Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    20. Studeni 2015. 10:08

Evo mene s ctg-a. Nis novog veli kontrola na termin....jos da dodem do doma, dole mi pritisak a bus vozi ko da vozi krumpire

Pepita2109
    20. Studeni 2015. 10:16

Lillany joj joj a moj dragi drži fige da naša ne bude škorpion (jer mu je mama škorpion) hahaha..
    nadam se da nećeš puno prenijeti i da je ovaj vikend tvoj..
    mama ja sam jučer podignula porodiljni, komplikacije ću provjeriti tek danas navečer pa ako koja bude prije neka javi hehe
    lady ne znam šta da ti kažem, suosjećam sa tobom, srećom nemam pregled prije termina pa da me baci još dodatno u depru..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    20. Studeni 2015. 10:31

u pbz-u nisu sjele komplikacije jos

• mama@
    20. Studeni 2015. 10:33

Pa covjece sta cekaju ti pbz-ovci 
    Ja se vec spremila da idem u grad u nabavku hahahaha

Pepita2109
    20. Studeni 2015. 10:35

Tyna i ja sam pbz mislim da ne bude to prije 17...pratim jednu stranicu pa javim 
    malo su ovaj mjesec zezali dječji je sjedao dan ranije, porodiljni dan kasnije, nekima cijelo, nekima pola, nekima u dijelove tko zna šta izvode gamad.. valjda neće i komplikacije danas zajebavati

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    20. Studeni 2015. 10:35

https://www.facebook.com/notes/mame-na-fejsu/porodiljnidje%C4%8Dji-doplataknaknada-sa-biroa/791130717572028
    tu pratim hahaha

🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    20. Studeni 2015. 10:41

pozdrav curke!

mene je ona trbuhobolja prikovala za krevet zadnja dva dana.
    temperatura i užasni bolovu u želudcu što god pojela ili popila.
    skuhala sam si lonac juhe pa polako. užas.
    a kad god bih jauknula, muž pita "gdje te TOČNO boli?!!"
    danas sam bez temperature zasad, ali upravo sam pojela dvije žlice čokolina i skoro umrla od bolova.
    a nemam proljev niti povraćam. valjda će proći preko vikenda 

ove ponavljajuće krvne pretrage se rade rh negativnim mamama da se vidi jesu li se pojavila antitijela ako je bebica slučajno rh pozitivna. ne znam zašto vaš šalju ako ste rh pozitivne.

ja se isto baš razveselim i raznježim kad čitam postove novopečenih mamica i opise bebica 
    još uvijek ne mogu zamisliti da ću i ja pisati "evo ja vam tipkam, a moja beba spava kraj mene" 

i potvrđujem da u pbzu još nije sjela uplata.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

An-di-du
    20. Studeni 2015. 10:45

I ja sam PBZ - grrrrrr! A baš sam se ponadala. Fali mi još par sitnica iz DM-a i grudnjaci - nemam pojma što ću s tim grudnjacima za dojenje. Ne bih voljela da mi postanu mali kad mlijeko dođe. Možda je bila uplata ali se sa računa može podići nakon 24 sata, dakle sutra.

Ja sam recimo RH+ i doktorica me nije slala ponavljati te krvne pretrage.  A prvi CTG mi je najavila za idući put. Na taj ću pregled idući petak ili ponedjeljak, moram zvati kakva je gužva u te dane. Nemam pojma hoće li mi ponovno raditi UZV, do sada mi ga je radila svaki put osim na onim brzinskim kontrolama provjere da li moje otvaranje napreduje ili ne.

Joj drage moje, i da se potužim, sinoć sam se probudila usred noći jer sam morala na wc. I takva me neka panika uhvatila jer mi se jako spavalo. i prošlo mi mislima što ako me u takvoj bezvoljnosti uhvate trudovi. Pa onda sva ta pitanja: Hoću li ja to izdržati? Kolika će to bol biti? Koliko će trajati? Baš mi se neki strah uvukao pod kožu da sam se htjela rasplakati (valjda hormoni). Najgora je ta glupa panika.

• mama@
    20. Studeni 2015. 10:47

Ovo za ponavljanje za one koji su rh- mi je jasno. Ali ja koja sam +? Pa sta se moze promijeniti. 
    Da ste samo vidjeli faci doktora kad sam ga izbezumljeno pitala Zasto Opet? Haha

axia
    20. Studeni 2015. 11:31

skoro sam napisala "jutro, kuglice"... hehe, dobar dan-ipak!
    opet sam vas čitala noćas :) sad kad me ne muči nesanica kao takva, sad me kukovi rasturaju... mislim da od sjedenja jučer kod gin... 3 h u onoj stolici plastičnoj, koooma... danas je malo bolje...
    mrkvice, baš mi je dago da ste imali mirnu noć :) nadam se da si se odmorila :)
    što se komplikacija tiče, eerste još ništa...
    inače, svaki put kad prođe neko vrijeme da ne mogu doć vidje što pišete, misli si da je netko od vas javio da je stigla još jedna bebica.... cure koje ste u terminu ili blizu, držte se :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.