Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anaheja
    06. Prosinac 2015. 23:01

Axia, njuskala sam malo po forumima. Pise da je Zlopasa zakon i da sljaka petkom u TA, eto- kao naruceno 

A na neke su se zalile zene, ali nisu napisale o kome se radi. Nema veze, meni petak savrseno odgovara 
    U svakom slucaju, cekam izvjestaj . E, i pisu da je najbolje doc oko 11; kao rascisti se guzva i prije si gotova 

• mama@
    06. Prosinac 2015. 23:33

Evo mene izasla iz snova na Klokanicu 

Neka vi mene sanjate samo ja ne bih do Bozica nista mijenjala. A poslije mogu kako hocu haha.

Danas su mi bolovi slicni kao i jucer ali moram priznati manji.
    Mali se rasteze valjda koliko je dugacak i lupa i nogama i rukama. Ne znam sto hoce hahahahaha

Jos malo.pa ce i.moje vrijeme doci a do tada zelim srecu Tweety da sto prije krene nesto posteno. A Pepita se valjda vec odmara s svojom zezalicom

shimmer
    06. Prosinac 2015. 23:58

tweety, jesi bila ti na ctgu? koliko ti traju trudovi?

ja isto imam ove menstrualne od petka, ali to se nista ne ocitava.

laku noc mamama koje njuskaju svoje divne bebice i nama koje smo jos kinder surprise 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

gagicamamica
    07. Prosinac 2015. 02:08

Pozdrav cure, ja sam inace nova na forumu i bas me baratam jos dobro sa por stoga mi molim vas ne zamjeritevna greskama.jos pisem s mob. 
    Redovito vas citam... ☺ 
    Ja sam sad u 37.tj po m.,a 38.po uzv. sad me probudili menstrualni bolovi...isto se dogodilo prosli vikend bila na hitnoj,na ctg se biljezili neki slabi trudovi,prohodna bila za prst. Sad opet nesto frce nadam se da ce se smiriti ili pokrenuti za ozbac. Inace sutra tj danas 😁 sam narucena kod svog dr.na kontrolu. Budemo vidjeli kak bude do jutra....
    Inace ovo mi 2.trudnoca,prvo rodila u 35tj.a prije toga 4 tj na tokolizi.
    Curke stojte mi dobro....nadam se da Pepita napokon uziva sa svojom bebicom...
    Sretno nam svima...😍

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Tweety88
    07. Prosinac 2015. 07:34

Dobro jutro svimaa 
    Evo saljen vam pozdrave od mene i moje mrve od 4230g i 54cm 
    On pajki kraj mene, ne place nikako hvala Bogu, a ja prican s cimericom :)
    Nadala san se da ce me docekat Pepita u sobi, ali nije :( Stvarno se vise mora javitiiii..zabrinuta san vec..
    Meni se stvarno nakon skakanja po pilates lopti, trudovi pojacali i dosli do 2-3min razmaka ..i tako ja taman razmisljan ocu li zvat sestru da mi bar da klistir kad u  00:50 pukla plodna voda..zvala sestru, otisla u radjaonu, otvorena 5-6cm..odma me stavila u boks i stavila gel..nakon po ure mi stavili i drip..i nakon malo vrimena dosa doktor i neko vrime tiskala i na kraju na vakum izvuka maloga  Sivalo me dosta, al nije mi tila rec kolko savova iman  Uglavnom, hvala Bogu da je tako brzo sve zavrsilo..a da ohrabrin ove na cekanju, ja san to zamisljala puno gore :)

07.12.2015. A <3

Tweety88
    07. Prosinac 2015. 07:39

Shimmer, meni je samo jucer ujutro mirila trudove..ali to je bilo nakon sta su mi prestali ovi sta su me tijekom noci bolili..slabi menstrualni su bili oko 20-30, a oni koji tek pocinju malo bolit su oko 60..
    Ali kad san bila u boksu bolilo me puno jace, a brojevi nisu pokazivali skoro nista na onom monitoru..ja rekla da mislin da to ne pokaziva dobro pa mi babica rekla da vide oni na onom isprintanom trudove, a da monitor ne pokaziva dobro 

07.12.2015. A <3

• mama@
    07. Prosinac 2015. 07:52

Tweety cestitam ti. Napokon je gotovo ha? 
    Ljubi vejiku bebicu i nek odmara da i mama sklopi oko. 
    Pepita 

Drage moje.  Ja sam skoro cijelu noc se mucila s bolovima dolje u ledima i u stomaku. U trenutku bola u ledima stisne se stomak u tako neobicnom obliku da je to strasno. 
    Pred jutro se malo smirilo ali jos uvijek prisutno samo dosta manje.
    Ne znam jesu to laznjaci ili sto

shimmer
    07. Prosinac 2015. 08:02

cestitam na "mrvici" tweety!
    super si mi dobre volje 
    jel bilo strasno izvlacenje vakuumom?

a znas li kako se pepita zove da pitas na odjelu? hm.

dobro jutro svima! 
    ima li novosti kod nekoga?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

JuicyFruit
    07. Prosinac 2015. 08:16

Dobro jutro kuglice 

Tweety čestitam ti na "mrvici"  sve si ti to stojećki podnijela, svaka čast! Sad uživaj 😘

Mama, nadam se da su samo lažnjaci, ipak je malo rano. Drži se!

Inače čini se da se moje sinoćnje mantranje isplatilo  oko 4 su me počeli hvatati trudovi! I dalje su nepravilni i nisu bas jaki, ali uglavnom ispod 6 min. Doma sam i cekam da vidim sto ce biti, nadam se samo da nece stati 

LinaKarolina
    07. Prosinac 2015. 08:20

Jutro mamice 

Nisam ni na fejs prvo usla ujutro nego ovdje da vidim sto je s Tweety i Pepitom..

Tweety..rekla sam da ocekujemo bebicu do jutra..
    Cestitam na "mrvici"..mazite se i pazite..drago mi je sto si to brzinski odradila..

Ostalim cekalicama zelim da se nesto pokrene..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.