tyna pun pogodak hahaha
allegra supeeeer
mrkvica mislimo na tebeee
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Cure evo da se javim.. moj porod je ipak bio uz epiduralnu jer su me cjelonocni trudovi iscrpili. Priznajem nisam mogla.. otvarala sam se jako brzo, oko pola 11 sam dosla u boks u 15.00 je na svijet dosla nasa djevojcica. Dosla bi i ranije ali smo cekali da se spusti.. za osoblje imam samo rijeci hvale. Porodio me doktor Vasilj, covjek je sve polako, nista nije silio pa tako nisam imala ni epiziotomiju. Jedan sav imam jer sam mrvicu pukla. Sada su me napokon preselili na odjel i cekam da mi zlato moje donesu opet.. inace rodila se na kraju sa 3520 i 51cm i ima crnu kosicu kao tata Inace dragi je bez tecaja bio samnom u radaoni u boksu, izasao je za izgon.. jako lijepo iskustvo sve u svemu. Hvala vam puno na podrsci, sada cekamo sljedecuu bebicu
joooooooooj Mrkvice čestitam!!! ugodno maženje sad s bebicom daljeee!!!
glavno da je sve u redu prošlo
Mrkvica draga cestitam ti od sveg srca, bebici zelim puno zdravlja i srece i djetinjstvo prepuno igre brzo se oporavi i uzivaj sa svojom malom mrvicom 💜💜💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Joj Mrkvice čestitam vam vjerujem da te to sve iscrpilo, ipak je to cijela noc...
I super da ti nisu radili epiziotimiju!!! Ja sam mislila da je to nemoguce!
Ajde uživajte sad
Allegra super da je sve prošlo u redu i da ste doma znaci ti opet za tjedan dana, a? Mene su tek za dva tjedna naručili
mrkvica evo ja zaplakalavod srece, cestitam od srca i brz oporavak
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica malo malo sam svracala da vidim jesi stogod javila.
Juhuuuuuuu
Nasa druga bebica je stigla. Gura se preko reda
Sve je moguce znaci.
Sretno ti draga s mrvicom. Brzo se oporavi. Neka je bebici sa srecom cijeli zivot.
Mrvice, bravo,čestitam!
Jucy, meni je rekla da su sad pred kraj pregledi češći, a možda me tako naručila i zbog gestacijskog. Već vidim da bu mi taj ctg sljedeći put opet stres...
Sortiraj odgovore
Najstariji