Eh, i Lillany, kada se digneš na noge nakon operacije samo hodaj i hodaj i hodaj. Trpi i hodaj. Jer što više budeš hodala brže ćeš se oporaviti. Moja cimerica u sobi je rodila na carski i kada sam ja došla prvi dan u sobu njoj je bio treći dan od carskog. Hodala je ko da nije rodila. Kada su mene digli na noge mislila sam da ja nikada neću biti u stanju kakvom je ona, a kamoli treći dan, ali me ona tjerala da se dižem i hodam (jer je njoj to bio drugi carski pa je znala). I spasila me time jer bi mi oporavak bio puno puno duži.
Lillany, ja bih radije na carski nego da se mucim pa na kraju na carski...mislim da ti je doktor ok i sve ce biti brzo....odmaraj i opusti se do pon koliko mozes....
Lillany, držim fige i sve će biti ok.Vidi koliko nas tu misli na tebe i šalje pozitivnu energiju.
Dragi otišao na svoje natjecanje, ispratila ga i sada pijem kavicu. Sve me boli...leđa,prepone,zdjelica,trbuh...
Dobro jutro drage moje
Nadam se da ste se naspavale i da ćete lijepo uživati u današnjem danu..
Kod mene nema ništa novoga, dan je lijep i sunčan pa ću ga nadam se maximalno iskoristiti...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
lillany mislim na tebe draga mantram ti da se opustiš, moja mama je nakon 7 prirodnih poroda osmu odradila carski i brzo se vratila na noge (morala je uz tu silnu djecu), tako da draga vjerujemo u tebe
lady kako si mi ti?
pety i tebi uskoro termin nadam se da neće i tvoja bebica štrajkati hehe
ostale moje dame šaljem puse vama i mrvicama
🙏👸👸🙏❤️
Jutro okruglice
Buffy cestiitam od srca,nadam se da je sve proslo glatko,...bas si nas iznenadila 😙
Lillany drzi se,sve ce biti ok. Bolje i ovako nego da te muce dripom pa da se patis,pa onda na carski,....misli samo na to kako ces uskoro drzati svoju bebu i kaziti se sa njom
Jutro.
Naspavala sam se kako.mjesecima nisam do sada. I mislim da cu i popodne malo ubit oko
Naanaa fora je kako jedni druge 'spijuniramo'
I mi smo pratili vas dok ste bile trudnice. Lijepo od tebe sto podrzavas nasu Lillany.
Axia nema se vise smisla pratiti po datumima. Ovi prvi su nam sve pobrkali
Zelim vam lijep i suncan ali smrznuti dan
mama pa ovako je uzbudljivije zamisli da ide po rasporedu bilo bi monotono
ja jesenske mame i bebe i dalje pratim i pratiti ću jer puno sam toga naučila od njih već sada hehe, eto tamo sam saznala za knjigu Sretna beba koju sada ne ispuštam iz ruku hahah
🙏👸👸🙏❤️
Jutro loptice
Lillany ..neka te tjesi sto mnoge zene placaju da idu na carski.
Neka te ne plasi duzi oporavak..mazit ces se sa svojom duuugo ocekivanom princezom i bol neces niti osjetiti
Nocas sam sanjala da sam rodila curicu..rekoh ne moze biti curica kada nemamo ime.
A mi i stvarno jos nemamo ime za pisonju.
Svaki put kada razgovaramo kako ce se zvati MM kaze..ne trebamo ga zvati doci ce on i sam
Sortiraj odgovore
Najstariji