Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    13. Studeni 2015. 17:57

Mrkvice cestitam i sad uzivajte jedna u drugoj... sve najbolje vam zelim 

Sonja8
    13. Studeni 2015. 17:58

Mrkvice 
    Kako lijepo!!!! Čestitam vam svima! Sad uživajte u svojoj proširenoj obitelji  Kako se curka zove? 
    Bas lijepo kako se te mrvice odluče izaci neovisno o redoslijedu 
    Sad iščekujemo ostale...

Ines24
    13. Studeni 2015. 18:05

Aaaa stižu bebice, to je sve taaako blizu 

Mrkvice čestitam ti, uživaj u svojoj maloj bebici i želim ti brz oporavak 

MaliV
    13. Studeni 2015. 18:25

Joooooj i ja zaplakala od srece, vicem muzu mrkvica je rodilaaaaaaa!!! 😄🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️❤️ Predivno, zelim ti brz oporavak i uzivaj u svojoj dusici ❤️

lady6
    13. Studeni 2015. 19:28

Aaaaaaaa cestitam draga Mrkvice! Bas mi je drago da je sve dobro proslo! Brz oporavak ti zelim! Ja isto odmah sva euforicna...pitam se kad ce moja odluciti izaci

Pinkypik
    13. Studeni 2015. 20:20

Cijeli dan virkam i sad malo ne pogledam kad evo nam malene srećice! 💕 💕💕
    Čestitam ti Mrkvice na sretnom dolasku malene mrvice! Plačem (nisam normalna) a mm se isto veseli i smije 💝 Veselimo se vašoj srećici i želimo joj lijep i sretan rođendan i život u koji je krenula!! 😘😘😘

@JustSmile@
    13. Studeni 2015. 21:02

Oleee,oleeee!pocela citati unazad 15strana i imam sto za vidjeti! :))))) mrkviceee cestitamo i nas troje. :))))) veselimo se skupa s vama vasoj ljepotici. ovaj moj osjetio suze radosnice pa party u stomaku opet napravio. :D ♡

Allegra:drago mi je da su te pustili i dragom sretan rodjendan! :)

Dilb:momak lijepo raste. neka,neka.vjerujem da uzivas. ♡ kako je prosla setnja po brata u vrtic?jel spavao?Predivno je vani ovih dana

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

axia
    13. Studeni 2015. 21:23

mrkvice, čestitam ti od srca, a malenoj želim svu sreću :) šaljem vam velike zagrljaje

lillany
    13. Studeni 2015. 21:35

Čestitam Mrkvica. 
    Super vijesti. Tako mi je drago da je sve dobro prošlo. I da je dragi ipak bio u rađaoni. 
    Želim ti brzi oporavak i puno maženja s mrvicom.
    I da se uskoro naspavaš na trbuhu 

shimmer
    13. Studeni 2015. 22:03

jeeeeee stigla crnokosa mrkvicica 
    neka nam je ziva i zdrava i velika sreca mami i tati! 
    hvala ti mrkvice na mini izvjescu, ljubi svoju malenu  

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.