Mrkvice, slazem se s juicy, moja sestra je uvijek uzimala bijele. A ja bih isto uzela 1, nekak imam dojam da ih mozes bolje stavit, da nema neki luft, da ne cure...
Kako ste vi?
Ajme, koje iznenadjenje!!! Buffy, cestitam .
Cure, bas tako, nadam se da cemo i mi to tako ekspresno obavit
Mi smo danas konacno otisli po kolica. Sajam u westu je potpuno razocaranje. Masa preskupe odjecice, kolica i stvari koje nemaju veze ni sa mamama, ni sa bebama ni sa trudnicama... Meh... I par izlagaca sa platnenim pelenama... Sve u svemu, promasaj... Ali ajde, kolica bi trebala bot doma za 2 tjedna. Sad jos samo ljekarna i gotova sam sa nabavkom... Ali, s obzirom na to da sam do 20og na 400 kn, ne znam kako tocno da to izvedem... Jos moram dragom dat za gorivo, ostavit za dopunsko i ostaje mi 200...
Anaheja znam kak ti je.moj racun je vec sad prazan...a nemam pojma kad cu uopce dobiti naknadu...pola komplikacija i pola s burze
mm danas radi od 6 do 22.cijeli dan sam sama i vec sam u krevetu..bas mi je dosadno.hvala bogu za par tjedana nikad nebudem sama
(naravno,ne racunam svekrvu,ona je doma ali bolje da ju ne vidim i cujem cijeli dan)
Ja isto trebam dobit sa burze, ali samo za 6 dana 11og mj. A koliko sam shvatila, naknada sa burze sjeda 6og u mjesecu. Tako da bi me to moglo malo izvuc... Ostatak komplikacija, tek 20og... Vidjet cemo... Mozda mi baka uvali koju stotku
Pozdrav okruglice
Cula sam da ima dosta lijepih novosti pa cestitam okruglicama koje su postale mame
Mene dugo nema jer kod nas u stanu jos traju radovi (malo je reci da sam vec luda ) ali sljedeci tjedan bi se napokon trebali preseliti doma. U stanu gdje smo sada nema interneta a moj mobitel se pokvario pa sam u konzumu kupila nekakav za 500 kn koji na internet ide na zgance pa nemam volje.
Uglavnom, bebac i ja smo ok
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ne mogu vjerovati. Nema me neko vrijeme i imam sto za vidjeti. Rodila buffy koja je pitala za savjet dan prije oko 22 sata i rodi vec sutradan u 5. Wouuuu.
Draga cestitam ti od srca.
Izgleda da ovdje valja preskakati jer ove cure nece van.
Lillany sretno ti sutra. Ti sutra postajes majka. Prekrasno. Nemoj se plasiti. Prode sve u brzini svjetlosti.
Mrkvica ja sam kupila bijele Pampers jer svi hvale. Za velicine, posto ti malena ima 4 kg ja bih uzela br2 jer ako je mala i stisnuta pelena prije procuri i stisce ju.
Ali opet ovisi ako joj ima luftica malo kad skopcas pelenu tamo na guzi kod gumica, onda su joj i te manje jos dobre. Malo provjeri.
Mi smo obavili klanje danas. Jedva sam izdrzala kuhajuci.
U pon na pregled i vjerujem da je beba spremna za izlazak jer ja jesam hahahaha
Pozdrav curke.
Kod mene su novosti da cu izgleda na carski. Vjerojatno u ponedjeljak. Doktor me pregledao i rekao da misli da indukcija nece biti uspjesna jer je beba previsoko i da nema smisla patiti nas ako cemo svakako morati na carski. Tako da se sada psihicki pripremam.
Sortiraj odgovore
Najstariji