Buffy čestitke nadam se da je sve prošlo u redu i sa što manje boli
Opet nam se redoslijed mijenja
Evo, idem vidjeti jel netko proslavio 700. stranicu i vidim curke ništa i onda...
Buffy, pa to je prekrasno iznenađenje 🎆🎆🎆🎆🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎁🎁🎁🎁
Bože,napisala si to ko da ti je došao i pokucao na vrata!
Čestitam!!
Izgleda da se samo jednoj curki zasad žurilo hehehe (Mrkvica)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lillany, nemoj brinuti,tako su i moju frendicu ostavili na sv.duhu poslije pregleda na indukciji zbog malo plodne vode i malac je stigao bez pol frke. Pa bebici je vrijeme za rođendan... 😊
buffy, pa u 22h si brinula oko iscjetka, a u 5h već rodila!!!
čestitke na mališanu, idem ga odmah dodati u tablicu
jedva čekam priču
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Buffy, prekrasne vijesti!!! Čestitke od srca! Vjerujem da je sve lijepo prošlo jer si ti to ekspresno odradila
Lilany, pa i to su lijepe vijesti...toliko iščekivanja, a sad znaš da vam sutra stiže prinova Samo hrabro, svi mislimo na vas!
Pozdrav i svim kuglicama 2u1
Buffy cestitke za maleno iznenadenje
Stvarno je ubrzao i olaksao mami
Bas me vesele ovakve lijepe vijesti.
Ode buffy preko reda ekspresno 😄🎉🎉🎉🎉🎉 cestitke, uzivaj u svakom trenutku i cim stignes, napisi nam detalje 💕
Lillany, draga, sretno i dalje... Jos malo izdrzi, mislimo na tebe 😘
Buffy cestitan na bebaču!!! Konacno se bebice pokrenule!!!
Pozdrav ostale kuglice!
Znaci jos mi mogu doc strije, a ponadala se da ce me zaobic... Mama mi ih nije imala, al' se mazuckala, tako da se i ja mazuckam...
Sritno svim terminusama!!!
Buffy čestitam na malom princu i na brzinskom porodu! Kad bi bar ja tako,da se ni ne snađem sto mi se dogada,i eto bebe. Joooj supeeer baš sam sretna
Sortiraj odgovore
Najstariji