mrkvica, nadam se da će se i meni povuči makar ne vjerujem... a dobila sam ih na čelu 8, i 2 na licu. grrrrr
nije dosta da imam puno lice prišteva... sad još i to?
mia007 imas jos vremena da ga rijesis ili bar da nije bolan moj je... neko vrijeme sam koristila kantarionovo ulje ali u zadnje vrijeme zaboravila i eto mi veceras poslije tusa cu staviti oblogu...
tyna povuku se vecinom te pojave
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobra vecer kuglice i mamice!. :) nisam stigla od jucer na forum i vidim zapisale se vi stranica i stranica...ja se ponadala a ono nista...bit ce,bit ce... ♡♡♡
Jucer bila na grupi potpore za dojenje koju vodi moja patronazna,pa smo se upoznale,zena je bas fora,svasta zna,ima troje djece a zadnje joj ima 3god.tako da je i tu "svjeza..." :) bojala sam se da nebude neka nadobudna baba Ali eto hvala Bogu nije.hehe..na grupi bude i mama sa bebama i nas okruglica,tako da i one iz vlastitog iskustva sve kazu a i mi pitamo sto god nas zanima.iduci sastanak 10.12.i jedva cekam. :)))
Puse svima!
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Trebam pomoc..unaprijed se ispricavam na gadnom opisu al ne znam kako drugacije . maloprije sam na toalernom primjetila veliku zuto bijeli ljigavi iscjedak/komadic.. sad na googlu citam da to koze biti i curenje plodne vode? Ima koja kakvog iskustva / znanja
Buffy..pa i ti se polako odcjepljujes
To je komadic sluznog cepa..plodna voda bas curi bez prestanka i osjetis u trbuhu kao lagani udarac kada pukne vodenjak.
Znaci i kod tebe se nesto pokrece
Just Smile..kada sam ja bila rodila u 1. mj patronazna je bila jedna fuj baba..previse je ispitivala,razgledavala po kuci,pametovala..da sam je neki dan sanjala od muke.
Srecom otisla je u mirovinu i sada nam je druga patronazna
Nadam se da je to ta.
Nadam se sad sam bas u panici sad je i roskastog bilo na toaletnom al meni je to bas kao iscjedak a ne kao na slikama na netu komad
Lina Karolina: nadam se da je.ona je glavna svim sestrama u patronazi,zove se sestra Dragica.kako oni uopce dodjele patronazne?po naselju u kojem si ili? iz kojeg djela grada si ti?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
buffy jesi imala pregled mozda?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Buffy, ma to ti je ziher mali dio čepa.. Meni je bio obojan a ne bijel jer sam imala pregled neki dan. Neki gusti ljepljivi ljigač.
Sortiraj odgovore
Najstariji