Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88
    04. Prosinac 2015. 00:34

Zasad san smirena, a vidit cemo kakva cu bit ujutro kad me probude hehe.. a istina, ova kontrola svako dva dana je bas tlaka i svaki put ponovo iscekivanje oce li te ostavit ili nece..bas maltretiranje.. 
    Ja san isto izasla u kafic iza plodne vode, prije ctg-a jer je tribalo ono cekat uru vrimena..popila caj od kamilice da me kao smiri jer mi vec rekla bila da cu u bolnicu..inace me dragi vozio uvik na preglede, a bas danas je radio prvu smjenu haha..i tako ja lipo u kaficu pocela s prvom dozom plakanja hahah..kamilica nije bas djelovala haha :P Onda je on izasa s posla ranije da me utjesi i otisli kuci i ja nastavila plakat hahaha..al ajd sad san dobro 
    Zelin ti svu srecu da ti krenu veceras pravi pravcati prirodni trudovi, kad vec nece doktori da ti ubrzaju 
    A ja sad moran pokusat zaspat jer ce me bice zorom probudit da iden radjat haha..al u sobi je vruce ka u paklu i nema zrakaa..nenormalno..aj sretno svima do iduceg javljanja 

07.12.2015. A <3

Tweety88
    04. Prosinac 2015. 07:21

Jutroo svimaaa ..a evo shimmer budna jesan, al nista se ne dogadja zasad..vizita je valjda u 7 ipo pa cemo vidit sta ce mi rec..glava me boli od vrucine, a uz to me gratis i zub poceo bolit :/ Al dobro..buden li isla radjat, zub necu osjetit hahah :D
    Takodjer zelin svima puno sreceeee 

07.12.2015. A <3

• mama@
    04. Prosinac 2015. 08:09

Jutro

Svasta se ocekuje danas, na zadnji dan pred vikend.
    Tweety sretno ti bilo. Mozda vec obavljas prvi dio. Samo smireno i bit ce sve ok.
    Moj moto za porode je: samo slusati sto babice i doktori govore i brze prode 

Shimmer jesi ti to rekla da ides u SB roditi ili ja nisam shvatila?

Kod mene i danas se standardni bolovi nastavljaju. Jedino novo sto primjecujem je kad se penjem na stepenice lupkam si nogom o dno stomaka. Znaci li to da se spustlo nesto?

axia
    04. Prosinac 2015. 08:29

Jutro, cure, kako ste jutros? Sretno svima koje ce danas upoznati svoje ritalice...
    Pinky, nestrpljiva sam :) nadam se da si dobro...
    Mama, ja u svoj lupkam vec.miesec dana... Al rekao mi je doktor da se polako spusta...

Mrkvica2
    04. Prosinac 2015. 08:43

Jutro i od mene  VIdim krenulo nas je s bebicama napokon.

Sretno curkama koje ce danas upoznati bebice, neka sve brzo zavrsi i bebice dodu zive i zdrave a mame se sto manje napate  

Shimmer da to sam i ja govorila. Muz mi je govorio joj da bar rodis kad si vec tamo a ja sva bitna pa nemam stvari  na kraju je donosio stvari u radaonu

Mala mi se budi, bjezim.. dodem kasnije vidjeti ima li koja bebuska nova..

Pepita2109
    04. Prosinac 2015. 08:48

Jutroooo okruglice i one manje okrugle 
    tweety želim ti sreću još jednom, navijam za tebe da nam se javiš i kažeš pa ovo je bio mačji kašalj.. 
    mama pa meni se po tome čini da ti se trbuščić počeo spuštati
    axia samo neka ide mic po mic meni ne ide nikako heh, dapače po slikama kad sam uspoređivala rekla bih da mi se trbuh čak povisio..

pinky 
    shimmer znaš ono kad pada kiša pa ti ne poneseš kišobran pa sljedeći put kad poneseš onda ne pada, možda tako bude  sa torbom ja sam ju jučer ponijela pa su me poslali doma, možda da ju sutra ne ponesem hahaha, ali moram, jer nemamo zalihu benzina,a ni para hahahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    04. Prosinac 2015. 08:51

lady i na tebe mislim 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tweety88
    04. Prosinac 2015. 09:16

Evo meneeee..ne, nisan za uru rodila hahah.. bijesna saaaan..dosla mi u vizitu ona sta me jucer poslala u bolnicu i pita zasto san ja u bolnici??? Kad san joj rekla da me ona jucer poslala i koji je razlog, samo me pitala jel me pregleda jucer doktor i sta je reka..pita me ima li kakvih promjena i da se javin ako bude..i na izlasku kao neku posalicu jos rekla u stilu da san ja dosla malo uzivat u bolnici do poroda.. slom zivaca cu dobit :D
    Al hvala vam svima na lipin zeljama :))
    Pepita, bolje neka tebe kuci haha :P

07.12.2015. A <3

LinaKarolina
    04. Prosinac 2015. 09:20

Jutro nestrpljive mamice..

Nadam se da ce se danas nesto pokreniti bez indukcije..

Tweety sretno!

Cekaju se Pinky,Lillany i Buffy na izvjescu 

Evo jedan clanak o terminu poroda koji moze varirati cak 37 dana..

http://www.klinfo.hr/djeca-2/trudnoca/uvodi-se-nova-metoda-racunanja-termina-poroda/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.