Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tweety91
    29. Studeni 2015. 16:34

Mi smo ime isto dogovorili jos prije nego sto sam ostala trudna :)

[/u

• mama@
    29. Studeni 2015. 17:07

Vidim polako se uvodimo u red s buducim bebicama. Bas super.
    Treba prije ispitati sve.
    Ja sam isto na knjizi sretna beba i odlicna mi je. Ne vidim nista tiransko ;) bas me zarazila.

Pepita super sto se nesto pokrenulo tj ispalo. Neka nam i ti rodis preko noci kao Buffy.
    Takve laznjake iliti lagane trudice ja isto osjetim neko vrijeme. Imam osjecaj da cu imati problem s time. 

Zivo me zanima kakav ce mi pregled biti sutra i sto ce mi reci.

Mi ime i imamo i nemamo. Izabrali smo uzi krug i na tom stali. Mislim da cu ja biti jedina rodilja koja ce birati ime u radaoni na 'eci, peci, pec' 

Pepita2109
    29. Studeni 2015. 17:08

Mrkvica iskreno ja sam mislila da mi beba stvara taj osjecaj a ne da su trudovi jer sam cekala onako od leda da krene pa kao M, u prvo bih vrijeme znala povikivat aj aj aj i obavezno bih morala sjest sad kad znam da su to trudovi evo sjednem prodisem nastavim dalje nisu bolni jako ovi :) 

maloprije mi je ispao jos jedan dio sluznog cepa pa se pitam koliko toga ima... :O

ja sam ime za djevojcicu izabrala jos prije 5godina kada bi frendice i ja onakokroz salu govorile o djeci ibuducnosti i kad sam rekla muzu odmah mu se svidjelo :)

ova moja mala ruje po meni ko krtica da mi je vidjet sta izvodi hehe...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    29. Studeni 2015. 17:10

mama smo cekam da postanu pravilni a do tad samo neka se otvaram i bolje bez nekih prevelikih bolova hehe...

i ti sutra na pregledu weeeee :)

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    29. Studeni 2015. 17:19

Mi smo isto ime imali i za curu i za decka jos davnih dana.. neki dan smo dogovorili i za drugo ime ako bude cura jer za decka imamo vec hehe.

Pepita ja sam za svoje prve bila uvjerena da je neka viroza i da me sarafi zbog proljeva a kad ono doktor ujutro na viziti veli gospodi spontano krenuo porod  Super je sto te ne boli jako a otvaraju te, nek se tako nastavi samo i za cas ce bebuska biti sa tobom.

Pepita2109
    29. Studeni 2015. 17:28

mrkvica vi vec spremni ;)
    heheh vidjet cemo sutra jesam li se jos sto otvorila, jojjj da je meni tako spontano krenulo hehe cekj koliko ti je porod trajao??

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    29. Studeni 2015. 18:04

E sad sto se misli pod trajanje poroda? Ovo sto sam imala trudove i bila zacementirana ja ne bih ubrojila u porod.. u predradaoni sam bila kratko samo za vrijeme ciscenja i onda tus pa u boks. U boksu sam bila od negdje 11 a malena je izasla u 14.48

Mrkvica2
    29. Studeni 2015. 18:10

A ako cemo od prvih trudova bas oni su poceli u 1.10 ujutro..

axia
    29. Studeni 2015. 18:53

pepita, nadams e da ćeš nas iznenadit i da nećeš dočekat pregled :)
    mi smo ime dogovorili na prvu bračnu noć :) i složili se od prve. imamo rezervu i za dječaka, a već pomalo biramo i za drugu bebu :)
    lillany, nadam se da više ne paničariš i da si dobro, ja i moja mrva mantramo pozitivu u vašem smjeru :)

ostatak okrugle ekipe, i one koje nisu više okrugle-kako ste danas, kako je prošla nedjelja?
    mene šarafi u križima i kukovima za poludit -.- i opet me neka prehlada lovi. nadam se da ste vi bolje :* grlim

axia
    29. Studeni 2015. 18:53

pepita, nadams e da ćeš nas iznenadit i da nećeš dočekat pregled :)
    mi smo ime dogovorili na prvu bračnu noć :) i složili se od prve. imamo rezervu i za dječaka, a već pomalo biramo i za drugu bebu :)
    lillany, nadam se da više ne paničariš i da si dobro, ja i moja mrva mantramo pozitivu u vašem smjeru :)

ostatak okrugle ekipe, i one koje nisu više okrugle-kako ste danas, kako je prošla nedjelja?
    mene šarafi u križima i kukovima za poludit -.- i opet me neka prehlada lovi. nadam se da ste vi bolje :* grlim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.