Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    05. Srpanj 2015. 21:47

Mrkvica ma budemo nekako sigurna sam i ja,a i ti  gledala sam i ja preko njuškala pa je dragi poludio hahah  kao prvo dijete, imati ćemo još pa bolje uzeti nova i kvalitetnija, a sad vidjet ćemo  
    Tyna24 ja sam gotovo u 20tjednu i isto tako nisam apsolutno ništa kupila, za sada sam samo napisala popis da okvirno znam šta bi nam trebalo i da bude podsjetnik da nešto ne zaboravimo, ja ću početi sa kupovinom tamo oko 27tjedna trudnoće.. a do tada upijati gdje, šta i kako heheh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• kikica91
    05. Srpanj 2015. 22:11

Pepita i ja sam citala i nigdje ne pise nista za taj caj..... nema dodataka pise 100% list brusnice kupila sam ga u konzumu na onom odjelu di je bio bio.... a ja bi pila samo salicu ujutro pa mislim da nebi nista trebalo bit.... brijem da su to gluposti kaj napisu...

• buffy
    05. Srpanj 2015. 22:12

Mi isto sve moramo kupiti sami..kolica su mi najveci misteriji  takodjer samo dragi radi tako da vec razmisljamo polako sta koliko kada

shimmer
    05. Srpanj 2015. 23:37

uf, ja sam kolica odabrala jos dok su me najgore mucnine prale 
    peg perego book plus s!
    polazisna tocka nam je bila kvalitetna as s dobrim rezultatima na testovima. njihova je 2013. bila prva u svojoj kategoriji.
    i eto, dolazi u kompletu s tim kolicima pa se poklopilo.
    takodjer ih imaju dvije prijateljice pa sam ih i uzivo provozala.

sad cekamo rujan/listopad da ih kupimo 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

dillb
    06. Srpanj 2015. 09:00

baš ste se raspisale ovih dana... neka, bar nije dosadno, imam štivo za dobro jutro uz "kavicu". 

što se tiče natpisa "nije za trudnice" na pojedinim namirnicama, to moraju staviti ako ne postoje kojekava istraživanja o štetnosti/dobrobiti za trudnice. to ćete kasnije pronalaziti i na sirupima kad ih budete trebali za dijete. samo trebate imati dobrog ljekarnika s kojim se možete posavjetovati. u ljekarni u mom kvartu su super ljekarnici, svaki put se konzultiram s njima oko svega. ono što nema, naruče u roku nekoliko sati... 

jednako tako, čaj od lista maline se svakako preporuča ženama koje namjeravaju ostati trudne jer sprečava pobačaj tako da .... svakome na volju. pročitajte malo i druge teme po forumu, svašta su cure čule - ne smiješ ananas, ne smiješ jagode, rajčicu...... ma....

ja imam sreće pa imam sve od prvog djeteta, međutim ako hoćete realno - 5 bodija mi je bilo sasvim dovoljno (od svakog broja). kupovala sam kako je mali rastao. robica se pere svaka 2 dana. za prvu ruku su super bodiji koji se kopačju/vežu sprijeda, a kad bebica malo ojača bodiji koji idu preko glavice. komodu za presvlačenje sam dobila, ali i da nisam kupila bih si običnu komodu koja se kasnije može iskoristiti za kojekakvu namjenu i podlogu za presvlačenje (stoji nam na stolu i super je).

kolica imam najobičnija. nikakve nastavke za njih. uzmem veliki ručnik, presavijem ga i stavim u kolica. bebać u njih i tako se vozimo. neću ni sad ništa kemijati jer ćemo se šetati po zimi. malog u skafander, dekicu oko njega i u šetnju. stariji nije htio u kolica kad je prohodao, tako da smo ih koristili samo godinu dana. 

dillb
    06. Srpanj 2015. 09:09

ajme koliki post.... grozna sam.

ja sam inače jedan veliki praktičar koji ne voli puno i nepotrebno, pa onda i ne kupujem svašta. totalno sam bezveze. 

cure koje muče glavobolje, probajte zapaliti aroma lampicu sa eteričnim uljem eukaliptusa. to navodno pomaže, ja sam znala i koju kap umasirati u sljepoočice ili staviti pod nos i mirisati (i lavandu). 
    još nešto.... ja sam bila i kod homeopata (mučio me kašalj). ljekovi su prirodni i ne štete trudnoći. zapravo pomažu tijelu da se vrati u ravnotežu. 

iskustvo iz prve trudnoće mi kaže da ću ovaj put kupiti školjkice za skupljanje mlijeka, moram pronaći neku dobru torbu za kolica, još pokoji dobar cover za platnene pelene...

• mama@
    06. Srpanj 2015. 09:17

Evo i mene sa mog pregleda kod gin. Urin mi jos uvijek nije bistar tako da sam dobila Ninur i nastavljam s brusnicom na litre 
    Uglavnom s razvojem T je sve u najboljem redu. Što mi i je najbitnije 
    Ja imam nesto robice od svoje djece. Vecinu sam posudila susjedi k9ja sad ima bebu 8 mj. Ali vec mi ona sve prireduje da vrati 
    Kolica imam, kinder takoder... Jedino sto sjedalicu nemam. Ali za to imam vremena jos jer imam ono Jaje sjedalicu za bebu.
    Iako ne sumnjam da kad budem u trgovini da cu kupiti jos koji bodic i benkice i tako

Pepita2109
    06. Srpanj 2015. 10:00

Ma ja mislim da nas ne može ubiti ništa ako naravno ne pretjerujemo...
    Moj popis je gotov i spremljen, čak imam tablicu i sa veličinama do prve godine života, malo me trta oko toga koja veličina i koliko se nosi hoću li znati odabrati, srećom ću dosta robice dobiti,a i da ne dobijem ne mislim u ničemu pretjerivati, samo znam da se najmanja veličina 50-56 nosi najkraće, ali to opet ovisi o veličini bebe i koliko će brzo rasti, moram priznati da me pripreme za bebu uzbuđuju i vesele više nego što su pripreme za vjenčanje  
    Jako je već vruće, a moram do grada obaviti neke stvari i još sam sva nenaspavana i nikakva i jučer mi pozlilo zbog vrućine ma grozno srećom je dragi bio sa mnom doma.. ne znam kako ću preživjeti dan vjenčanja ako će biti ovako vruće

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    06. Srpanj 2015. 10:17

Pepita ja upravo zbog vrucina obavljam grad od 7-10 negdje i onda ne izlazim do nekih 16 sati. Isto malo teze podnosim vrucine no inace. Cak mi bude i zlo od toga. Ma fuj.
    Nadam se da ces se uspjeti udati pod nekom finom temperaturom da se ne topis 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.