axia nažalost nisu pravi hehe, bar ne zasad a ja se još nadam da bude to danas
white hvala, i ja bih voljela da bude tako hehe
ma vremena nikad dosta meni se čini
Pinky pa zašto drže ako još čekaju, mogli su te i doma pustiti da ležiš bar bi ti bilo ugodnije
dillb draga kako je lijepo kada nam se javiš, jesu ti kruljci grčići ili?
šta kaže stariji braco na malog bracu odmaraj zaslužila si hehe
cure hvala šta navijate za nas koje iščekujemo
meni je sad na ulošku bilo malo blijede krvi, ništa extra kao trag, mislim da je itekako od pregleda, jer još hodam jedva..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dillb eto neznam nama je tako bilo, maticni ured crnomerec.. cim smo usli poslali su nas po 60kn biljega i gore nas je trazila jos 14kn za nesto. Dala je potvrdu ali nisam citala za sto je. A original potvrde o prebivalistu mi je trebao i u vodnikovoj za naknadu i na hzzo-u za naknadu. Zato kao na mupu i izdaju po dvije..
Pepita znaci ti si skroz spremna za porod samo se trudici cekaju
Iillany ma nemora biti da je nabila beba jos puno na tezini.. jesu ti sto spominjali indukciju?
Pinky ja isto mislila da su tebe vec poslali u radaonu a kad ono sipak. Mozda ti i lillany zajedno budete u radaoni
uf mene danas ubija alergija. šmrcam, kišem.
baš si mislim, ako budem i ja za mjesec dana pisala kao i vi, boli me ovo, ono, nisam otvorena, lažni trudovi, neće beba van ili budem rodila na termin / prije? hehehe...
uvjerena sam 99% da budem rodila na Božić jer me baš ti praznici u bolnici plaše... neznam zakaj
lady probaj se što više opustiti znam da je gotovo nemoguće,ali to nerviranje te neće otvoriti ili pokrenuti štogod nego baš suprotno... ja sam danas po prvi put otišla na pregled misleći na to kad malena bude spremna doći će mi..
Mrkvica da da, trudovi ili pucanje vodenjaka,ali to isto može potrajati hehe mene samo sada trta tog pregleda svaka dva dana jer stvarno boli još mi kaže opusti se.. strašno kako su grubi ti doktori..
🙏👸👸🙏❤️
Tyna vjerovatno zato jer je većina onda živčana što moraju tada raditi... hehe..
btw pogledala sam sva 4 dokumentarca i iskreno nijedna metoda me nije u potpunosti osvojila, ja bi to sve sklopila u jednu metodu.. ali sam ponešto i naučila..
još samo da mi knjigica stigne
🙏👸👸🙏❤️
e baš tooo... znate i same kakav je za Božić ugođaj... svi žele biti sa svojom obitelji... kome se da raditi onda... joooooj...
a termin mi je 23.12. ja se nadam da bude tak ostao, može i uraniti dan-dva prije, pa da sam za Božić doma
Tyna i ja se nadam da necu u bolnicu. Pepita i moj muz ima skoro dva metra, i kaze sveki da je bio "velika" beba, 4kg je imao kad se rodio, al' ja sam sitna i rodila sam se s oko 3.5kg, valjda ce beba bit negdi izmedu... I nadam se da ces se vec danas mazit s svojom bebicom!!!
Tyna najbolje da potrazimo drugo misljenje.
I ne mogu virovat kako ti doktori mogu bit tako grubi... Meni je dosad doktorica radila preglede preko trbuha, al' sljedeci put ce zavirt dolje...
Kada smo kod pregleda i boli, nekako mislim da je to isključivo od doktora do doktora.
U zadnjih 2 tjedna me pregledalo njih četvero. I sa svakim je bilo drugačije. Kod jedne doktorice su mi suze krenule a kod druge sam morala pogledati da se uvjerim da uopće nešto radi koliko je nježna bila.
Mislim da zbilja nema opravdanja da budu grubi.
Čak i ako te namjeravaju otvoriti i biti pri tome namjerno grublji mislim da bi ti to trebali najaviti. A ne samo krenuti rudariti.
Pinky što ti kažeš na Mrkvicin prijedlog da mi organiziramo tulum u predrađaoni. Ja sam za
Sortiraj odgovore
Najstariji