Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    24. Studeni 2015. 22:53

Dobra vam vecer drage moje 
    Vec je neka spominjala pun mjesec, bas sam ga vidjela večeras i pomislila na vas koje iscekujete...mozda vas stvarno pogura i sutra imamo babyboom 
    Ja danas bila na ctgu, dobro je prošlo, curka je bila aktivna kao i inače tako da smo to odradile iz prve. Za 3 tj jos jednom kod moje gin i onda samo u TA... Ja se isto nadam da nećemo bas za doček biti u rodilištu, a poslije sve moze...i da, nadam se da nece curka zezati i ostati predugo u trbuščiću! Jer vec sad skakuće i stomak mi šeće na sve strane...
    Sto se tice porodiljnog, ipak ce mi Dr otvoriti 30.11., na 45 dana prije, rekla je da ne moze kasnije jer sam vec na bolovanju (tako da zbog 7 dana ostajemo bez 3000 ) Ali dobro, bitno da je curkom sve super  a za drugo se neću zamarati... 
    Pusica svima i iščekujemo i dalje s vama...

• buffy
    25. Studeni 2015. 06:49

Dobro jutro okruglice  nadam se da je svima noc prosla super 
    Meni bi trebao recept kako da na brzinu rijesim prehladu. Probudila sam se s grloboljom, nos mi je zacepljen skroz, a cini se da cu i kasljati poceti... 

Pepita2109
    25. Studeni 2015. 06:51

Dobro jutro drage moje, ja sam vam imala mirnu noć i to poprilično, čak ni jednom nisam ustajala za wc do jutros spavala sam kao zaklana..
    pinky slažem se sa tobom ne traje uzalud trudnoća 40tjedana,samo bilo bi lijepo kad ne bi postajalo to prenašanje i kad otkuca tih 40tjedana eto bebe.. ali bebe znaju kada su spremne 
    lady sretno danas, nadam se da se dogodilo bar nešto kao i meni, da ti da nadu..
    lillany mislim na tebe 
    Mrkvica hvala, onda ćemo i mi tako raditi kada bude potrebe, a to je kod prenapunjenih sisa ili kada se negdje ide hehe

kod mene ništa novo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    25. Studeni 2015. 07:54

Jutro! Ja u TA. Obavila kod sestre i ctg, sad cekam do 9 doktora. Inace, nis novog kod mene, nikakav feeling. Nadam se da spavate, ja opet slabo, a sad tu jedva drzim oci otvorene.

BebaNana
    25. Studeni 2015. 07:59

Jutro svima
    Buffy,meni je za grlo pomogao ribani đumbir,sa medom i limunom,to uzmes svaka dva sata,i puno čaja piti. A za nos si uzmi običnu fiziološku otopinu i s tim si kapaj. E da za grlo možeš isto grgljati slanu vodu. Želim ti brzi oporavak

A svima vama koje nestrpljivo iščekujete,želim vam da što prije krene i još brže završi porod,da se mazite sa svojim bebolinama 

allegrazg
    25. Studeni 2015. 08:02

Jutro kuglice!
    Ponadala sam se da bu nekaj novo na forumu, a kad ono svi još u komadu.Još bumo se u dva dana rodile.
    Jucy, mi bi se mogle u radaoni sresti ako nam bebice ne odluće izaći ovaj tjedan. Ja sutra na pregled i ctg, već me unaprijed muči taj ctg. Da ga bar odradimo jednom iz prve. 
    Kaj se bočica tiče, ja sam uzela onu dr. Browns, jer su mi svi nahvalili kak su super, jer ne izazivaju grčiće.

Pepita2109
    25. Studeni 2015. 08:14

buffy ajojjj etoo tetka ti je rekla da se ja ne ponavljam, pij puno tekućine u obliku čaja od kamilice i koprive, ispiri grlo kaduljom, c vitamin i odmaraj
    lady super da je ovaj dio dobro prošao sad još samo drugi dio 
    allegrazg i meni se čeka da će biti baš babyboom u dva dana hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    25. Studeni 2015. 08:21

Ahahaha, htjela sam napisati da bumo sve rodile, a ne da bumo se rodile u dva dana.
    Pepita, vidim da si skužila kaj mislim.

• mama@
    25. Studeni 2015. 09:46

Hej djevojke.
    Zar se nista novo nije jos dogodilo? 
    Sretno vama koje ste na pregledu danas.

Ja danas odoh ponoviti krvnu grupu pa vam javim ako se promijenila hahaha
    Inace nista novoga. Spavala sam dobro. Bolovi su jednaki.
    U ponedjeljak sam na pregledu i otvaram porodiljnji.  Ubiti sam vec na porodiljnom samo bez papira ;)

Uzivajte u prohladnom danu.
    Terminuse, radite nesto da se pokrene. Sad samo vas cekamo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.