Buffy čestitke nadam se da je sve prošlo u redu i sa što manje boli
Opet nam se redoslijed mijenja

Evo, idem vidjeti jel netko proslavio 700. stranicu i vidim curke ništa i onda...
Buffy, pa to je prekrasno iznenađenje 🎆🎆🎆🎆🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎁🎁🎁🎁
Bože,napisala si to ko da ti je došao i pokucao na vrata!
Čestitam!!

Izgleda da se samo jednoj curki zasad žurilo hehehe (Mrkvica)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lillany, nemoj brinuti,tako su i moju frendicu ostavili na sv.duhu poslije pregleda na indukciji zbog malo plodne vode i malac je stigao bez pol frke. Pa bebici je vrijeme za rođendan... 😊

buffy, pa u 22h si brinula oko iscjetka, a u 5h već rodila!!!
čestitke na mališanu, idem ga odmah dodati u tablicu
jedva čekam priču

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Buffy, prekrasne vijesti!!! Čestitke od srca! Vjerujem da je sve lijepo prošlo jer si ti to ekspresno odradila
Lilany, pa i to su lijepe vijesti...toliko iščekivanja, a sad znaš da vam sutra stiže prinova Samo hrabro, svi mislimo na vas!
Pozdrav i svim kuglicama 2u1

Buffy cestitke za maleno iznenadenje
Stvarno je ubrzao i olaksao mami
Bas me vesele ovakve lijepe vijesti.

Ode buffy preko reda ekspresno 😄🎉🎉🎉🎉🎉 cestitke, uzivaj u svakom trenutku i cim stignes, napisi nam detalje 💕
Lillany, draga, sretno i dalje... Jos malo izdrzi, mislimo na tebe 😘

Buffy cestitan na bebaču!!! Konacno se bebice pokrenule!!!
Pozdrav ostale kuglice!
Znaci jos mi mogu doc strije, a ponadala se da ce me zaobic... Mama mi ih nije imala, al' se mazuckala, tako da se i ja mazuckam...
Sritno svim terminusama!!!

Buffy čestitam na malom princu i na brzinskom porodu! Kad bi bar ja tako,da se ni ne snađem sto mi se dogada,i eto bebe. Joooj supeeer baš sam sretna

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji