Axia i to bi mogla biti dobra taktika. XD haha.to ti je znaci kod nas dvije po principu:snalazi se kak' znas,samo daaaaj. xD xD :D
par puta sam mu cak rekla da cu ga silovati koliko me izludjuje.
a valjda sam i ja njega izludila,pa je konacno popustio. :D hahaha
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
heheh, a netko će i tu popustit...nadam se samo da će to bit prije nego popusi moj vodenjak :)
Moj se uopce ne buni kada ga napadnem
Nakon proslog poroda nakon tri tjedna sam ga zaskocila i uopce me nisu zanimali izgovori
Nije ni cudo sto sam brzo nakon toga zatrudnila.
Drage moje..da i ja javin svoje novosti..skupilo se previse stranica tijekom dana pa vise ne znan ko je sta pisa
Shimmer, ne znan kako se upisat u tablicu, al mislin da sad i nema potrebe posto cu ujutro vjerojatno na indukciju
Pepita, ja san bila ona sta je bila s prijateljicom i pile smo ledeni caj hahah :P Imala san neku haljinicu i crni djemper i tajice crne ..ti? I ja san gledala koja bi ti mogla bit
Uglavnom, meni rekla na pregledu doktorica da neka iden u bolnicu, da se vratin kad se spakujen i da ostajen u bolnici da vide sta ce s menom..plodna voda i ctg u redu, al kao prosa mi je onaj termin koji je po zm pa za svaki slucaj..ja cilo popodne proplakala, ne znan zasto..sta moran u bolnicu, rastat se od dragog i tako, iznenadilo me i pukli me hormoni :P I tako dosla oko 16:30 na pregled u bolnicu i doktor se misli oce li me odma na drip ili da ostanen do ujutro pa na kraju ka kasna je ura, neka me do ujutro..i taaaakoo :)..sad lezin u bolnici i cekan :O
07.12.2015. A <3
Pepita i Tweety baš mi je žao što vam je tako ispalo i što to s porodom ide sporo. Nadam se da će na kraju ipak sve lijepo završiti i da će vas prirodni trudovi pogoditi još ove noći.
Držim fige!!!!!
Što se tiče odnosa, mi smo morali apstinirati isto jako dugo zbog 2cm otvorenosti, ali kako sam sada službeno u terminu dobila sam od ginekologa zeleno svijetlo da krenemo u akciju. I mi krenuli, hiihi. A mislili smo da smo zaboravili kako se to radi . I kažem vam da me nakon toga baš uhvate BH kontrakcije - sigurna sam da ih to potakne - za sad ništa od pravih.
Valjda nije stvar u spermi i ona nema nikakav utjecaj na ubrzavanje poroda već u tome što se tijekom sexa otpušta oksitocin koji inače potiče trudove, pogotovo ako se pritom postigne i orgazam. Bezobzira što ste otvoreni nema opasnosti za bebu. U slučaju postojanja neke infekcije možda je poželjno koristiti prezervativ, ali inače nema brige.
Puno šetnje i gibanja, ništa pretjerano, i pozitivne misli.
Drage moje, držite mi se!!!!
Ines ja stavim jednokratnu podlogu pod sebe.. mlijeko mi curi svaku vecer jer mala jede rjede nego po danu a i dokjede iz jedne iz druge tece.. koliko puta sam malu morala presvuci jer sam ju smocila. Stavim i jastucice ali se brzo napune a kako spavam probudi me tek kad bude mokra majca..
Pety nadam se da ce sa malom sve biti okej i da cete brzo doma
Buffy,lillany, pinky nadam se da ste sve dobro i da mazite bebice svoje.. javite nam se kad stignete
Allegra jel bolje sada sa dojenjem? Jesi ti dobro?
Pepita,lady,tweety sretno
Linakarolina meni je sutra tri tjedna od poroda i zelja mi se itekako vratila ali me malo strahda je jos rano.. neznam kako cu docekati taj prvi pregled kod ginica pa da ga pitam jel imamo zeleno svjetlo
Šta se tiče odnosa pokušaj totalni fail, skoro sam počela plakati koliko me boljelo vjerovatno od pregleda jučerašnjeg i današnjeg, a želju imamo oboje samo sam ga morala uvjeriti da to što sam otvorena ne znači da će ozlijediti bebu, seksali smo se cijelu trudnoću do unazad tjedan dana i iskreno dobro bi mi došlo za raspoloženje hehe
tweety88 jesi otvorena ili šta? šta mene nisu ostavili odmah sa tobom da se podružimo, a osjećaji su ti normalni meni kad je ginekolog rekao da sa stvarima odem u rodilište da me možda ostave knedla u grlu samo takva, mislim da ću i ja plakati na veliko..
btw onda sam te vidjela, baš si mi skroz simpa, ja sam imala punđu, veliku crnu torbu koju sam svako malo spuštala jer mi bila teška, i crnu jaknu preko ruke, majicu tuniku crno sivu na prugice, i možda sam izgledala kao da mi je slabo jer mi je i bilo jer mi tlak skočio plus zagušljivost
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
btw tweety i lady sretno curke
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, i ja san tebe onda cini mi se skuzila hahah :D Iako je bilo dosta cura u prugicama pa san morala pratit i boje hahah..ako se ne varan da si to ti bila :D Jel tebe dragi dopratio pa izasa (jer vjerojatno nije ima di parkirat) ?
A otvorena san samo 2 prsta, tj. 3cm..nisu me zato ostavili nego zato sta mi je onaj termin po zm bio 20.11. pa pretpostavljan da nije tila ona doktorica sta je pregledavala preuzet odgovornost na sebe..bila je cila neka zbunjena i taj termin joj je jedini razlog zasto me poslala u bolnicu jer je sve drugo isto kao i prije dva dana kad san bila kod drugog doktora na pregledu..al ja san uvjerena da je meni ovaj sutrasnji termin tocan i zivcira me sta me bez razloga salju na indukciju ..ja san tila doc u bolnicu sta kasnije s trudovima da izbjegnen drip, a sad ce mi ga shiknit u startu za dobro jutro haha
07.12.2015. A <3
Sortiraj odgovore
Najstariji