Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    04. Prosinac 2015. 12:16

Dobar dan cure... nisam se javljala al sam non stop mislila an vas.. i cesto se zapitala kakav bi mi vi savijet dale al jednostavno nikako vremena uloviti.. procitala sam sve stranice i to mi je bilo kao knjiga 2 dana sam imala sta citati 
    Kao prvo cestitke svim mamicama i bebicama mazite se pazite i volite 
    Onima koji cekaju zelim sto brzi i laksi porod 
    Moj je bio brz al je bio jako bolan i mukotrpan. Maleni se smjestio za izlaz al nije bas htio ici pa smo ga 4 sata u bolivima cekali, trudovi su mi bili niti na minutu razmaka..al sve se prezivi..i nisam epi imala al eto izrezali su me svu pa mi je sad to teze... a i ono je istina da se sve zaboravi kad struca dodje... mislim ne odmah al evo nakon par dana moj porod.mi je vec lagano smijesan . Moj maleni je dobio zuticu pa je bio pod foto terapijom 1 dan, ljen je za sisiat nikako nije htio primiti pa se s tim mucimo. Izdajam se tako da je mlijeko lijepo nadoslo,a on lagano postaje zaintresiran za sisicu.. mene hormoni ubijaju jer to nisam ocekivala.. pripremila sam se za sve opcije kod dojenja osim da ce on odbiti sisu i jako sam se lose osjecala kao da nisam uspjela izvrsiti svoju primarnu funkiciju. Hranili smo ga na casicu da se ne nauci na bocu ali eto nije dobio na tezini tako da smo od danas na boci i molim se da primi i sisu sto prije. Ako nista od izdajanja ne odustajem makar cijele dane s izdajalicom bila meni je stvarno dobra investicija vec sad... 
    Ispricavam se na duzem pisanju i greskama... puse svima i od sad se vracam redovnom druzenju 

Pepita2109
    04. Prosinac 2015. 12:24

buffy draga mislimo i mi na tebe i tvoju bebicu puno puno, sigurna sam da sada nemaš puno vremena što je logično, glavno da misliš na nas.. i drago mi je da je porod bio brz kad je već bio bolan, barem je "kratko" boljelo, želim ti brz oporavak od srca..
    I da hormoni su čudo poslije poroda, ja sam čitala baš članak o tim osjećajima i svemu o čemu se i ne priča puno.. i nemoj se gristi ni zbog čega, savršena si mama svojoj bebi takva kakva jesi dojila ti ili ne, svima nam je to želja,ali Bože moj ako ne ide, ne ide.. samo se ti fino mazi sa svojom bebicom i pazi na sise da ti se ne upale jer sam čula da izdajanje može navući i više mlijeka nego šta beba može popapiti pa da ti se ne upale.. puno pusaaa 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    04. Prosinac 2015. 12:27

Buffy drago mi je da ste dobro..a ostalo ce s vremenom doci na svoje. Ipak i maleni treba prilagodbu na vanjski svijet.
    Vec ce on papati..pa i bebe budu umorne prvih dana od poroda.

Normalno je da se i mi osjecamo razdrazljivo nakon..
    Mi se mjenjamo,nase tijelo se mjenja..i nitko ne kaze da je to lako. Osim,naravno tatica kojima je to maciji kasalj.

Samo hrabro..Yes we can! 

LuKi5
    04. Prosinac 2015. 12:37

Pepita, izgleda da tvoja mrva ceka Sv. Nikolu...Ja se ipak nadam da ce odluciti prije van, pa da se napokon mazite. 

14.06.2014. L ♥

MaliV
    04. Prosinac 2015. 12:47

Dobro jutro sa zakasnjenjem... Citam vas pomalo od 6 ujutro, ali nikako da stignem napisati..

Buffy drzi se, sve ce doci na svoje, neka si se ti nama javila, a koliko vidim, svi imaju neki "problem", nikome nije sve savrseno ☺️

Pepita draga.. Uh 😕 Bas mi te zao, imam osjecaj kao da prijateljicu slusam, a ne mogu joj pomoci.. Stvarno se iskreno nadam da ce ti se sto prije pokrenuti i nemoj slusati ove price sa strane, nista ti ne mogu pomoci, a samo te mogu jos vise zabrinuti.. drzi se, pusa od nas dvoje 😘😘

Ja se otisla osisati, ali prije toga na kavicu i citam Sretnu bebu, za sad mi se knjiga bas jako svidja... 
    Negdje na pocetku pise da se ove zastitne ogradice za krevetic ne preporucuju dok su bebe male, da povecavaju rizik od SIDS-a 😱 Mi smo ju kupili, ali nisam sigurna sad da li bi je stavila, kako cete vi?

lady6
    04. Prosinac 2015. 12:56

Ne mazim se....umirem od trudova...dali su mi gel u pola 9 i od tada imam nepravilne, bolne trudove kratkog razmaka....a nis se ne dogada

• mama@
    04. Prosinac 2015. 12:58

MaliV ogradice na kinderbetu ni nemaju neku funkciju prvih par mjeseci. Jedino sto kinder izgleda kompletnije. Bebe se ne vrte s toga ni ne trebaju.

Ja sam uvijek imala kinder s full opremom pa tako planiram i sada. 

Ovih dana ga tek sklapamo i stavit cu full.posteljinu

Pepita2109
    04. Prosinac 2015. 13:03

LuKi moj dragi je rekao da ne smije izaći kao škorpionka (jer mu je mama škorpion) pa se sad ja zezam pa možda se maloj ne sviđa da bude strijelac hahha,ali da nadam se da se nećemo još dugo igrati vuci potezi,hoće pa neće..

MaliV vidjeti ćemo iako sam svjesna da kad rodim da ću zaboraviti i na sve te prenešene dane i iščekivanja i bolne preglede i svašta nešto, samo nije baš ugodno zato svima vama želim da vas ovo zaobiđe.. a iskreno ja ni ne tražim da mi se pričaju takve priče, ali žene baš guštaju u tome ne znam u čemu je fora.. 

šta se tiče ogradice ja sam gledala to i na emisiji i moja odluka je ogradicu podesiti kako mi odgovara a to je staviti je samo na one dijelove uz zid,malo sam je prekrojila sama da mi tako odgovara, a ne preporuča se zato jer navodno sprečava dovod kisika, ma tko će znat, u svakom slučaju sam donijela odluku za koju mislim da je najbolje rješenje za mene i moju bebu..

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    04. Prosinac 2015. 13:06

lady  voljela bih ti nekako pomoći ne volim kada tako muče žene, mislim ak vide da ne ide čemu držanje satima na tom sranju, držim fige draga jaka si ti mislim na tebe, nadam se da će te ubrzo prestati boljeti i da ćeš imati svoju bebicu u rukama 

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    04. Prosinac 2015. 13:09

btw jesu ti spominjali mogućnost carskog?

Šteta što nam nema lillany njoj su prvo spomenuli indukciju i predomislili se kad su vidjeli da se beba nije spustila i da je neće mučiti nego odmah na carski, eto takvim doktorima skidam kapu..

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.