Mi smo ime isto dogovorili jos prije nego sto sam ostala trudna :)
[/u
Vidim polako se uvodimo u red s buducim bebicama. Bas super.
Treba prije ispitati sve.
Ja sam isto na knjizi sretna beba i odlicna mi je. Ne vidim nista tiransko ;) bas me zarazila.
Pepita super sto se nesto pokrenulo tj ispalo. Neka nam i ti rodis preko noci kao Buffy.
Takve laznjake iliti lagane trudice ja isto osjetim neko vrijeme. Imam osjecaj da cu imati problem s time.
Zivo me zanima kakav ce mi pregled biti sutra i sto ce mi reci.
Mi ime i imamo i nemamo. Izabrali smo uzi krug i na tom stali. Mislim da cu ja biti jedina rodilja koja ce birati ime u radaoni na 'eci, peci, pec'
Mrkvica iskreno ja sam mislila da mi beba stvara taj osjecaj a ne da su trudovi jer sam cekala onako od leda da krene pa kao M, u prvo bih vrijeme znala povikivat aj aj aj i obavezno bih morala sjest sad kad znam da su to trudovi evo sjednem prodisem nastavim dalje nisu bolni jako ovi :)
maloprije mi je ispao jos jedan dio sluznog cepa pa se pitam koliko toga ima... :O
ja sam ime za djevojcicu izabrala jos prije 5godina kada bi frendice i ja onakokroz salu govorile o djeci ibuducnosti i kad sam rekla muzu odmah mu se svidjelo :)
ova moja mala ruje po meni ko krtica da mi je vidjet sta izvodi hehe...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mama smo cekam da postanu pravilni a do tad samo neka se otvaram i bolje bez nekih prevelikih bolova hehe...
i ti sutra na pregledu weeeee :)
🙏👸👸🙏❤️
Mi smo isto ime imali i za curu i za decka jos davnih dana.. neki dan smo dogovorili i za drugo ime ako bude cura jer za decka imamo vec hehe.
Pepita ja sam za svoje prve bila uvjerena da je neka viroza i da me sarafi zbog proljeva a kad ono doktor ujutro na viziti veli gospodi spontano krenuo porod Super je sto te ne boli jako a otvaraju te, nek se tako nastavi samo i za cas ce bebuska biti sa tobom.
mrkvica vi vec spremni ;)
heheh vidjet cemo sutra jesam li se jos sto otvorila, jojjj da je meni tako spontano krenulo hehe cekj koliko ti je porod trajao??
🙏👸👸🙏❤️
E sad sto se misli pod trajanje poroda? Ovo sto sam imala trudove i bila zacementirana ja ne bih ubrojila u porod.. u predradaoni sam bila kratko samo za vrijeme ciscenja i onda tus pa u boks. U boksu sam bila od negdje 11 a malena je izasla u 14.48
pepita, nadams e da ćeš nas iznenadit i da nećeš dočekat pregled :)
mi smo ime dogovorili na prvu bračnu noć :) i složili se od prve. imamo rezervu i za dječaka, a već pomalo biramo i za drugu bebu :)
lillany, nadam se da više ne paničariš i da si dobro, ja i moja mrva mantramo pozitivu u vašem smjeru :)
ostatak okrugle ekipe, i one koje nisu više okrugle-kako ste danas, kako je prošla nedjelja?
mene šarafi u križima i kukovima za poludit -.- i opet me neka prehlada lovi. nadam se da ste vi bolje :* grlim
pepita, nadams e da ćeš nas iznenadit i da nećeš dočekat pregled :)
mi smo ime dogovorili na prvu bračnu noć :) i složili se od prve. imamo rezervu i za dječaka, a već pomalo biramo i za drugu bebu :)
lillany, nadam se da više ne paničariš i da si dobro, ja i moja mrva mantramo pozitivu u vašem smjeru :)
ostatak okrugle ekipe, i one koje nisu više okrugle-kako ste danas, kako je prošla nedjelja?
mene šarafi u križima i kukovima za poludit -.- i opet me neka prehlada lovi. nadam se da ste vi bolje :* grlim
Sortiraj odgovore
Najstariji