Pepita, samo ti navali na dragoga i nadji jos malo snage ovo izdrzati, makar vjerujem da ti nije lako i da ti je dosta svega 😕 Drzi se, nadam se da nam se ujutro neces javiti odmah 😄
Pety bas mi je zao radi malene... Pa jesu rekli kako je to pokupila? Nadam se da ce joj brzo biti bolje, dusa mala... 🙁
Tyna cini mi se da sam slucajno tvoj post prijavila administratoru, valjda nece biti problema... Dugujem ti cokoladicu 😄
Pety, zao mi je zbog malene, bit ce sve ok. Pepita, ne nam vise kaj da mislim ili osjecam. Meni je rekao da dodem sutra,;da cu ostat, ali i da cemo vidjeti sto se tice indukcije tak da tko zna....luda sam kao i ti. Hvala cure na utjesnim rijecima
Ja ne znam ni cemu sluzi ta opcija Prijavi Administratoru. Upravo sam sama svoj post prijavila
Maliv, neznaju ni sami izgleda,vele ili prije poroda ili pri porodu,kao da su joj te neke vrijednosti povisene i mora bit na antibiotiku..sad jos na suncanju do sutra
nadam se da cu sutra cuti lijepse vijesti i da bude bolje,a na izgled tak lijepa,nikakvih naznaka..
pety, držte se, sigurno će malena brzo biti bolje :) šaljem vam zagrljaje :)
nego curke, vi imate taktiku za otvaranje i poticanje trudova. ja ću se morat strpit da to samo krene, jer je moj dragi neš zabrijo i strah ga je -.- i nikak mu ne mogu objasnit da nema opsnosti.... luda sam već :(
Dobra vecer svim kuglicama,
takodjer i cestitam svim mamicama i bebicama. :)))
zaredalo se pravo.ma samo neka ostane tako i da su nam bebaci pravi mali buce.to mi njih debljamo,da im nebude hladno,ipak su zimske bebe. :)) ♡♡♡♡
Mama: hahha,i meni se 2puta dogodilo. Prijavis sam sebe XD
mi smo isto neki dan bili u (sada mi je sinulo,kada smo vec kod raznoraznih izreka) "akciji spasavanja pere" :D xD nakon dugo vremena i bas mi je bilo uffff. ;) da je barem cesce.ha valjda je skuzio sada da nece bebi nista biti. Ja stalno tvrdim da ga to uspava. :D :D
Zelim vam lijepu vecer I mirnu i laku noc! :*
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Pety: nadam se da cemo sutra citati dobre vijesti.saljem pozitivu do tebe. ♡♡♡
Axia: probaj ga nasarmirati svime i svacime,i to kroz dan,onak malo da se zamisli...lukava budi. ;) i da mu vec dodje sam da te uhvati...tak je meni uspjelo neki dan...hvala bogu sada aduta imamo,hehe.
I nadam se da ce ove moje dvije "ubojice" ostat sto duze da se neispusu... :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
hahaha, just, nasamarim ja njega, al kad vidim da se ne može opustit, žao mi ga je mučit :P al mu zato lukavo spomenem da imam još 4 tj do poroda i minimum 6 tjedana oporavka :) pa nek si računa :)
Sortiraj odgovore
Najstariji