pozz, okruglice...je, je i ja sam u terminu, al obzirom na trenutnu situaciju mislim da ne griješite ako me izostavite za ovaj tjedan...vidjet ćemo sutra na pregledu...niš novog, ni najave, ništa.....samo bh...
Mrkvice, super da vam ide dojenje i da ništa ne trebate dodatno...ja sam kupila sterilizator Mam i dobila njihovu bočicu...pa ako zatreba...
Lady i ja imam sterilizator ali aventov.. eno stoji bezveze. Nadam se da ce koristiti kada ona poraste pa pocnemo piti cajeve i uvedemo dohranu.. jel u te sterilizatore idu samo original njihove boce ili mogu bilo koje?
I jel znas drzi li dm njihove proizvode mozda?
mrkvica da ima dm mam proizvode :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Da da kod mene je jos iznenadjenje, kao i sto su bila ova 3cm.. jos sam malo u soku
Takodjer sam naumila doijit i imam samo bocicu sto je dosla s izdajalicom... a dude imam od nuka
mrkvica moze li se rucno jednako dobro izdojiti? nemam od koga posuditi
🙏👸👸🙏❤️
I da pepita 3cm oi zvuci vise nego 2 prsta psiholoski mi je lakse iako ti si u prednosti u terminu si a i cep ti je poceo ispadati
buffy zasto lakse pa i da rodis sada bolje nego da preneses hehe :) a bas cula kako je sestra objasnjavala da je 1prst=1,5cm ;) a cep ko cep pao mi komadic prije 5tjedana ma nema to veze dok ne pukne vodenjak ili ne krenu pravi trudovi ne priznajem, jer vecini na porodu taj cep padne
🙏👸👸🙏❤️
Zaboravih napisat....Pepita, znam da se moram opustiti ali imam momenata kada je to ipak jace od mene, pogotovo sad na kraju...nadam se da ti je ovo ostatak cepa i da ces ubrzo drzati svoju strucu
Sortiraj odgovore
Najstariji