Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    24. Studeni 2015. 18:41

uh bojim se ja več toga od početka.. ja se toplo nadam da budem na Božić doma sa bebom u rukama, ili u trbuhu

Pepita2109
    24. Studeni 2015. 18:45

mrkvica glavno da se sada mazis sa svojom bebicom... :) ja se nadam da cu do sljedeceg pregleda roditi..

ja sam dobila mam dudicu 0+ i stvarno je mini mini

babygirl je dobro imala je selidbu pa sad ceka da joj internet srede :))

ines hvala :) da da nasa lady :) sutra joj je termin

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    24. Studeni 2015. 19:02

Vecer cure.. evo cini se da cu ja preko reda  otvorena sam 3 cm al nemam nikakvih bolova ni nista.. u biti ledja dole me malo bole al skoro nikako tako da mislim da je to ne povezano 

axia
    24. Studeni 2015. 19:03

ines, ja se nekako nadam da ću na Božić držati svoju mrvu u rukama, iako nam je termin 5.1. doma ili u bolnici, nebitno... baš me zanima kako će nam to ispasti :)

curke, spominjete dude, pa da pitam, neznam koliko vas planira (pokušati makar) dojiti. ja planiram pa me zanima koliko bih bočica trebala nabaviti, koju marku preporučujete? imam jednu aventovu koju sam dobila uz izdajalicu i jednu neke žnj marke. koliko duda nabaviti? čije? thnx:)

Anaheja
    24. Studeni 2015. 19:16

Ja u svakom slucaju planiram dojiti, vidjet cemo dal ce uspjet moj naum . Tako da imam samo jednu bocicu koju sam dobila i mislim da ih imam vremena nabavit ako ce zatrebat, a isto je i sa dudama. Prvo cu pokusat bez njih 

pety03
    24. Studeni 2015. 19:29

pozdrav!
    vidim da od novih bebica još ništa,očito im je lijepše unutra kad se nedaju van.
    moja zločka se danas tolko gura dolje da molim Boga da me svaki čas ulove trudovi,al mislim da nebude ništa od toga..u četvrtak idemo opet na pregled i ctg pa čemo čuti kakva je situacija..

Pepita2109
    24. Studeni 2015. 19:44

buffy 3cm je isto sto i 2prsta tako da smo u istoj situaciji ;) 

bocicu i dudu sam dobila, da nisam kupovala bih po potrebi jer planiram dojiti

pety naravno da im je ljepse hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    24. Studeni 2015. 19:53

Buffy eto onda da i tebi pozelim sto prije bebicu kao i nasim terminusama. Jel kod tebe jos uvijek iznenadenje ili?

Sto se tice bocica nemam niti jednu i sad mi je drago sto ih nisam kupovala jer bi stajale bezveze. Dojiti sam bila cvrsto naumila i ide nam hvala Bogu super. Babygirl je imala pravo kada je rekla da nije to neka znanstvena fantastika, samo treba biti uporan. Na pocetku ce biti malo teze dok se ne uspostavi ponuda i potraznja ali pomoci ce masaza i izdajalica kada treba otpustiti pritisak i izvuci to iako bebica to najbolje izvuce.

Dude varalice imam tri, ali posto su joj ove aventove prevelike duda neku nukovu (valjda najruznija duda ikada ali njoj je super). Ne smeta nam za dojenje, super prima bradavicu i vuce tako da ta prica kod nas ne drzi vodu. Njome se zna uspavati i super dode kada vristi dok se presvlacimo ili kada visi na sisi bezveze a ne cica nista. Po tome kako duda dudu nekada vidim i da bi papala jer ju vuce ko luda pa se naljuti jer nista nejde van i pljune ju hehe.

Mrkvica2
    24. Studeni 2015. 19:57

Pepita bas gledam sad te mam dude i jako mi se svida oblik. Mislim da cu i njoj potraziti jer mislim da te nece nikako smetati za nosic.

Ines24
    24. Studeni 2015. 20:08

Axia planiram dojiti i vjerujem u sebe i bebicu da ćemo uspjeti, ako i ne uspijemo to me neće obeshrabriti, bitno da bebica bude zdrava  dobila sam jednu plastičnu Nukovu bočicu, iako ako će jesti adaptiranu hranu onda ću nabaviti staklenu, dvije dude varalice imam od one dm-ove marke, planiram kupiti i Nukovu jer ima onu kao ručkicu pa se može staviti na trakicu... 
    Nisam nabavljala ni izdajalicu još, to ću isto kao i još duda, nabaviti ako će trebati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.