Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    29. Studeni 2015. 12:21

Naanaa knjiga me ugodno iznenadila, kazem muzu da je to moja nova Biblija ;) vjerovatno ce nam trebati vremena da se uhodamo u raspored ali ustrajat cemo,nije strog i svida mi se....

pety meni je tako vec najmanje tjedan dana heh... ali drzim fige da se pokrece nesto

a kad mi se nesto novo dogodi kao npr jutarnji cep odmah muz pita jesam vam javila hahah i svima govori da stalno visim na klokanici hahah kao fejs je ispao iz mode

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    29. Studeni 2015. 12:22

pretpostavljam da otkad spava po danu i bolje spava po noci? 
    kako je izgledalo uvodjenje reda dnevnih spavanja? pratila si kad pokazuje znakove pospanosti i odmah reagirala ili? (nadam se da ne offtopicarimo previse )

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Sonja8
    29. Studeni 2015. 12:46

Pusa kuglice 
    Kako ste mi? Ja se osjećam kao kotrljajuca lopta...teško mi dugo sjediti, o saginjanju da ne govorim, imam osjećaj da cu se raspuknuti 
    Od sutra planiram spremiti sve za dolazak curke (torbu za rodilište, njene stvari oprati, sastaviti krevetac...), jer vidim da sto vise čekam to cu manje moći, Uf. 
    Naanaa, i ja pratim jesenske bebice i upijam korisne savjete 
    Visnjass, you're back 
    Curke koje iscekujete ove Dane, hrabro, mozda nas vec danas iznenadi koja mrvica 

Mrkvica2
    29. Studeni 2015. 12:47

Naanaa ja knjigu nemam jer stvarno nemam vremena citati sada ali po tome sto si napisala moja malena onda ima super raspored. Svaki dan ima po dva-tri dnevna spavanja i to uvijek otprilike u isto vrijeme, sada ju kupamo oko 9 navecer i kada jede zaspi oko 10-11 i spava do 3-4 pa prvo budenje pa se oko 7 pola 8 budi. 
    I bas si me utjesila s ovim da ta neugoda od katetera prode. Bila sam se vec uplasila da je upala neka ali bolucka totalno netipicno pa mi je jedino logicno da je od katetera.

Pepita samo ih prodisi kad su tako jaki. Pomogne bar malo kad se skoncentriras na disanje. Ja sam hodala po hodniku i kad uhvati trud stiskala prvo sta mi je pri ruci bilo. Najsmjesnije je bilo u liftu kada sam isla u radaonu  ljudi me gledaju a ja dahcem i stiscem sestru za ruku 

Lady,lillany sretno i vama. Nadam se da ce bebice uskoro biti sa vama 

Mala7777 kako ste vas dvoje? Jeste se snasli pomalo vec?

Naanaa2
    29. Studeni 2015. 12:59

Shimmer,sada po noći stvarno lijepo spava. Imamo to jedno hranjenje koje kad obavimo opet bez problema zaspe i spava do 7-8. Nekad ga uspijem opet vratiti na još malo spavanja (jer bi i ja malo duže spavala) do 10-11, a nekad ako se ne da ustajemo nakon te prve boce (moj je malac na adaptiranom jer ga nisam mogla dojiti). 
    A kako je izgledalo uvođenje..... Budući mjesec i pol dana nije imao nikakvog reda (mene su uhvatili gadni hormoni nakon dolaska kući pa sam bila malo pogubljena, a i imao je gadne grčeve po cijele dane i noći), trebalo je par dana da mu uvedem to dnevno spavanje. Te prve dane sam ga znala uspavljivati i po 2 sata dok ne zaspe, a sad sam ga evo uspavala za doslovno 3 minute. 
    Jednostavno sam ga animirala barem 2 sata da ga izmorim (vježbice, igračke, razgledavanje po kući), a onda u sobu na spavanje. Ono što smo muž i ja otkrili je da povijanje bebe stvarno pali. Pomaže i kod smirivanja bebe, i kod grčeva. Tako da smo ga te prve dane povijali u dekicu, legnemo kraj njega (ovisi tko ga uspavljuje, ja ili muž), na mobu upalimo zvuk veš mašine (taj najviše voli), i on se polako počinje smirivati. Onda ga malo mazim, on počinje zatvarati okice i eto ga. Jednostavno utone u san. Bude umoran, ali pazim da ne postane preumoran (postane kenjkav i cendrav) i onda ga uspavam bez problema. U zadnje vrijeme jednostavno nekako sam zaspe nakon boce pa ga ni ne moram uspavljivati. 
    Na početku je to bilo prisilno spavanje sa povijanjem i maženjem i pričanjem i pjevušenjem, ali nakon par dana smo se već počeli kužiti i tako mi je počeo spavati po danu. 
    Moj malac nije jedan od onih beba koje mogu zaspati bilo gdje. On ili će zaspat na meni ili u krevetu/krevetiću, pa moram s njim imati to smirivanje i uspavljivanje.

Naanaa2
    29. Studeni 2015. 13:03

Mrkvica, i mene je bila panika od te boli i nelagode, ali sam onda jedan dan skužila da me više uopće ne boli. I nije se više uopće ni vraćala bol. Tako da pretpostavljam da je od katetera.

Mrkvica2
    29. Studeni 2015. 14:57

Naanaa daj mi reci koliko je mali bio star kada su poceli grcevi?

Naanaa2
    29. Studeni 2015. 15:07

Mrkvica, poceli su mu jos u rodilistu

Tyna24
    29. Studeni 2015. 15:40

jeste vi svi uspjeli izabrati ime? mi još nismo, ja neznam kaj čekamo... jednostavno se nemožemo dogovoriti....

JuicyFruit
    29. Studeni 2015. 16:14

Mi smo ime izabrali jos dok ni trudna nisam bila :) ipak smo ga u međuvremenu malo skratili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.