Mala7777 ma nauciti ce on vec.. razbuditi ce se i narasti u pravog velikog deckica I zelim ti brz povratak doma, puno bolje ces se osjecati. A sto se tice sisa znam kako ti je, meni zasad pomaze masaza za razbijanje kvrga i malo izdojiti prije podoja da mala izvuce jos to i da mi otpusti pritisak. Prvi put mi ih je patronazna dobro izmasirala i pokazala. Kad tebi dode tvoja pokazi joj sise i neka ti pomogne.
Pepita ne pijem jos, nisam imala vfemena ni otici o njega pravo da ti kazem. A busa nas je ocito pustila jer kaka i prducka ko velika napokon, pa je mir evo jos uvijek spava od sinoc.
Justsmile ja imam neke iz mullera. Njihove, uljne su pa su kao suhe ali super brisu i nisu hladne bebi za guzu hehe. Sada doma brisem veci nered njima kada se ukaka a ostalo blazinice i voda topla.
jutro okruglice...ja se fino najela,ustala i pocelo me tolko rezati u podrucju jajnika,tolko boli da bi mogla plakati od muke..uopce neznam sto je sad to?uplasena sam malo jel se kojoj to dogodilo?
Tyna ma normalno ti je...meni se stalno nesto oko jajnika desavalo... Ne znam koja je pitala za vlažne,ja sam uzela Pampers sensitive ali meni ovdje uvijek sestre presvlače malca..valjda i radi evidencije dali mokri ili kaka..tak da jos nisam imala cast da ga presvučem..meni je frendica rekla za njih da su joj uvijek dobre bile..vidit cemo... Mrkvica budem probala prije sa malo izdajanja..
Jutro kuglice :)
Mrkvica, mala.. Bas vas je lijepo citati
Mi smo jucer bili na pregledu, ja zacementirana, termin oko 22.12., mali oko 2580 gr Ctg super, nema trudova, njegovi otkucaji isto taman :)
Sinoc me prvi put ulovio grc u nozi dok sam spavala, pa to je uzas... Boooooli, prepala sam muza, bio je ko duh
Anaheja ja ne znam sta bi moglo biti... Mozda neka virozica na pomolu, pa probava... Sad toga ima dosta, mozda da za svaki slucaj nazoves doktora
Iskreno inače ne volim vlažne maramice ni za sebe, ali koristim babylove sensitive, koristim ih većinom za skidanje šminke, i brisanje prašine i tako kad negdje idem uvijek ih imam sa sobom, čak i kod ginekologa nakon pregleda se obavezno prebrišem njima pa suhim, uvijek kupim ona velika pakiranja od 4 paketa, super su mi :)
Mrkvica ma lako nekog pošalješ, ja sam si sama sve to opskrbila, i baš mi je drago da je sve super
danas mi je dan opet kao prekjučer trbuh pod bh kontrakcijama od jutros,i bol u leđima, malena se malo istezala jutros.. jučer me u cerviksu baš ono probadalo užas,ali sam ipak skupila snage da zaskočim dragog ( otkud mi samo volja, ovako preko dana mi je užas za bilo šta )
Tyna svakakva bolukanja su normalna, ja ih osobno nemam.. bar ne na taj način..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ma znam da su normalna... ali baš u toj mjeri da me boli kad korak stanem... to neznam dal spada pod "normalno" ?
bilo bi dobro da nemam nikakve obaveze danas, evo u 10 sam naručena na burzi, tak da to moram ići, ako nejdem gubim pravo biti na burzi... grrr... a preživjet ću valjda glavno da se bebač miče, znači da je on dobro...
Tyna možda se on tak nekako nezgodno namjestio? Šta ne možeš telefonski to obaviti kažeš da nisi u mogućnosti doći, mislim ak ti nije dobro..
ja sam od jutros u akciji iako me boli sve živo,prvi puta nisam morala napraviti pauzu dok sam prala suđe tj, jesam napravila ali samo da uključim mašinu i operem grudnjake koje sam kupila jučer...
Lillany ima li šta novo? Gdje si nam ti? Je li stigla bebica?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita ništa novo kod nas. Najnovija teorija je da je odlučila da ne želi biti škorpion i da ćeka strijelca.
Kad se samo sjetim koliko sam se bojala da će doći prerano (obiteljska povijest). Ehhh.
Tako da smo danas službeno "prenjeli" 40+1.
Lillany taman htjela pitati gdje si
A vi jos 2u1
Ja vjerujem da je ovaj snijezni vikend vas
Sortiraj odgovore
Najstariji