Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    24. Studeni 2015. 16:46

Joj Pepita sad sam skroz sretna jer me moj doktor do kraja prati i samo on viri dolje. Jedino sto je u TA je uzv a to mi ne smeta.
    Nadam se da ce te proci i da ce sto prije krenuti nesto da ne setkas svako malo na kontrolu.

Meni je danas kao lakse ali manje se i krecem. Stvarno mislim da ce mi u ponedjeljak doktor reci da sam otvorena, barem nesto  jer me boli kao da sam pred kraj termina.

Tyna24
    24. Studeni 2015. 16:49

moja je pregledavala mene prošli tjedan kad me boljelo,jedva sam hodala... a ona je kopala ko luda. i još mi veli nek se opustim, nek ne grčim. a mene boljelo tolko da bi mogla plakati tamo na stolu. pa sam joj i rekla, kako nek se opustim ako me boli za poludit. ali ništa to njoj. ona je i dalje kopala.

ja sam se rodila sa 3200g a mm sa 2900. nadam se da bude tak i naša bebica, lakše ću rodit (valjda)

Pepita2109
    24. Studeni 2015. 16:52

Fionita ja sam se rodila sa 2900 s tim da me mama prenijela tjedan dana, a dragi sa 3700.. :)
    hvala i ja se nadam :)
    lillany mom ginekologu su prsti zaista kratki i jadan se uvijek pomuči da nađe šta traži, dvije ženske su me pregledavale u trudnoći i zaista nisam osjetila ništa, a ovaj traktor od čovjeka, em ima prste, em ih je ugurao kao da pokušava do želuca doći.. suze mi na oči došli i nisam mogla ne jauknuti

btw lillany jesu ti gledali plodnu vodu? jesi imala krvavi iscjedak poslije ili išta ja imam još uvijek, nije jako i više je nekako smeđkasto roskasti ma nemam pojma, a baš je onak u sluzi..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    24. Studeni 2015. 16:55

mama, ne žuri... nema još otvaranja za nas :)
    pepita, jel ti nisi još otišla rodit ?  lažnjaci još peru? pratiš razmak? sorry ak sam dosadna, isčekujem bebice kao da ja trebam rodit :)

axia
    24. Studeni 2015. 16:56

pepita, da nije to čep?

Pepita2109
    24. Studeni 2015. 17:00

axia malena čeka neki drugi dan izgleda, lažni su prestali tj nema bolova u leđima samo bh koje su uhhh
    ma nisi dosadna i ja sam takva kad ste vi u pitanju hehe

sluzni čep izgleda više kao neki gumeni bombon hahah tako mi je bar izgledao prvi dio prije par tjedana

🙏👸👸🙏❤️

lillany
    24. Studeni 2015. 17:03

Pepita nisu mi gledali plodnu vodu jer sam samo prst bila otvorena, a mislim da moraš biti barem dva. Ali kada su mi u bolnici uzimali bris za plodnu vodu sam krvarila dva dana, a kada sam pitala koliko dugo će trajati rekla je da se može desiti i da ne prestane. Mislim da se ne moraš brinuti ako je roza do smeđe.

Pepita2109
    24. Studeni 2015. 17:08

lillany hvala već me trta uhvatila da nešto nije u redu.. jojjj to čačkanje svaka dva dana me jedino muči sada samo to, ma mogu roditi kad god samo da me ne diraju više, još ne mogu normalno hodat xD

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    24. Studeni 2015. 18:02

Joj tih vaginalnih pregleda i guranja svakakve aparature sam se i ja grozila.. srecom pregledala me samo jedna doktorica vecer prije kada su poceli trudovi, i doktor na porodu i hvala Bogu nista osjetila nisam. Kasnije kada je epiduralna pocela djelovati uz moje dopustenje uz doktora me pregledala i jedna od studentica/stazista sto li je vec..  kasnije sam bila zahvalna na toj epiduralnoj jer kada su krenuli sa nekakvom aparaturom da maloj uzmu krvi dokje jos bila unutra sve me strah kako bi to osjetila..

Pinky eto nadam se da ces sresti lillany, vrlo je simpaticna i mislim da bi se zajedno valjale od smijeha u predradaoni hehe

Pepita kako je babygirl? Nije nam se vec dosta tu javila.

E da htjela sam vam reci ako koja misli kupovati dudu varalicu ja sam uzela aventove u mulleru 0-6 i plastika im je toliko velika da mala nemoze dudati ide joj preko nosa. Duda neku nukovu..

Ines24
    24. Studeni 2015. 18:21

Pepita, Pinky, Lillany držim fige da se još ovaj tjedan mazite s bebicama  i još sam nekog zaboravila, Lady možda? 

Tyna očito nisam jedina koja se grozi božićnih blagdana u bolnici, iako mi je termin 7.1. nekako mislim da će moja mala šefica stići ranije  samo da božićne blagdane ne provedem u bolnici 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.