Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    05. Srpanj 2015. 19:24

pepita, vidjela sam da si na temi "pripreme za bebu" pitala za lokacije za šoping u bosni.
    na temi "jesenske bebe" imaš curu s nadimkom "kneginja". baš je prije par stranica opet nabrajala što je sve kupila u bosni. mislim da je išla u vitez. javi joj se za upute 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• mama@
    05. Srpanj 2015. 19:30

Na kraju opet ne znamo kakv caj se smije ili ne. Ja vjerujem da se svi ovi filteri smiju jer u njima ubiti ima scega u tragovima. Njima ni ne vjerujem. Zato bolje kupujem samo plod i takav caj pijem a plod papam

shimmer
    05. Srpanj 2015. 19:48

potpisujem za filter čajeve. to brusnice nije vidjelo ni na crtežu.
    brusnica je skupa, a ako čaj košta 12kn... 
    isto tako oni ledeni čajevi brusnica, sirup brusnica. uglavnom, pogledajte sastav.

encianov je koliko vidim po sastavu 100% sušena američka brusnica.
    a imate onda i mogućnost kupovine sušene brusnice u rinfuzi pa kuhanje čaja, ovako kako je rekla mama*.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    05. Srpanj 2015. 19:49

kikica91 sad sam prolistala barem 40-ak članaka i nigdje ali baš nigdje ne piše da se ne smije piti čaj od lista brusnice u trudnoći, a i moja svekrva je rekla da nikad to nije čula.. da nema tvoj čaj neki dodatak? jer ja pijem baš samu brusnicu, nikakve filtere i bez dodataka, domaće...
    shimmer našla sam njene postove i baš razgovarala sa dragim otići ćemo ako Bog da tamo iza vjenčanja,jer tad bih trebala dobiti i dosta robice pa ću odmah znati šta fali  
    mama ma meni nije ni palo na pamet piti te kupovne iz dućana jer ko zna šta sve stavljaju unutra a kao što kažeš najmanje brusnice.. jedino što mi je svekrva rekla na početku je da se ili pije čaj ili jede plod da ne valja jedno i drugo,a kako se meni plod zgadio u trudnoći odlučila se za čaj

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    05. Srpanj 2015. 20:32

Sto se tice caja meni je rekao od brusnice da pijem,ja sam u apoteci suseni kupila mislim 40kn da je bio... sad sam uzela pauzu jer mi je muka od njega bila  a od drugih mi je kamilicu rekao a negdje sam vidjela i menta iako nju ne mogu jer mi je dosla fuujj... a za malinu sam cula pred kraj da se pije ne prije..
    sto se tice spavanja ja mogu svakako osim trbuha, a trudim se na lijevom boku...ipak cu uzet jastuk sebi bas kao sto ste napisale radi njegovih drugih funkcija isto  jedino cekam jos malo pa da jos sta narucim jer cu uzet sigurno jos sta od njih..
    sta ste mislile kad poceti kupovati stvari za bebu? 

Mrkvica2
    05. Srpanj 2015. 20:39

Sto se tice kupovanja za bebicu.. pa mi imamo srece pa cemo puno toga dobiti, istina rabljeno ali su stvari u super stanju.. jedino cemo morati kupiti kinderbet i komodicu za presvljacenje i normalno sve sto uz to ide.. kolica jos neznam ocemo morati kupiti ili ne i to me uzasno brine jer nemam pojma kako odabrati 

Pepita2109
    05. Srpanj 2015. 21:16

I ja sam čitala da se pred kraj pije čaj od lista maline nikako prije...
    buffy ja sam svakako bila odlučila pričekati da prođe svadba jer uz te izdatke još i ovo bi mi bilo too much, a dragi samo radi, pa ćemo čekati da to prođe da platimo to što imamo i da vidimo na čemu smo..
    Mrkvica ja čisto sumnjam da ćemo išta od ikoga dobiti osim robice bilo kao poklon ili na posudbu, tako da i mi kupujemo kinderbet, kolica, komodicu neću iz tog razloga jer sam od dosta ljudi čula da nije toliko potrebna jer većina presele prematanje bebice na krevet ili stol.. isto me brine kako odabrati kolica

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    05. Srpanj 2015. 21:24

Pepita potpuno te razumijem sto se tice ovoga sa svatovima.. nama je svadba krajem mjeseca i vec se troskova skupilo i previse, a takoder samo dragi radi.. a polako cemo nekako sve valjda skupiti za bebice.. ja sam cak gledala i kolica po njuskalu i super izgledaju ali nekakako se jos dvoumim posto je prva beba a nadam se jos kojoj hehe

Tyna24
    05. Srpanj 2015. 21:26

moj muž stalno govori da ima vremena za kupovinu, tak da mi do sad nismo kupili ama baš ništa. ali niti ne hodam po dućanima s tom robicom jer nebi mogla odoljeti
    mi moramo kupiti sve od a do ž. nemamo od koga posuditi, svi okolo imaju male bebe kojima još treba i kinderbet i kolica i sve ostalo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.