Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    13. Studeni 2015. 11:00

Jupiiiiiiiiii, bas lijepe vijesti za jutro 🎉 Drzi nam se, mrkvica javi se i drzimo fige da sve prodje lijepo i sto bezbolnije ❤️
    Allegra, sretno i dalje, nadam se da ces sto prije doma 😘
    Mi smo isli ujutro dati bris na streptokok, i kako sam joj rekla da mi je mali bas jako miran zadnjih dana, malo me stavila na uzv i ctg, sve je u redu 😅 A bas me prepao, odrzala sam mu lekciju u autu da ne smije tako brinuti mamu a nije jos ni dosao 😄

Tyna24
    13. Studeni 2015. 11:37

Juuuuuj jedva cekam novu bebicu u grupi!! Drzi se mrkvice!! Mislim na tebe,javi se cim stignes

Anaheja
    13. Studeni 2015. 11:38

Super za info o bazenu u vinogradskoj . Hvala, ali vinogradsku cu preskocit. Zamjerila mi se jako ta bolnica. I mene su i zaje... I iznapadali i moju mamu isto, tako da tamo idem jedino ako se neka pretraga ne moze obavit nas nigdje drugdje 

dillb
    13. Studeni 2015. 11:56

Pozdrav. svima koje gnjave s ponavljanjem ctg držim fige da vas što prije prestanu gnjaviti. moj frajer je na dodatne stresove reagirao tako da bi se umirio.

cure koje rađate u Petrovoj.... ne nadajte se ničemu osim ležećem položaju. na žalost, njima je fora raditi protiv gravitacije. kad sam došla u trudovima i dok sam disala, digli su mi uzglavlje. kad je krenuo izgon, spustili su mi uzglavlje iako sam protestirala.
    što se tiče stolčića, to je izvrsna opcija. čini mi se da se spominjalo da ga SV. Duh ima. najbolji i najprirodniji način rađanja uz minimalnu mogućnost pucanja...
    što se tiče rađanja u vodi.... to je kocka jer ne postoji garancija da će vam taj položaj odgovarati. moja susjeda je ušla u bazen na drugom porodu i tražila je da je vade van.

moj mališa i ja smo ok. patronažna je rekla da nas više neće gnjaviti i dolaziti, mališa na očigled napreduje. ja vidim jedino po bodićima jer smo prerasli broj 50, a 56 nam je skoro na knap. lijepo cicamo, pa odspavamo par sati. ja sam dobro, neke boljke su se povukle, još samo mjehur da povrati svoju jakost i na konju sam. danas ćemo po bracu u vrtić.

još nešto... meni nije pomoglo ni penjanje po stepenicama, ni nošenje djeteta, ni seks, ni hopsanje po lopti.... kad su klinci bili spremni za vanjski svijet - potaknuli su hormone i započeli trudove. sretno svima.

• buffy
    13. Studeni 2015. 12:06

Dobro jutro.. ovo je bilo jedno jakooo napeto stivo.. najprije da ste ostale u bolnici i iscitavam sta se dogadja a onda mrkvica javlja da se kod nje pokrenula situacija i da joj beba stize .. allegra nadam se d je i stobom sve super i da si doma, sad ocekujem tvoje javljanje... kao da vas sve poznajem sam napeta bila dok citam...  Ja sam takodjer razmisljala o porodu na stolcicu, samo jos nisam sigurna moram se raspitat jos malo, nadam se da cu imati jos vremena...
    Dillb suoer za bebaca i da tako lijepo napreduje, pa to je vec maleni decko 
    Pepita potpisujem bolove, sinoc nisam nikako spavvala sve me je bolilo i to uzasno, mislila sam da cu poluditi, niti sjedit niti lezat niti hodat.. uzas jedan... Takodjer jucer sam se malo uplasila jer mi se trbuh stvrdnuo kao kamen cijeli i to na jedno 2 sata, a bas sam u to vrijeme trebala brojati pokrete od bebe pa sam malo pocela panicariti, srecom cim je trbuh popustio su akrobacije pocele pa sam se smirila, ali to stvrdnuce mi je bilo kommmaaa...
    sorry na duzem tipkanju tak sad vidim koliko sam napisala 

Pepita2109
    13. Studeni 2015. 12:59

dillb bas mi je drago sto fino napredujete i sto se ti lijepo oporavljas 
    buffy ma nemam pojma sta da kazem za te bolove svaku vecer mi je sve gore doslovno se razdvajam.. a bh meni je trbuh tvrd skoro po cijele dane... ali ok je... u utorak pregled... iako ne znam cemu se nadam

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    13. Studeni 2015. 13:44

Buffy,to ti je samo kontrakcija kao vježba pred nastup..ne brini. Bebine pokrete ne možeš pratiti za vrijeme kontrakcije. Samo lezi i vježbaj disanje i čekaj da prođe,ne diraj trbuh.  Puno toga je sad kao ok... Meni su jučer proteini u urinu bili povišeni i dr. kaže da je i to ok pred kraj trudnoće jer mi je tlak bio nizak kao inače. Ali to je zbog one mučnine dan prije jer nisam mogla piti dovoljno vode.

Dillb, tvoja mrgica je već 2 broja prerasla! Ja bih da ti meni dođeš kao patronažna doma! 😄

Evo,ja se naručila prvi puta za TA na sv.duhu...stvari se pokreću u ovoj grupici. Baš je ovo naše druženje lijepo i kvalitetno i drago mi je da vas imam. Čak se i mm raspituje kako su curke s foruma, i on se veseli dolasku malene Mrkvice! Ni ne poznajemo se,a zajedno smo u najvažnijim trenucima svojih života 😊

lady6
    13. Studeni 2015. 13:53

Ajme sva sam se najezila, mrkvice puno srece ti zelim! Javim nam se cim prije s dobrim vjestima! Pepita, sve bolove potpisujem. Vec me to toliko iscrpljuje da sam sva zivcana. A izgleda jos da cemo mi zadnje. Ja jedva cekam srijedu, a tek je petak.Dilb, bas mi je drago da je sve ok. Kako si zadovoljna tretmanom u Petrovoj?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.