Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    28. Studeni 2015. 19:01

Mrkvice, slazem se s juicy, moja sestra je uvijek uzimala bijele. A ja bih isto uzela 1, nekak imam dojam da ih mozes bolje stavit, da nema neki luft, da ne cure...
    Kako ste vi?

Anaheja
    28. Studeni 2015. 19:40

Ajme, koje iznenadjenje!!! Buffy, cestitam .

Cure, bas tako, nadam se da cemo i mi to tako ekspresno obavit 

Mi smo danas konacno otisli po kolica. Sajam u westu je potpuno razocaranje. Masa preskupe odjecice, kolica i stvari koje nemaju veze ni sa mamama, ni sa bebama ni sa trudnicama... Meh... I par izlagaca sa platnenim pelenama... Sve u svemu, promasaj... Ali ajde, kolica bi trebala bot doma za 2 tjedna. Sad jos samo ljekarna i gotova sam sa nabavkom... Ali, s obzirom na to da sam do 20og na 400 kn, ne znam kako tocno da to izvedem... Jos moram dragom dat za gorivo, ostavit za dopunsko i ostaje mi 200... 

Tyna24
    28. Studeni 2015. 20:01

Anaheja znam kak ti je.moj racun je vec sad prazan...a nemam pojma kad cu uopce dobiti naknadu...pola komplikacija i pola s burze

mm danas radi od 6 do 22.cijeli dan sam sama i vec sam u krevetu..bas mi je dosadno.hvala bogu za par tjedana nikad nebudem sama
    (naravno,ne racunam svekrvu,ona je doma ali bolje da ju ne vidim i cujem cijeli dan)

Anaheja
    28. Studeni 2015. 20:12

Ja isto trebam dobit sa burze, ali samo za 6 dana 11og mj. A koliko sam shvatila, naknada sa burze sjeda 6og u mjesecu. Tako da bi me to moglo malo izvuc... Ostatak komplikacija, tek 20og... Vidjet cemo... Mozda mi baka uvali koju stotku 

visnjass
    28. Studeni 2015. 20:37

Pozdrav okruglice 
    Cula sam da ima dosta lijepih novosti  pa cestitam okruglicama koje su postale mame  
    Mene dugo nema jer kod nas u stanu jos traju radovi (malo je reci da sam vec luda ) ali sljedeci tjedan bi se napokon trebali preseliti doma.  U stanu gdje smo sada nema interneta a moj mobitel se pokvario pa sam u konzumu kupila nekakav za 500 kn koji na internet ide na zgance pa nemam volje. 
    Uglavnom, bebac i ja smo ok 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• mama@
    28. Studeni 2015. 21:26

Ne mogu vjerovati. Nema me neko vrijeme i imam sto za vidjeti. Rodila buffy koja je pitala za savjet dan prije oko 22 sata i rodi vec sutradan u 5. Wouuuu.
    Draga cestitam ti od srca.

Izgleda da ovdje valja preskakati jer ove cure nece van.

Lillany sretno ti sutra. Ti sutra postajes majka. Prekrasno. Nemoj se plasiti. Prode sve u brzini svjetlosti. 

Mrkvica ja sam kupila bijele Pampers jer svi hvale. Za velicine, posto ti malena ima 4 kg ja bih uzela br2 jer ako je mala i stisnuta pelena prije procuri i stisce ju.
    Ali opet ovisi ako joj ima luftica malo kad skopcas pelenu tamo na guzi kod gumica, onda su joj i te manje jos dobre. Malo provjeri.

Mi smo obavili klanje danas. Jedva sam izdrzala kuhajuci. 
    U pon na pregled i vjerujem da je beba spremna za izlazak jer ja jesam hahahaha

lillany
    28. Studeni 2015. 21:38

Pozdrav curke.
    Kod mene su novosti da cu izgleda na carski. Vjerojatno u ponedjeljak. Doktor me pregledao i rekao da misli da indukcija nece biti uspjesna jer je beba previsoko i da nema smisla patiti nas ako cemo svakako morati na carski. Tako da se sada psihicki pripremam.

Tyna24
    28. Studeni 2015. 21:40

mam@ nema guranja preko reda ,moja beba prije tvoje izlaziiii

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.