buffy, čestitam!! zaista sa stilom proslavljena 700ta stranica :) nadam se da ste oboje dobro i da ćete tako i ostati :) malenom princu želim svu sreću svijeta!! pridružujem se svima koji nestrpljivo čekaju priču:)
lillany, vjerujem da će sutra sve proći baš savršeno :) ne brini, opusti se i veseli svojoj mrvi :)
pepita, nadam se da ćeš nas i ti uskoro razveseliti :) kako si danas?
ostale kuglice, nadam se da ste imale mirnu noć i da vas zaobilaze trudničke boljke :) ja sam se napokon naspavala (drapila do 9, toliko dugo nisam spavala godinama (ako ne računam razdoblje kad sam noćne radila...))... jedino noge još zezaju, skinula sam klompe i sad ih ne mogu više nataknuti :P al povezujem to sa stajanjem, pretvara se u pravilo da kad dugo stojim da natiču...
axia ako ti oticu od stajanja eee onda je to normalno... ibas mi je drago da si se naspavala i ja sam:)
a kako sam, dobro, osim sto me boli jos od pregleda dosta, sve ostalo mi je isto...heh
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
jaooo......buffy pa čestitam! Ovo je bilo iznenađujuće i ekspresno! Oporavi se pa podijeli detalje. Lillany, bit će sve ok. Drž se, jaka si ti! Nego, kako su ti skužili da nema dosta plodne vode? Uzv? Pepita, mi ćemo sve otpratitit i dopratiti...i ja sam računala da bi malena mogla u čizmicu za sv.Nikolu...samo treba to još izdržati...vidjet ćemo obje u pon
Ja ne mogu vjerovati!!! Buffy pa čestitam na malom princu Ovo stvarno zvuci čudesno da si tako brzo to obavila! Želim nam svima tako brz porod i jedva cekam detalje
Mene već dvije noći bude bolovi ali čim dođe jutro, nista... Inače sad u bolnici su mi opet pomaknuli termin na 8.12. Ipak se nadam da ce prije!
Napokon uhvatim malo vremena da skicnem sto ima i bome imam sto vidjeti
Buffy cestitam ti na djecaku. Znaci ipak nam je doslo musko pojacanje. Uzivaj sada, brzo se oporavi i puno puno se mazite
Iillany a kako se inace osjecas? Imas li osjecaj da bi se ista samo moglo pokrenuti? Biti ce sve u redu, sutra ces vec drzati svoju curku
Buffy, čestitamo, baš si me razveselila! Obavezno sve javi kad budeš mogla.
lady kazu sve se dogada sa razlogom heh ja sam danas svima rekla da nece beba prijesv.Nikole hahah i zacudo ne stizu mi por;) u pon se nadam lijepim vjestima kako za mene tako i za tebe :) mi smo u pon tek popodne naruceni
🙏👸👸🙏❤️
Nadam se da sada imamo malo zatisje jer nam dolazi jos koja bebica
Inace isla sam u dm dns da nadem mam dude i imali su samo velike velicine pa sam uzela babylove 0-2mj. Samo cu reci da su odlicne, izvana imaju oblik kao mam i dudica je stvarno malena, napokon imamo dudu koja joj ne smeta nigdje i taman joj je, a kosta svega 10kuna.. toplo preporucam.
Cure imam pitanje ako koja zna mozda.. koja je razlika izmedu zelenih pampersica i ovih bijelih premium? Moze li uopce biti neke bitne razlike.. i kako odluciti kada uzeti veci broj pelena? Npr 1 je od 2-5kg a 2 od 3-6.. mi imamo oko 4 kile pa sad neznam da li da sljedece kupujem isto 1 ili da uzmem 2.
Mrkvica, nemam vlastito iskustvo, ali nekoliko frendica mi je reklo da su im bijele odlične a zelene grozne. Da te zelene dosta puštaju. Ali to je valjda sve individualno. Za veličine ti ne znam, ali ja bi vjerojatno uzela opet te manje ako su joj jos dobre jer to se relativno brzo troši.
Mrkvica meni su svi preporucili te bijele ne znam u cemu je razlika.. a za velicinu nadam se da ce se javiti neka mama koja ima iskustva... ja ih planiram kratko koristiti jer bih tetrala ali muz se na veliko predomislio... pa cemo vidjet.mozda da pitas jesenske mame hehe
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji