tyna nema to puno veze sa ucestaloscu stolice nego kako beba raste pritisce crijeva i sve postaje osjetljivije...
mama ma brzo ce kraj hehe
axia sve me strah kad ce mi klistir raditi kako ce me boljeti hehh
ojjjj i ja sam u jednom trenu pomislila da se okrenula ali nje samo je ludovala
a noge stavi na jastuk ;)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita dada, ludo i je.. ja nisam ocekivala to bas tako. Rekla sam da cu promijeniti ime iz mihaela u sirela
A mozda je samo takav dan da je kenjkava.. evo napokon je zaspala. Jedino mi je super jer je izvukla sve zivo heheh. Ove ranije 3,6,9 dana nisam osjetila..
Hemice sam dobila na porodu, ali srecom ne bole me. Na pocetku je peckalo ali kako redovito mazem kantarionovim uljem mislim da se lagano povlace i jos uvijek koristim vlazni wc papir.
Tyna meni su te fleke izasle par tjedna prije poroda.. luda sam bila, ionako imam pjegice kud jos i to. Srecom sada se to povlaci.
Nemoj se bojati klistira pepita, ta cjevcica je stvarno tanka. Ja nisam osjetila a bojala sam se toga uzas.
Pepita, ja sam za, ajmo sve tri u bolnicu rijesiti to meni je cesto taj pritisak kao da cu mengu dobiti ali nema trudova, nikakvih
, samo bh, probava mi je tako tako, a hemice nsam jos primijetila, jedino ta moja kicma i trnjenje ruku i sinusi koji uzrokuju glavobolju i cijede se na zeludac, mislim nis strasno ali teze za podnositi sto vise vrijeme odmice
mrkvica drzim fige da ni ovu fazu ne osjetis puno sta god je :) hahah nasmijala si me ovom sirelom...
ma nije mene strah klistira zbog klistira nego zbog ovog hemica, poslije cu ga natopiti uljem iako me trta sad kad sam otvorena toliko nije to malo bas...
lady hajde jos samo da lillany potvrdi ;))
draga pritisak kao da cu M dobiti (trbuh i leda) i bh imala sam jucer kad su mi rekli da su to lagani trudovi i da cekamo jace i pravilnije...kako bebicu osjetis?? moja luduje i gura prema dolje sve me spece,probode tako par dana vec pretpostavljam da se tako i otvaram...
ajojjj hajde draga jos malo :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mama,definizino potpisujem jedva cekan da zavrsi... ajde samo jos mjesec dana....
Mrkvice, bas si me nasmijala :D
Axia, meni se već par puta dogodilo da sam mislila da se okrenula poprečke i to baš po stucanju osjetim. Ali evo zadnji put mi je tako bilo prekjučer, dan prije pregleda, pa kaze doktor da je okrenuta bas kako treba. Za svaki slučaj ja napravim "mačku" par puta dnevno navodno ih to tjera u pravi položaj.
Mrkvice, vidjela sam da je dillb napisala da si i ti na Črnomercu. Kad i na koji broj si zvala patronažnu? Jel dovoljno to napraviti iz rodilišta?
Juicyfruit nisam, nego kako sam rodila na sv.duhu malu smo morali prijaviti u opcini crnomerec jer sv.duh spada pod njih. A opcenito patronazu nazoves oni ti daju patronaznu za tvoje podrucje i dogovoris se snjom kada da dode. Ja sam svoju zvala dan nakon sto sam dosla iz rodilista i dosla je isti dan.
Ahaaa pa super, onda se necu s tim sad baviti :) ali trebalo bi istražiti malo pedijatre....
Pepita i Tyna, i ja imam hemic jedan, ali vrijedan...i mene zanima kako ce se ponasati za vrijeme klistira... :(
Zimske bebice cekaju advent :)
Sortiraj odgovore
Najstariji