Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    04. Srpanj 2015. 16:18

Shimmer ja vec stavljam anatomski jastuk izmedu nogu i zbilja pomaze.
    Pepita nazalost ja ne mogu svog dragog presaviti na taj polozaj koji bi meni odgovarao 
    Mrkvica to sam i htjela znati. Bitno mi je za lezanje ali i sjedenje. 
    Prije nisam imala taj jastuk i znam sto me ceka ako si ga ne nabavim.
    U ponedjeljak odmah nakon pregleda kod gin ode u potragu

Pepita2109
    04. Srpanj 2015. 23:12

mama ne presavijem ga ni ja on se sam namjesti i ja se spojim kao puzzle na njega hahah  mene isto leđa bole,ali većinom samo kad pretjeram sa nekom fizikalijom i malo masažice i jastuk pod leđa i super sve  

ja sam gledala ovaj jastuk http://www.mali.andjeo.com.hr/product/jastuk-za-dojenje-art-69/    nekako kad sam pročitala za šta sve može koristiti stvarno je i više nego dobrodošao s tim da bih ga mogla možda i sama napraviti samo trebam punjenje kupiti 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    05. Srpanj 2015. 09:46

I ja sam gledala njihov jastuk. Cak sam ih i kontaktirala preko fb  da vidim kakav je tocno i sto sve s njim mogu... Bas kao da si kupujem igracku 
    Sutra sam na pregledu kod gin. Vrijeme mi leti kao nikad do sad.

Pepita2109
    05. Srpanj 2015. 11:09

btw sigurna sam da ti dani brzo prolaze tim više jer te zabavlja dvoje dječice 

🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    05. Srpanj 2015. 11:11

Ja si budem riskirala tih 200 kn. Ipak koristit ce mi sada. Kasnije za dojenje, nakon toga za sjedenje bebe. Ma odlicna stvar... ono 10u1

Pepita2109
    05. Srpanj 2015. 11:16

ma vidjela sam ja na njihovoj stranici čemu sve služi i zaljubila se u njega  vidjeti ćemo možda se i ja na kraju odlučim za njihov jer sumnjam da će mi se dati zezati sa šivanjem sada 

🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    05. Srpanj 2015. 12:52

meni nebi pomogao, ja stalno spavam na leđima  pa mi ne treba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.