Juicy..stize nam jos jedna bebica..zelim ti brz i sto manje bolan porod
juicyfruit, drzim fige da ti na tickeru ostane ovo "1 day to go" i da ga navecer updateas u "our baby is born today"
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Juicyfruit sretno danas. Samo neka prode sto krace i bezbolnije.
Iskreno...ja i mislim da su laznjaci jer prestanu.
Jos bi pricekala barem 2 tj ako nista drugo. Uvijek to kazem, al eto
Hvala vam drage moje 😊 ja se iskreno nadam da ce biti danas jer se sad toliko veselim svojoj stručici ☺️ Ne zelim cekati vise ni dana!
Tweety,cestitam od srca! Neka bebolinu prati sva sreca!
Juicy, sretno!!
Mama, jel se bol smirila? Nadam se da ce decko jos malo pricekat...
Pepita, sunce ti kalajsano, javi se, umirem od brige...
Babygirl, jel ti znas sto???
Tweety cestitam! Bitmo je da je sve u redu :)
Juicy, nadam se da ce krenuti i brzo proci kao i kod Tweety!
TWeety: cestitam na velikoj buhtlici.neka nam je ziva i zdrava i da je sve super proslo.bas po ps-u cini mi Se.
Juicy: sretnoooo! Disi i misli pozitivno! Pricekaj da trudici jos malo smanje razmak(ja cu isto tako nadam se ako muzic ne dobije slom zivaca) hehe!
Javi se kada prodje sve,sa tobom sam u mislima! ♡♡♡♡♡♡
pepitaaa! I meni je u mislima.jedva cekam da se jave njih dvije ♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Tweety, čestitke od srca
Juicy, mislimo na tebe da sve prodje sto brže i bezbolnije!
Pepita, cekamo teeee...
Okruglice, mamice i bebice, ugodan dan vam želim!
Tweety čestitke na velikom bebaču, brz oporavak ti želim
Juicy šaljem vibrice da sve prođe što brže i bezbolnije
Pepitaaa daj se javi, zabrinula si nas već...
Tweety, pridružujem se čestitkama!!!!
Baš lijepo kada poslije svega možeš reći "nije bilo strašno kao što sam mislila" Nadam se da mi prvorotkinje sve zamišljamo puno strašnije
Ostale cure, sretno svima pogotovo vama koje već osjećate da bi danas ili sutra mogao biti taj dan!!!
Čekam da se i Pepita javi sa lijepim vijestima.
Nas dvoje evo guramo, nema nikakvih promjena. Preplavio nas je Božićni duh tako da sam dio misli zaokupirala nadolazećim blagdanima, ukrasima, kolačima i poklonima.
Sortiraj odgovore
Najstariji