tice dojenja tezak je pocetak ali da te utjesim nakon tjedan-dva sve prode. Ja sada ni ne osjetim kada mala papa i naucila je uhvatiti kako treba. Vrijedilo je pretrpiti taj pocetak da se i ja i ona naucimo.

baby♡girl
    07. Prosinac 2015. 12:04

Pepitina curka 3740g i 51 cm. Ja sam sinoc htjela zvati u bolnicu da pitam sta je s njom, bas sam se bila zabrinula, ali evo nek je sve u redu i da ju uskoro premjeste u sobu da moze biti sa bebicom. 
    Tweety cestitam i tebi, od uzbudjenja nisam sve citala, uzivaj sa bebicom 😘😘😘
    Axia nema na cemu, ja sam joj obecala da cu vam tu svima javiti ako ona ne bude mogla sama. Nadam se da ce i ona za mene javiti kada za to dodje vrijeme 💜💜💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.