Jedna čaša dnevno ne može štetiti... Samo navali na kuhano vino...😁
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Dillb tocno to.. bolno je spavati na stranu.. a da ne pricam da spavam na jednokratnim podlogama i presvucem se bar dva puta i na kraju bez majce spavam koliko to curi po noci.. Ispuhane vrecice imam i ja po danu A ovo sto me bolucka, svakako cu se javiti doktoru ukoliko pocne jako boliti ili primjetim da nesto nevalja.
Inace mala mi je danas uzasno nervozna, spavanac redovni je skratila na pola sata. Bas je kenjkava i jela je valjda 10 puta od jutros.. pao mi je na pamet skok ali ima tek 2 tjedna a koliko sam citala oni se javljaju kasnije..
Eto opet ju idem nahraniti.. cure koje iscekujete sretno
Mislim da zimske bebice cekaju da zalepršaju prve pahulje....
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Lady, lillany, pepita... Drz'te se cure, nadam se da ce se sto prije nesto pokrenuti 💕
Ines mislim da salica kuhanog vina ne moze stetiti, dosta alkohola se izgubi u kuhanju
mene jedino vi na klokanici opustite, ovi ostali 1001 pitanje na koje ni ginekolog nema odgovor a kamoli ja... lillany i lady hajde da obavimo to isti dan ;) meni je mob danas sam od sebe izgubio signal ajme dva sata mira hahah
ja sam svima rekla da mi je termin krajem 11mj pa su poceli s pitanjima vec prije mjesec dana, a najzesce su mi njihove narudzbe kad da rodim tj kad im pase... hahah
mrkvica ja sam citala da to sa skokovima nema pravila kao gledaju na 3,6,9 (dana,tjedana,mjesca), ali isto tako moze biti i izmedu... ajme to sa mlijekom zvuci ludo
sretno nam svimaaaaa..
tyna pa kako je krenulo hahah tu salju na indukciju sa 41+3
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pepita, to tvoje sunce malo nas zeza :) neka nje još malo kod mame :) nadam se da ste dobro....
ja sam se jutros probudila s nekim čudnim, kao menstrualnim bolovima u trbuhu, a mala mi se tako nekako nezgodno okrenula, čudno skroz... i čitav dan se nekako upire, trbuh mi je ful osjetljiv... valjda to spada pod "normalno"...
što se oticanja nogu tiče, i danas su natečene, ali manje nego jučer. opet, jače nego ikad prije, al to valjda isto ide pod normalno :P tlak savršen...
kako ste danas vi, druge okruglice? trudničke boljke pod kontrolom?
axia ma dobro smo mi.. kao secer eto mi hemica jednog ali bolnog -___-
prati si to oticanje samo da nije nesto naglo, a tvoja bebica se gnijezdi i priprema lagano :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ja dobila hemoroid također..ne kužim zašto,na wc idem svaki dan..
također dobila sam zadnji tjedan smeđe madeže na čelu,one kak su po tijelu..ja se nadam da je to sve jer budem sva pjegava za mjesec dana inače.
i prsti na rukama i noge mi uzasno otiču..grrr.čari trudnoće?da,baš!
Axia ja te skroz pratim s tegobama. A i sa terminom
Ja te bolove i natezanja u stomacicu pripisujem pripremi bebe.
Meni nekad zna toliki biti pritisak dolje da je to strasno.
Iskreno.... jedva cekam da rodim jer me ovo sve zivcira.
pepita, žao mi je zbog novih boljki :( nadam se da neće stvarat probleme... za mrvu i ja pretpostavljam da se namješta, strah me samo da se ne okrene sad pred kraj... tak mi je to jutros izgledalo.... a i kad štuca, ne poskakuje na istom mjestu :( sad imam dojam da je nekako poprečke....
a noge pratim, mislim da je sve u greanicama normale, pratim tlak, izbjegavam sol... jedino ih ne mogu držat u zraku :P
Sortiraj odgovore
Najstariji