Shimmer ja vec stavljam anatomski jastuk izmedu nogu i zbilja pomaze.
Pepita nazalost ja ne mogu svog dragog presaviti na taj polozaj koji bi meni odgovarao
Mrkvica to sam i htjela znati. Bitno mi je za lezanje ali i sjedenje.
Prije nisam imala taj jastuk i znam sto me ceka ako si ga ne nabavim.
U ponedjeljak odmah nakon pregleda kod gin ode u potragu
mama ne presavijem ga ni ja on se sam namjesti i ja se spojim kao puzzle na njega hahah mene isto leđa bole,ali većinom samo kad pretjeram sa nekom fizikalijom i malo masažice i jastuk pod leđa i super sve
ja sam gledala ovaj jastuk http://www.mali.andjeo.com.hr/product/jastuk-za-dojenje-art-69/ nekako kad sam pročitala za šta sve može koristiti stvarno je i više nego dobrodošao s tim da bih ga mogla možda i sama napraviti samo trebam punjenje kupiti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
I ja sam gledala njihov jastuk. Cak sam ih i kontaktirala preko fb da vidim kakav je tocno i sto sve s njim mogu... Bas kao da si kupujem igracku
Sutra sam na pregledu kod gin. Vrijeme mi leti kao nikad do sad.
btw sigurna sam da ti dani brzo prolaze tim više jer te zabavlja dvoje dječice
🙏👸👸🙏❤️
Ja si budem riskirala tih 200 kn. Ipak koristit ce mi sada. Kasnije za dojenje, nakon toga za sjedenje bebe. Ma odlicna stvar... ono 10u1
ma vidjela sam ja na njihovoj stranici čemu sve služi i zaljubila se u njega vidjeti ćemo možda se i ja na kraju odlučim za njihov jer sumnjam da će mi se dati zezati sa šivanjem sada
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji