Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    13. Studeni 2015. 08:58

vibrice za veliku i malenu mrkvicu! stize sljedeca zimska bebaaa 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    13. Studeni 2015. 08:58

sretno  mrkvice

lillany
    13. Studeni 2015. 08:59

Mrkvica aaa kakva vijest!!!! Kakvo je to preskakanje reda!?!??!   
    Drži se, diši  i sretno. Mislimo na tebe 

allegrazg
    13. Studeni 2015. 09:42

Mrkvice, drzi se!
    Cure kazu da je jutarnji ctg korektan i da cemo sada ponoviti jos jednom uzv i ak je ok mogu doma. Drzite fige!

Mia007
    13. Studeni 2015. 09:46

Mrkvice, sretno i tebi i bebi!!! Drži se i mislimo na vas!

Ja sam još u svom šećeru, mjerim aparatićem svaki dan nakon obroka, nekad viši nekad niži, a isto jedem tako da mi niš nije jesno. Spremam se u ponedjeljak odnijeti uzorke na Vuk Vrhovac pa ćemo vidjeti. 
    Inače, krenuli smo na trudnički tečaj na Sveti Duh, prvi dan je bila doktorica, i nije nas baš oduševila pričama da kad dođeš si u predrađaoni gdje muž ne smije biti s tobom bez obzira na potvrdu, tek kasnije kad te presele u boks. I da postoji mogućnost ako je velika gužva da te porode u predrađaoni, gdje nisu čak ni oni stolovi kakvi su u rađaonama, i nitko ne smije biti s tobom. Isto tako, rekla je da ponesemo spavaćice, jer im zna biti manjka. Ostalo je objašnjavala porođajna doba, kad doći u bolnicu s obzirom na trudove i tako... Jučer nam je bila fizioterapeutkinja s kojom smo prošli različite tehnike disanja i to je bilo stvarno ok. Još 2 puta idem, bit će još babica, anesteziolog i pedijatrica.

To je to od mene, nadam se da ste sve koliko toliko u dobrom stanju, mene prepone ubijaju, a zbog ove glupe dijete stojim na kilaži,rekao je doktor da beba uzima koliko joj treba, ali ja jedva čekam pregled, tek 23.11.

lillany
    13. Studeni 2015. 10:06

Mia hvala za info za Sv. Duh. Nadam se da neće baš biti gužva. A njihovu am spavaćicu nosila jednu noć tako da sam mislila svakako svoju ponjeti. Spavačice su im zbilja grozne. Tvrde i grebu. Samo mi još u sred trudova treba da me i to iritira. I ne stidi se napisati još koji detalj .

allegrazg  
    dobre vijesti. Nadam se da će te skoro doma na rođendan 

baby♡girl
    13. Studeni 2015. 10:14

Mrkvica sretnoooo i sretno tvojoj bebici 💜💜💜
    Alegrra nadam se da ce uzv proci dobro i da idete doma mužiću 💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    13. Studeni 2015. 10:15

Mrkvica aaaaaaaaaaaaaaa stize mini mrkvicaaaaa sretnooo draga,samo hrabro.. 
    allegrazg super za ctg 

ajde bar su danas vijesti dobro krenule

Mia ma biti ce to dobro, nema samo hrana utjecaj nego i stres

ja sam cijelu noc procviljela kao malo stene, nisam se mogla ni okrenuti leda,preponi,zdjelica,ma sve kao da mi netko vuce nige svatko na svoju stranu... i malena je mirna zasad

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

BebaNana
    13. Studeni 2015. 10:31

Dobro (kasno) jutro svima!
    Vidim ima dobrih vijesti,Mrkvice samo hrabro i sretno,neka tebi i bebi bude lagan i tečan porod-sreeetnoo!!!
    Alegra super za ctg,držimo fige i za uzv,pa onda možeš negdje usput sa muzicem na tortu

Pinkypik
    13. Studeni 2015. 10:36

Sretno malena mrkvice!! 😂
    A velika Mrkvice, tebi želim da ti brzo i bez puno muke dođe tvoja srećica!! 😄

Allegra, nadam se da ideš doma čim prije!

Baš uzbudljiv dan s lijepim vijestima. 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.