axia samo ti pomalo nemoj se umarati previše..
ma naravno da je svaki tren u trbuhu za bebicu važan,ali kad se prođe termin zapitaš se šta joj još treba hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita bome su tvrdoglave
Nas dvije evo odmaramo, jutros sam ju kupala e nevjerojatno koliko mala uziva u kupanju. Skroz se opusti i mase rukicama i nogicama.. ukratko uzivamo
Axia i kod nas danas kolju.. bas se veselim cvarcima
Pepita, i mene zadnjih tjedan dana te mučnine love. Valjda je to normalno...
Mrkvice, baš mi je drago da je sve super. Jesu tebe trudovi lovili samo u trbuhu ili i u ledima?
Mrkvica kako lijepooo znači kupate se ujutro
allegrazg ma mene trta da me viroza neka ne uhvati,ali valjda neće...
a trudovi kako koga, nije svima isto mene lažni peru od leđa pa se šire na trbuh,a kako će pravi tko zna...
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav okruglice
Evo nas iz TA. Bio je kaos. Prvo u prometu pa smo stigli tek u pola devet. Onda je već bilo 16 trudnica prije mene za ctg!!!!!!! I gomila ponavljanja ctg-ova jer su sve bebice danas odlučile spavati. Ali evo stigli smo sve obaviti.
Ja sam još uvijek na jedan prst.
Idem sada usisavati i prati pod.
I par informacija što se tiče Sv.Duha
Amnioskopija se na Sv.Duhu ne radi. Baš sam izričito pitala.
Kada se uđe u 41 tjedan kontrole su svaki dan. Tako da idem i sutra.
Indukcija se ako nema nikakvih drugih problema radi na 41+3. U mom slučaju to je u nedjelju.
Nadam se da će krenuti prije nedjelje, ali ako ne bit će tada. Tješi me da je to još samo 4 dana.
Baš sam pričala sa curom u čekaoni. Ona je s prvim išla na indukciju i totalno me smirila. Rekla je da je njoj bilo super i da bi i sada tako (ona je doduše već bila na 3 prsta otvorena pa je to vjerojatno puno lakša verzija nego kada si zacementiran).
lillany ohhh pa ti se onda pravo načekala... znači sigurno je da ćeš u nedjelju vidjeti svoju bebicu,ali ja ti ipak želim da to obaviš i prije nedjelje.. nije indukcija navodno ništa strašno, par iskustva koja sam čula, nijedna žena se nije pobunila... i tu kod nas šalju na indukciju sa 41+3... ja se nadam da će samo krenuti jer na indukciju šalju u Split,a ja želim roditi u Sinju
🙏👸👸🙏❤️
Planiraju li krenuti te male lijene zimske bebice možda one čekaju snijeg (doduše kod nas ga ima
)
Stigla su nam danas kolica, a prije neki dan posteljina, sva sam uzbuđena kako se to bliži jedva čekam da ih raspakiram i smontiram poslije ručka
Lillany pa ti ces ovaj mjesec svakako vidjeti svoju bebicu. Blago ti se.
Ipak bilo bi lijepo da ti se samo pokrene pa da nemas inducirani.. al dobro. Svakako sretno
Lillany, sretno u svakom slucaju! Ja se cak ni ne bojim indukcije vec mi je problem taj cest odlazak na kontrole...pitat cu ga za indukciju bas u petak, da vidimo kakva je procedura u petrovoj i za uzv kojeg mi jos ni jednom u bolnici nisu napravili...Pepita, i mene zna copit mucnina, jos vise jer osjetim da mi se sinusi cijede. Ja ti uzmem tri guca coca cole i bude mi bolje. To mi je jedino djelovalo i prije trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji