Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuLu86
    16. Studeni 2015. 17:02

Pozdraaaaaav sima! Evo jedne trudnice koja se upravo uključila u forum, danas mi je prvi dan godišnjeg prije porodiljnog i ne znam što bih sama sa sobom. :D 
    Čestitam svima i želim da porod svima što brže i bezbolnije prođe. 
    Meni je termin 27.1. i planiram roditi na sv. Duhu, pa ako ima još koja mama sličnu situaciju, veselim se druškanju u bolnici!

Inače, kako se pripremate za bebicu? Ja sam do danas radila i bila u punom pogonu pa nisam nabavila puno stvari (svega par komada odjeće). I ajde, naručili smo kolica, a sad se bacam na ostatak. :D Gdje ste kupovale bodije za bebice? Ja sam obišla H&M, C&A, Babycenter, ovih malih bodija (50-56) skoro nitko više uopće nema, a neki koje sam naslijedila su već dosta kruti od puno pranja jer su stari i prošli su nekoliko generacija. Nadam se da će sad biti dobrih popusta u Westgatetu od 27.-29.11. :))

MaliV
    16. Studeni 2015. 17:13

Hvala pinky i axia 😘😘 Nazvat cu doktoricu ujutro, pa vidjeti.. Smiruje me samo sto je mali aktivan, nije se nista posebno smirio, pa se nadam da nije nista. Pristajem i na proljev ili virozu, samo da nije pocelo the real thing 😄

Lulu dobrodosla ☺️ Ja sam vecinu odjece kupila u H&M i C&A, imam nekoliko stvari u vel 50, ali po iskustvima drugih, brzo to prerastu, pa i ako ne nadjes, mislim da nece biti problem 56ica. Imas i u OshKosh&Carters bodice (kod njih je to velicina newborn) i bas izgledaju sitno, ali navodno su jako dobri, kvalitetni i rastezljivi.. Probaj kod njih.

axia
    16. Studeni 2015. 17:30

lulu, dobrodošla! ja nisam još niš kupila, imala sam sreću da sam hrpetinu toga dobila u odličnom stanju, ali broja 50 imam svega par komada od svega.... kao što kaže maliV, to brzo prerastu. a u svakom slučaju je bolje imati broj veće nego broj manje :)

Tyna24
    16. Studeni 2015. 18:05

večer okruglice čitala sam vas svaki dan tak da nisam bila previše u zaostatku, a sad malo da natipkam
    ja sam danas riješavala porodiljni, tj. ne porodiljni jer nemam pravo kao vi zaposlene... pošto mi nisu produžili ugovor na poslu pa sam nezaposlena... heh...

te vreče sam ja naručila preko ebaya jer nisam znala da ih i tu mogu kupiti, nisam ih nigdje vidjela..i to sam dobila pred mjesec dana i ljepo stoje u ormaru. nisam ih ni isprobala. sram me bilo

bh kontrakcije se baš stvrdne trbuh, meni osobno stalno desna strana, vidi se "brijeg" jer mi je bebica na desnoj strani više....

bodyje sam najviše kupila u H&M, imaju pakirane 3 bodyje za 80kn i nekak mi izgledaju kvalitetni...

pepita, ako ti se bebica žuri van, sretno ti bilo

Pepita2109
    16. Studeni 2015. 18:16

pinkypik držim fige da nalaz bude dobar
    MaliV hvala  vidjet ćemo sutra šta kaže
    btw nisu ti to bh, tako je meni bilo ono kad sam otišla izvanredno u rodilište, na kraju bila neka virozica...
    axia nasmijale su me ove ilustracije
    allegrazg nemam pojma za švercanje plodne vode, nekak si mislim ak se šverca onda mora da je pukao vodenjak kak bi se inače švercalo..
    prati i miris
    anaheja nažalost prva offertisima mi je u Zadru -_-
    ma ja ću samo reći da mi je rečeno da drže lanolin u rinfuzi,i da želim baš toga.. ak nemaju to što kažeš ima još ljekarni, skupo neću plaćati ono što mogu dobiti jeftinije...
    lulu dobrodošla, i ugodan ostatak trudnoće.. i ja sam se brinula oko tih malih brojeva,ali kao što kažu brzo to prerastu i ne treba puno, i uvijek možeš u ono veće obući bebu,ali nikako manje... ja sam sve dobila tako da zaista nemam pojma.. ali eto uhvatiti ćeš sigurno sada neki popust
    Tyna nadam se da si uspjela riješiti bez neke prevelike gnjavaže
    i hvala,ali sumnjam da će moja bebačica požuriti hehe iako me lažnjaci danas baš peru uhhh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    16. Studeni 2015. 18:26

pepita, neče uvijek biti lažnjaci sječaš se kad si sanjala da sam ja rodila prije tebe? hehehe, ja čekam da rodiš pa da ti napišem da to nije istina

čudno, ali riješila sam sve od 8 do 10.. to je bilo najbrže rješavanje nečega u životu

Pepita2109
    16. Studeni 2015. 18:42

Tyna vidjet ćemo 
    ajde super 

evo jedan zanimljiv link sa youtubea možda je neka i naišla na njega baby language je u pitanju.. 5 glasova kojim nam beba govori da li je gladna, umorna, da li joj je neudobno, ima li vjetrove i treba li podrignuti
    https://youtu.be/PgkZf6jVdVg

🙏👸👸🙏❤️

axia
    16. Studeni 2015. 19:16

pepita, ovo je fascinantno :)

Pinkypik
    16. Studeni 2015. 19:22

LuLu dobrodošla 😃
    Ja niš nisam kupovala jer smo dobili malo rabljeno, ne isprano. Ali svi kažu da 50 nisu ni trebali nego bar 56, a i to je kratko trajalo.
    Pepita, tvoja curka čeka svoj termin, samo te vježba svaki dan po malo..za pripremu 😄 Neće još dugo,ima još tjedan i pol najduže. Mogu si misliti kako jedva čekaš! 😍
    Tyna,super ti je ovo za san...stvarno se nadam da je ipak krivi, i da je Pepita prije! I moj malac i "brijeg" je desno 😉
    Ugodnu večer vam želim curke, a i sebi bez svraba nadam se....

Pepita2109
    16. Studeni 2015. 19:35

axia oooo ja si napravila bilješku sa strane a šta ću kad mi je zanimljivo 
    pinkypik priprema me ona pomalo, naravno sve mi jedva čekamo naše malene buhtlice, vidjet ćemo šta će sutra ginekolog reći ima li pomaka...

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.