Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    27. Studeni 2015. 21:52

Nisam ne imala pregled... zabrinulo me to sto je sad rozo samo pa pratim situaciju.. 

Pepita2109
    27. Studeni 2015. 21:59

lady imamo tvrdoglave curice :)

buffy moze biti da ti je komad cepa ne gledaj slike po fejsu jer nije svima isti... prati situaciju svakaki i ako nastavi onda zovi doktora...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    27. Studeni 2015. 22:19

Buffy svima je razlicite boje. Moze biti i roskast i sa sukrvicom..sve je to normalno. I meni je takav bio..a kasnije ruzno zelene boje.
    Ma veseli se..bebica stize 

Just Smile patronazne rotiraju..neznam kako ih dodjeljuju.
    Ja sam u Retfali i jedino sto znam da je sada neka mlada u patronazi.

Pepita2109
    27. Studeni 2015. 22:50

buffy tek sad vidjela napisala po fejsu hahah luda sam

🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    27. Studeni 2015. 23:25

buffy, ja isto vjerujem da je cep poceo izlaziti. a sigurno nije curenje plodne vode, to bas bude voda.

sretno veceras svima 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

lillany
    28. Studeni 2015. 07:02

Dobro jutro nespavalice i one kojima to ipak uspjeva

A meni je moj bebac preko noći poklonila strije. Trebalo joj je 41 tjedan i 2 dana ali je napokon uspjela. Sada je popis zaduženja valjda gotov i napokon može van.

Kako ste mi vi?

Pepita, lady novosti?

Da se organiziramo? Napravimo nekakav live feed sa poroda?

MaliV
    28. Studeni 2015. 07:21

Dobro jutro svima ☺️
    Buffy i meni to zvuci kao dio cepa... Prati situaciju, ali mislim da nemas puno drugih opcija osim cepa, vodenjak je, kao sto je netko rekao- vodica.. Sretno 😁

Lillany i ja jucer dobila prvu striju 😱 A bas sam se ponadala da ce me zaobici 😄 Jesi se ti mazuckala tijekom trudnoce?

Lady, pepita? Stanje na terenu? Ajde razveselite nas malo 😄🎉

Pepita2109
    28. Studeni 2015. 07:27

Dobro jutroooo
    lillany to je pretpostavljam znak da je to to i da je beba spremna za izaći moja mama bi dobila strije dan-dva prije poroda, tako je i frendica, ja ih imam već neko vrijeme, sad čekam kad će se pojaviti koja na trbuhu...
    kod mene nema nikakvih novosti, baš ništa, evo sada idem oprati kosu lagano jer mi se jučer nije dalo pa na pregled u 9 sati.. i toliko sam uvjerena da se i danas vraćam doma da sam si napravila neki plan šta ću napraviti jer sam jučer baš lijenčarila hehe

🙏👸👸🙏❤️

lillany
    28. Studeni 2015. 07:38

MaliV nisam se mazala ničim.  Zaključila sam da je to genetika i kud puklo da puklo (doslovce ). Zapravo očekivala sam da ću ih dobiti nakon poroda jer mi je nakon mršavljenja ostala hrpa strija.

Pepita evo i ja se spremam na pregled. Mm tvrdi da me ostavlja u bolnici jer mi se maternica sinoć spustila valjda još 5-6 cm. Stomak je toliko potonuo da sada i hodam kao žaba. Totalno čudno izgleda jer sada imam kao udubljenje na rebrima. Ali ja isto ne vjerujem da će se išta desiti danas. Isto sam isplanirala plan i program čišćenja za danas. Ako se ne sapletem o stomak naravno.

Pepita2109
    28. Studeni 2015. 07:52

lillany sada je to to onda cim se trbuh spustio tako...moj se spusta mic po mic.... drzim fige :)

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.