Mrkvice cestitam i sad uzivajte jedna u drugoj... sve najbolje vam zelim
Mrkvice
Kako lijepo!!!! Čestitam vam svima! Sad uživajte u svojoj proširenoj obitelji Kako se curka zove?
Bas lijepo kako se te mrvice odluče izaci neovisno o redoslijedu
Sad iščekujemo ostale...
Aaaa stižu bebice, to je sve taaako blizu
Mrkvice čestitam ti, uživaj u svojoj maloj bebici i želim ti brz oporavak
Joooooj i ja zaplakala od srece, vicem muzu mrkvica je rodilaaaaaaa!!! 😄🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️❤️ Predivno, zelim ti brz oporavak i uzivaj u svojoj dusici ❤️
Aaaaaaaa cestitam draga Mrkvice! Bas mi je drago da je sve dobro proslo! Brz oporavak ti zelim! Ja isto odmah sva euforicna...pitam se kad ce moja odluciti izaci
Cijeli dan virkam i sad malo ne pogledam kad evo nam malene srećice! 💕 💕💕
Čestitam ti Mrkvice na sretnom dolasku malene mrvice! Plačem (nisam normalna) a mm se isto veseli i smije 💝 Veselimo se vašoj srećici i želimo joj lijep i sretan rođendan i život u koji je krenula!! 😘😘😘
Oleee,oleeee!pocela citati unazad 15strana i imam sto za vidjeti! :))))) mrkviceee cestitamo i nas troje. :))))) veselimo se skupa s vama vasoj ljepotici. ovaj moj osjetio suze radosnice pa party u stomaku opet napravio. :D ♡
Allegra:drago mi je da su te pustili i dragom sretan rodjendan! :)
Dilb:momak lijepo raste. neka,neka.vjerujem da uzivas. ♡ kako je prosla setnja po brata u vrtic?jel spavao?Predivno je vani ovih dana
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
mrkvice, čestitam ti od srca, a malenoj želim svu sreću :) šaljem vam velike zagrljaje
Čestitam Mrkvica.
Super vijesti. Tako mi je drago da je sve dobro prošlo. I da je dragi ipak bio u rađaoni.
Želim ti brzi oporavak i puno maženja s mrvicom.
I da se uskoro naspavaš na trbuhu
jeeeeee stigla crnokosa mrkvicica
neka nam je ziva i zdrava i velika sreca mami i tati!
hvala ti mrkvice na mini izvjescu, ljubi svoju malenu
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji