Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    29. Studeni 2015. 18:57

Inace na otpusnom pismu mislim da pisu vrijeme kad ste prijavili pocetak trudova oocenito. Po tome ispada da porodi traju preko 10 sati. 
    Malo sutra.
    Po meni bi trajanje poroda bilo od nekih jakih bolova ( kad si fino otvoren) pa do samog izgona.
    To je cca 2-4 sata.

Pepita mozda ti ni ne docekas sutrasnji pregled

Ines24
    29. Studeni 2015. 19:07

Pozdrav svim mamama i onima koje će to tek postati 

Ja sam u peglanju robice, sve sam oprala pa sad dio po dio peglam, ostala je još posteljina i pelenice...

Vidim da se povela tema o imenu, mi smo imali imr za deč

Ines24
    29. Studeni 2015. 19:12

Zazvonio mi mobitel pa sam slučajno objavila dio 

Uglavnom imali smo ime za dečka, jer sam ja čvrsto vjerovala da je dečkić, pa kad smo saznali da je cura tražili smo ime za nju  
    S obzirom da neki već traže ili imaju ime za drugu bebicu, zanima me kada planirate drugu bebicu (isprike što sam offtopic )

Pepita2109
    29. Studeni 2015. 19:17

Mrkvica a dobro glavno da je dobro proslo :)

axia i mama ma docekat cu ja jos pregleda hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    29. Studeni 2015. 19:20

ines ja o drugoj bebici ne razmisljam jos ali imena imamo hahah voljela bih jos jedno ali kad cu biti spremna ne znam :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    29. Studeni 2015. 19:28

Pepita, Mrkvice, jesu ti trudovi koji su samo u trbuhu ko bh? Ja imam cesto to stvrdnjavanje trbuha naprijed i nelagodu, ali ne boli, pa sam uvjerena da su to bh...

Anaheja
    29. Studeni 2015. 19:36

Mi smo ime za curu dogovorili poprilicno brzo, za decka.... Hm.... Obecala sam dragom nakon malecke sina, tako da cemo na njemu poradit cim ja uspijem dobit neki normalan posao za stalno.. znaci za cca 2- 3 god... 

Otisli smo u setnju do grada, vidjet kako su okitili... I na fotkama i na telki izgleda puno bolje nego uzivo. A sad me sve boli i imam zelju pojest jedno tonu fritula jer mirise sa svih strana. Tako da picim u kuhinju ostvarit si zelju 

axia
    29. Studeni 2015. 19:39

ines, mi smo pričali da bi išli na drugu bebu otprilike nakon 2 god, ali mislim da ćemo još morat razmislit o tome. u svakom slučaju želja na je imati dvoje djece i nebi htjeli radit preveliku razliku. ali tako razmišljamo sad :) a ti?

Ines24
    29. Studeni 2015. 19:57

Axia velika mi je želja imati sina, nadam se da neću morati roditi 10-ero dok dođe dečko  (šalim se)
    Dvoje, eventualno troje djece mislim da si možemo priuštiti kad (ako) dobijem neki stalni posao s prosječnom plaćom, ali mislim da na drugo dijete nećemo ići dok ne dobijem bilo kakav posao, mislim da je neke tri-četiri godine dobra razlika...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.