Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    24. Studeni 2015. 21:24

ja ne planiram kupovati izdajalicu... neznam... nekak mi je to preskupo... ako stvarno nebudem mogla bez nje, onda bude mm kupio, ali inače probat ću bez nje. kako su naše mame mogle bez izdajalice?

dude sam kupila mam, i to samo zato jer na njima piše "I love mom", a na drugoj "I love dad"
    sad vidim da nisam pogriješila

Mrkvica2
    24. Studeni 2015. 21:29

Hvala cure na info za dude 

Pepita moze, istina izdajalicom je puno brze ali svejedno kako treba masirati mlijeko curi. Cak ako se stisne kako treba curi u mlazu, nije toliko tesko kako sam mislila samo mi je trebao netko pokazati. Sada izdajalicom izdojim samo desnu kada treba a lijevu uvijek rucno jer mi izdajalica raskrvari tu bradavicu.. imam rascjep na nezgodnom mjestu pa trga. Preporucila bi ti neko ulje kod izdajanja, lakse je stiskati i masirati tako nego na suhu kozu. Poslje samo operes.

Buffy jel sada znatizelja na vrhuncu? Ja vam se divim kako ste izdrzali 

• mama@
    24. Studeni 2015. 21:34

Pepita ja sam izdajala rukama na pelenu u bolnici dok se nije sve stabiliziralo. 
    Cijelim dlanom pritisces s vanjske i nutarnje strane sise i guras odozgor prema dolje (bradavici) . Ima da pici kao tuš

axia
    24. Studeni 2015. 21:42

hvala vam na informacijama za dude i bočice. povest ću se za vašim primjerom pa neću onda zasad više kupovati, ako baš nikako neće ići, poslužit će ova žnj dok ne odem kupit nešto konkretno.
    za izdajalicu se iskreno nadam da ako ću ju koristit da će to biti samo dok se ne uspostavi ponuda i potražnja. ima sreće pa sam dobila aventovu, čula sam da su dosta dobre.... držim fige :)

curke moje, što dalje idem i što sam bliže terminu, imam osjećaj da ima sve veću listu neodgovorenih pitanja... zbilja se nadam da to, kako iskusne mame kažu, samo po sebi se odgovori i instinkt odradi svoje....

• buffy
    24. Studeni 2015. 22:01

Ja sam izdajalicu kupila da mogu mlijeko ostaviti nekome ako negdje budem trebla ja sama ici 
    Mrkvice kako se kraj priblizavao nestrpljenje se pojacavalo, a sad se nadamo da cemo se sto prije druziti s bebacom 

shimmer
    24. Studeni 2015. 22:28

taman veceras u dmu gledam dude i nisam se nikako mogla odluciti koju marku. dakle definitivno mam!

kupila sam kantu za pelene i ulje cajevca. i onda dodjem kod mame i ona sva uzbudjena vice kako je kupila veliki paket pampersa. da nije mogla izdrzati  umrla sam od smijeha. 

vidim da nas sve brine biti u bolnici za bozic. ja samo znam danbih definitivno trazila da mi od kuce donesu francuske salate 

mirnu vecer zelim svima koji su ispod 37tt, a ostalima nemirnu 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    24. Studeni 2015. 22:34

lady ma znam da je katkad tesko,hajde sretno sutra :) kad si ujutro ili?

hvala curke na ovome za izdajanje, stvarno mi se ne daju ne znam koje pare heh...

moja mala je aktivna do boli kao da pliva prema izlazu, doslovno vrisnem hahah a dragi poskoci

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    24. Studeni 2015. 22:39

pepita, jel da ti poželimo mirnu ili nemirnu noć? :)

Pinkypik
    24. Studeni 2015. 22:45

Ja nemirnu noć/dan želim samo onima koji su u terminu (i sebi da ne moram na inducirani 😉) a ostalima ne jer je za bebicu svaki dan razvoja s mamicom važan. To sad tu vidim. Iako bih ja požurila (a i vi vidim), dr. čekaju da bebe dobiju maksimalno dana za razvoj a mame priliku za prirodne trudove. 
    Ovaj inducirani nije baš najsretnija opcija. Moja cimerica je otišla jutros u rađaonu i mučila se s ne-otvaranjem cijeli dan i sad se pitam je li uspjela štogod ili je završila na carskom jer ništa ne javlja... 😓
    Baš bi bilo super da se Lillany i ja podružimo gore dok čekamo naše srećice 💕
    Laku noć trudilice!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.