Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    29. Studeni 2015. 10:30

Jutro! Ma ni kod mene nis novoga...Najradije bih prespavala do trenutka kad trebam ici rodit jer mi je granica tolerancije prema drugima toliko tanka da bi moglo biti svasta....ove s posla sam debelo otkantala, sad su na redu ovi prvi....jedva cekam sutra pregled da vidim jel ima pomaka....sretno i lillany sutra i pepita i tko god jos ima sutra pregled

An-di-du
    29. Studeni 2015. 10:44

I ja sam sanjala da nosim svog malca prvi put svojima da ga vide i razmišljala kako su slike s ultrazvuka uspjele pokazati detalje njegovog lica.

Ali prije svega, Buffy, čestitam, prekrasna vijest!!!!!
    Lillany, samo hrabro!

Meni je u petak pregled prošao uobičajeno. Dakle, nisam se više otvorila, stojim na 2 prsta. Cerviks je još visoko tako da doktorica ne očekuje porod uskoro, bezobzira na otvorenost. Sve drugo je uredno tako da je iduća kontrola za 2 tjedna. CTG ne pokazuje trudove. Sve sam više sigurna da ćemo dočekati Božić bez frke.
    Barem sam u pokretu, nadoknađujem vrijeme provedeno u mirovanju, iako me sve steže dok hodam. Ali doktorica kaže da je to normalno i da to stezanje i bol u preponama nije naznaka da se i dalje otvaram ili da će trudovi svaki čas. Pokušavam se maksimalno opustiti i ne pridavati pažnju baš svakoj sitnici sada kada je opasnost od preranog poroda prošla.

Pinkypik
    29. Studeni 2015. 10:48

Dobro jutro okruglice! 😃
    Ja sam se začudo nakon jaaako dugo vremena naspavala. Iako me sve boli od kašlja i jedva dišem od bolova u rebrima. Malo za promjenu od kukova...

Lillany, mislim na tebe.... Danas držiš svoju mrvu u rukama! Neznam zašto i nemam iskustva,ali svi preporučuju carski tako da je sigurno dobro imati i plan B. Pa valjda nije tako strašno. Drži se! To možda i mene čeka. Možemo zajedno 😉

Pepita2109
    29. Studeni 2015. 10:49

lady napravi sta i ja, rekla sam svima da je doktor rekao da nece to tako brzo,manje me gnjave puno... :) cak i da ima pomaka mudro suti :) meni je sinoc u dva navrata ispalo jos cepa i danas ujutro i samo sam rekla babygirl i tu vama haha :) i babygirl mi je pomogla da prepoznam svoje trudove koji su nepravilni totalno i da ne bole leda, sve je u trbuhu i osjecaj ne mogu opisati samo znam da se trbuh toliko stvrdne i ne mogu ni koraka napraviti ni uspraviti se i traje 45sec do 1min

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    29. Studeni 2015. 10:53

an-di-du  ma bude to pomalo, meni nijedan od doktora nije spomenuo cerviks samo otvorenost spominju nemam pojma u kojoj sam fazi osim cekanja :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

MaliV
    29. Studeni 2015. 11:05

Dobro jutro, kuglice ⛄️

I ja se naspavala kao ne znam kad 😄 
    Lillany, bolje da te doktor odmah spremio za to, nego da su te mucili, pa na kraju opet na carski... Bit ce sve ok 😘

Mi se sutra vracamo za zagreb, pisem zadnje popise i ceka nas shopping kad se vratimo. 
    Pusa svima od nas dvoje, uzivajte u danu ☺️

Naanaa2
    29. Studeni 2015. 11:20

Pepita, ako ti se knjiga svidja dobro je sto si je nabavila vec sada i imas je vremena proucavati.  Ja sam je nabavila tek kada mi je malac napunio mjesec i pol pa mi je trebalo malo duze da ga uvedem u red, a i u knjizi ima dosta dobrih savjeta koji bi mi i ranije sigurno pomogli. Ne samo meni vec bilo kojoj koja ima prvu bebu i puno toga ne zna.

pety03
    29. Studeni 2015. 11:53

Pozdrav svim okruglicama..,evo moja bebica se izgleda sprema van pomalo,jucer bas neizdrziva probadanja u preponama i uzasno tvrd trbuh,evo do sad dobro,sad opet lagano pocelo..neznam dal bi to moglo kud krenuti uskoro?!

shimmer
    29. Studeni 2015. 11:56

jutro cure!
    budim se jutros i odmah uzimam mob, a muz kraj mene zeza "ides vidjeti jel netko rodio preko noci?" predobro me zna 

naanaa bas lijepo da si se javila  mi smo vas isto spijunirale i veselile se kad su krenule vase bebice, a eto nas sad na redu. koristis li ono hranjenje oko 22-23h iz knjige? 

an-di-du nema te na listi termina? aj se upisi.

lillany puno pozitivnih adventskih vibrica saljem u tvom smjeru 

ostalima s liste (a stvarno vas se naguralo ) zelim da se danas lijepo prosetaju u dvoje, mozda vam je to zadnja nedjeljna prilika 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Naanaa2
    29. Studeni 2015. 12:13

Shimmer, hranjenje prije spavanja imamo ili oko 21 h ili najkasnije u 22. Imamo rutinu: kupanje ili ako nije vecer za kupanje brisem ga vodom i blazinicama, presvlacenje u pidzamicu pa hranjenje. I nakon tog hranjenja uglavnom sam zaspi, do 3-4. Ne budim ga u odredjeno vrijeme po noci vec kad on sam zatrazi bocu.
    Ne drzim se striktno rasporeda prema knjizi, ali mi je pomoglo da uvedem maloga u red za dnevno spavanje. Prije nije spavao uopce, a sad odkad imamo neki red odspava tri ture do nocnog spavanja.
    Morala sam pribjeci knjizi jer mi je prva beba, dosta toga ne znam, veliki sam panicar, a mama mi nije u blizini da mi pomogne. Pa sam spas pronasla u njoj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.