Jutro kuglice!
Čim sam se probudila reko idem na forum vidjeti novosti kad ono bebice još uvijek zezaju.
Ja jučer obavila brazilku kod kozmetičarke tak da sam spremna kaj se tog tiče.
Imala sam jučer opet šou sa mamom, jer dragi sutra ide kao sudionik na jedno sportsko natjecanje i krenula je drvlje i kamenje, jer kakav to muž ostavlja trudnu ženu doma. Kaj je najbolje ide u dvoranu koja je na 15 minuta od kuće može doći čim ga nazovem jer se tak dogovorio s ekipom. Izludila me...
jutro svima!
sretno terminusama na pregledima!
allegra, a muz ti inace radi preko tjedna ili je i onda 24h kod kuce i pilji u tebe kao u fikus?
mozda ti je mama imala one filmske porode od pola sata pa se zato boji hehe
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Jutro! Pepita, lillany kod vas se bar nesto dogada....kod mene nista....ni cep, ni spustanje trbuha, ni otvaranje, ni trudovi...nista....sretno danas! Ja tek u pon na pregled. Javite se!
Evo mene sa pregleda ctg uredan, plodna voda mliječna, otvorena 3prsta (4,5cm), trudovi su tu lagani kao i do sad jedva primjetni, u ponedjeljak opet na pregled ako se prije ne pokrene,ali doktor vjeruje da ću dočekati pregled.. hahaha
allegrazg hahaha a je strašna, pa da te i uhvati nećeš u 15min roditi, iako bi bilo baš super da se ne mučiš...
eto ja sad sama kući, muž me doveo doma i otišao kupiti zimske gume...
lillany daj Bože da je kod tebe to to ja baš računala ma neće moja van do sv.Nikole
lady bude to, to kad kod tebe krene ići će expresno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dan okruglice samo na brzinu da vam javim da sam ja u 5 ujutro docekala svog princa
Jao buffy cestitam. Tako mi je drago zbog malog princa.
Mene su ostavili u predradjaoni. Malo plodne vode. Sutra indukcija. Panicarim.
Buffy cestitke,nadam se da sve dobro proslo..
evo krenule bebice,nadam se da ce i nase cim prije da se cuvamo i mazimo..
buffy aaaaaa kako coool čestitaaaam na malom princu i brz oporavak
kad stigneš očekujemo detaljčiće
lillany draga tko zna možda ni ne dočekaš indukciju, samo diši duboko probaj se tako opustiti, znam da je panika tu i meni je svaki dan sve veći strah, eto voljela bih da se svima dogodi kao buffy i Mrkvici da maleni malo urane iznenade mame da nemaju vremena razmišljati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
buffy baš si me iznenadilaa!!! ko grom iz vedra neba, ti u jednoj rečenici rekla sve
čestitam!!!!
lillany drži se
Sortiraj odgovore
Najstariji