vibrice za veliku i malenu mrkvicu! stize sljedeca zimska bebaaa
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Mrkvica aaa kakva vijest!!!! Kakvo je to preskakanje reda!?!??!
Drži se, diši i sretno. Mislimo na tebe
Mrkvice, drzi se!
Cure kazu da je jutarnji ctg korektan i da cemo sada ponoviti jos jednom uzv i ak je ok mogu doma. Drzite fige!
Mrkvice, sretno i tebi i bebi!!! Drži se i mislimo na vas!
Ja sam još u svom šećeru, mjerim aparatićem svaki dan nakon obroka, nekad viši nekad niži, a isto jedem tako da mi niš nije jesno. Spremam se u ponedjeljak odnijeti uzorke na Vuk Vrhovac pa ćemo vidjeti.
Inače, krenuli smo na trudnički tečaj na Sveti Duh, prvi dan je bila doktorica, i nije nas baš oduševila pričama da kad dođeš si u predrađaoni gdje muž ne smije biti s tobom bez obzira na potvrdu, tek kasnije kad te presele u boks. I da postoji mogućnost ako je velika gužva da te porode u predrađaoni, gdje nisu čak ni oni stolovi kakvi su u rađaonama, i nitko ne smije biti s tobom. Isto tako, rekla je da ponesemo spavaćice, jer im zna biti manjka. Ostalo je objašnjavala porođajna doba, kad doći u bolnicu s obzirom na trudove i tako... Jučer nam je bila fizioterapeutkinja s kojom smo prošli različite tehnike disanja i to je bilo stvarno ok. Još 2 puta idem, bit će još babica, anesteziolog i pedijatrica.
To je to od mene, nadam se da ste sve koliko toliko u dobrom stanju, mene prepone ubijaju, a zbog ove glupe dijete stojim na kilaži,rekao je doktor da beba uzima koliko joj treba, ali ja jedva čekam pregled, tek 23.11.
Mia hvala za info za Sv. Duh. Nadam se da neće baš biti gužva. A njihovu am spavaćicu nosila jednu noć tako da sam mislila svakako svoju ponjeti. Spavačice su im zbilja grozne. Tvrde i grebu. Samo mi još u sred trudova treba da me i to iritira. I ne stidi se napisati još koji detalj .
allegrazg dobre vijesti. Nadam se da će te skoro doma na rođendan
Mrkvica sretnoooo i sretno tvojoj bebici 💜💜💜
Alegrra nadam se da ce uzv proci dobro i da idete doma mužiću 💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Mrkvica aaaaaaaaaaaaaaa stize mini mrkvicaaaaa sretnooo draga,samo hrabro..
allegrazg super za ctg
ajde bar su danas vijesti dobro krenule
Mia ma biti ce to dobro, nema samo hrana utjecaj nego i stres
ja sam cijelu noc procviljela kao malo stene, nisam se mogla ni okrenuti leda,preponi,zdjelica,ma sve kao da mi netko vuce nige svatko na svoju stranu... i malena je mirna zasad
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobro (kasno) jutro svima!
Vidim ima dobrih vijesti,Mrkvice samo hrabro i sretno,neka tebi i bebi bude lagan i tečan porod-sreeetnoo!!!
Alegra super za ctg,držimo fige i za uzv,pa onda možeš negdje usput sa muzicem na tortu
Sretno malena mrkvice!! 😂
A velika Mrkvice, tebi želim da ti brzo i bez puno muke dođe tvoja srećica!! 😄
Allegra, nadam se da ideš doma čim prije!
Baš uzbudljiv dan s lijepim vijestima. 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji