Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    04. Srpanj 2015. 16:18

Shimmer ja vec stavljam anatomski jastuk izmedu nogu i zbilja pomaze.
    Pepita nazalost ja ne mogu svog dragog presaviti na taj polozaj koji bi meni odgovarao 
    Mrkvica to sam i htjela znati. Bitno mi je za lezanje ali i sjedenje. 
    Prije nisam imala taj jastuk i znam sto me ceka ako si ga ne nabavim.
    U ponedjeljak odmah nakon pregleda kod gin ode u potragu

Pepita2109
    04. Srpanj 2015. 23:12

mama ne presavijem ga ni ja on se sam namjesti i ja se spojim kao puzzle na njega hahah  mene isto leđa bole,ali većinom samo kad pretjeram sa nekom fizikalijom i malo masažice i jastuk pod leđa i super sve  

ja sam gledala ovaj jastuk http://www.mali.andjeo.com.hr/product/jastuk-za-dojenje-art-69/    nekako kad sam pročitala za šta sve može koristiti stvarno je i više nego dobrodošao s tim da bih ga mogla možda i sama napraviti samo trebam punjenje kupiti 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    05. Srpanj 2015. 09:46

I ja sam gledala njihov jastuk. Cak sam ih i kontaktirala preko fb  da vidim kakav je tocno i sto sve s njim mogu... Bas kao da si kupujem igracku 
    Sutra sam na pregledu kod gin. Vrijeme mi leti kao nikad do sad.

Pepita2109
    05. Srpanj 2015. 11:07

mama ★

I ja sam gledala njihov jastuk. Cak sam ih i kontaktirala preko fb  da vidim kakav je tocno i sto sve s njim mogu… Bas kao da si kupujem igracku 
    Sutra sam na pregledu kod gin. Vrijeme mi leti kao nikad do sad.

jelda baš je super  samo mi je malo skup,a ja doma imam lancuna(plahti) viška tako da si komotno mogu napraviti sama taj jastuk plus još bar dvije navlake za njega, samo se trebam raspitati gdje kupiti to punjenje.. iako su mi ovi ljepši jer su šareni 

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    05. Srpanj 2015. 11:09

btw sigurna sam da ti dani brzo prolaze tim više jer te zabavlja dvoje dječice 

🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    05. Srpanj 2015. 11:11

Ja si budem riskirala tih 200 kn. Ipak koristit ce mi sada. Kasnije za dojenje, nakon toga za sjedenje bebe. Ma odlicna stvar... ono 10u1

Mrkvica2
    05. Srpanj 2015. 12:23

mama ★

Ja si budem riskirala tih 200 kn. Ipak koristit ce mi sada. Kasnije za dojenje, nakon toga za sjedenje bebe. Ma odlicna stvar… ono 10u1

S ovim se slazem.. probala sam ga i omotati oko sebe kao u polozaj za dojenje i zakon je, a nadam se da cemo imati jos bar jednu bebicu pa cemo ga max iskoristiti.. mislim da vrijedi toliko, jer kad pogledas koliko su skupi obicni jastuci ovo je cak i okej cijena jer je jako velik a i bas to 10u1

Pepita2109
    05. Srpanj 2015. 11:16

ma vidjela sam ja na njihovoj stranici čemu sve služi i zaljubila se u njega  vidjeti ćemo možda se i ja na kraju odlučim za njihov jer sumnjam da će mi se dati zezati sa šivanjem sada 

🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    05. Srpanj 2015. 12:52

meni nebi pomogao, ja stalno spavam na leđima  pa mi ne treba

Mrkvica2
    05. Srpanj 2015. 15:18

Tyna24

meni nebi pomogao, ja stalno spavam na leđima  pa mi ne treba

Joj blago tebi.. mene ubija kicma onda.. ustajem kao nasukani kit, a jos ni busa nije bas tako velika..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI