Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    13. Studeni 2015. 17:26

tyna pun pogodak hahaha
    allegra supeeeer 
    mrkvica mislimo na tebeee 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    13. Studeni 2015. 17:40

Cure evo da se javim.. moj porod je ipak bio uz epiduralnu jer su me cjelonocni trudovi iscrpili. Priznajem nisam mogla.. otvarala sam se jako brzo, oko pola 11 sam dosla u boks u 15.00 je na svijet dosla nasa djevojcica. Dosla bi i ranije ali smo cekali da se spusti.. za osoblje imam samo rijeci hvale. Porodio me doktor Vasilj, covjek je sve polako, nista nije silio pa tako nisam imala ni epiziotomiju. Jedan sav imam jer sam mrvicu pukla. Sada su me napokon preselili na odjel i cekam da mi zlato moje donesu opet.. inace rodila se na kraju sa 3520 i 51cm i ima crnu kosicu kao tata  Inace dragi je bez tecaja bio samnom u radaoni u boksu, izasao je za izgon.. jako lijepo iskustvo sve u svemu. Hvala vam puno na podrsci, sada cekamo sljedecuu bebicu 

Tyna24
    13. Studeni 2015. 17:42

joooooooooj Mrkvice čestitam!!! ugodno maženje sad s bebicom daljeee!!!
    glavno da je sve u redu prošlo

baby♡girl
    13. Studeni 2015. 17:43

Mrkvica draga cestitam ti od sveg srca, bebici zelim puno zdravlja i srece i djetinjstvo prepuno igre  brzo se oporavi i uzivaj sa svojom malom mrvicom 💜💜💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

JuicyFruit
    13. Studeni 2015. 17:46

Joj Mrkvice čestitam vam  vjerujem da te to sve iscrpilo, ipak je to cijela noc...
    I super da ti nisu radili epiziotimiju!!! Ja sam mislila da je to nemoguce!
    Ajde uživajte sad 

Allegra super da je sve prošlo u redu i da ste doma  znaci ti opet za tjedan dana, a? Mene su tek za dva tjedna naručili 

Pepita2109
    13. Studeni 2015. 17:46

mrkvica evo ja zaplakalavod srece, cestitam od srca i brz oporavak 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    13. Studeni 2015. 17:49

Mrkvice cestitam!!! <3
    Samo se vi odmarajte i neka bude sve u redu 

• mama@
    13. Studeni 2015. 17:50

Mrkvica malo malo sam svracala da vidim jesi stogod javila.
    Juhuuuuuuu
    Nasa druga bebica je stigla. Gura se preko reda 
    Sve je moguce znaci.
    Sretno ti draga s mrvicom. Brzo se oporavi. Neka je bebici sa srecom cijeli zivot. 

allegrazg
    13. Studeni 2015. 17:51

Mrvice, bravo,čestitam!
    Jucy, meni je rekla da su sad pred kraj pregledi češći, a možda me tako naručila i zbog gestacijskog. Već vidim da bu mi taj ctg sljedeći put opet stres...

allegrazg
    13. Studeni 2015. 17:53

Mrkvice!Čuj mene Mrvice!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.