Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    16. Studeni 2015. 13:19

Hej drage okruglice! 🐇

Ja sam se čula sam svojim dr. i sutra ujutro idem ponoviti krvnu sliku i jetrene probe jer mi se opet vratio onaj svrbež...Nije strašno,ali je čudno i javlja se navečer pa mi ne da spavati. Moram to provjeriti jer smo već pri kraju pa da ne bi bebi bilo nešto. Ako treba budemo na indukciju. 😔
    Slažem tu robicu za izlazak i nemam pojma što da složim i onda kad je dobro nije komplet i onda plačem i eto...Očito mora biti komplet jer...bez veze. Drugima ću prešutjeti, a vama kažem jer znam da ćete razumjeti... 😢
    Očito me brine ovo drugo..tj.prvo.
    Stavila sam kapicu,čarapice,bodić, mucasto odjelce s nogama bez rukava kak se već zove, i onda ili jaknicu/majicu (što je već) ili medo odjelce ovisno o vremenu. I dekicu za prekriti kad ga skopčamo u jaje.

Mrkvice i miniMrkvice šaljem vam 💕 za povratak kući!

MaliV
    16. Studeni 2015. 13:24

Dan, kuglice 😄 I meni se svidja novi naziv ❤️ 👍🏼

Pepita, drzim fige za pregled 😘
    Juicy ja sam kupila body i donji dio u bozicnom stilu u OshKoshu, slagat cu te, ali nije bio vise od 150 kn (mislim 129)... A cini mi se da je netko tu i nedavno pisao  da su stigle bozicne stvari u C&A

Ja idem rjesavati porodiljni danas 🎉

axia
    16. Studeni 2015. 13:29

pinky, nadam se da je sve ok, da ćete naću uzrok i riješenje-sretno!!

evo, možda vas malo oraspoloži, ja sam se baš nasmijala... iako sumnjam da če mi bit smješno za koji mjesec :P
    https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/idilican-zivot-mame-na-porodiljnom-3627?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=3627&utm_campaign=FB+page+statusi

MaliV
    16. Studeni 2015. 13:30

Joj pinky bas mi je zao sto te tako sve snaslo.. 😔 Nadam se da ce nalazi biti dobri, a za robicu mi se cini super sto pripremila, nemoj da te muce takve stvari, makar vjerujem da ti nije lako sad pred kraj... A svi te kuzimo sigurno, pa tko bi nas razumio da nam nije ovog pdfa, ja bi prva poludila bez vas ❤️ Drzi se i javi kad saznas nalaz 😘

allegrazg
    16. Studeni 2015. 13:37

Znači, kaj se tiče plodne vode, ne može se malo prošvercati s iscjedkom nego bi mi promočio dnevni uložak?

Anaheja
    16. Studeni 2015. 16:19

Vrece sam kupila u ofertisimi. Nisu bile previse. I cisto da se ne zeznete kao ja, bolje vise manjih nego manje vecih vreca , nemam ih bas kud gurnut.... Hahahha

A ja cu se pokusat na lijep nacin dogovorit sa ljekarnikom da mi da lanolin, jer ce mi trebat i za vunene zastitne... Ako nece na lijep nacin, ima i druga ljekarna 

MaliV
    16. Studeni 2015. 16:28

Cure, trebam vas savjet... kako vi osjetite bh kontrakcije? Meni se stvrdne trbuh, nelagoda, ali nije bol. I na to sam vec navikla.  

Ali danas i jucer me na valove hvata bol kao menstruacijska, u donjem dijelu trbuha, noge mi oslabe i hvataju me valovi vrucine, skroz drugacije od bh.. I ne stvrdne mi se trbuh... Prvi put mi se to pojavilo jucer, pa me malo brine jer bi trebala sutra na put od tjedan dana u bosnu, pa sad nisam sigurna.. A opet ne bi htjela ni raditi paniku kod doktorice.. 
    Jel se nekoj to pojavljivalo? 😕

axia
    16. Studeni 2015. 16:34

maliV, meni se još nije događalo, samo mi se trbuh stegne, u frakcijama ili čitavi i imam osjećaj da će puknut, onako kao pritisak mi se pojavi... i prođe kroz par min. možda da nazoveš doktoricu pa da joj objasniš? ja osobno tako napravim, ako imam nedoumica, zovem...

Pinkypik
    16. Studeni 2015. 16:51

MaliV nisu ti to bh....tad ti se samo stvrdne trbuh. nazovi rađe dr. pa pitaj nego da odeš na put. Možda te hvata proljev ili viroza..

Pinkypik
    16. Studeni 2015. 16:54

MaliV, btw hvala ti za ono sto si mi napisala maloprije. Javim naravno kad nešto saznam. Sad me glava boli od glupih suza,ali nema veze,hormoni valjda malo podivljaju pa se brinem troduplo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.