mrkvica za prematanje se nadam da ce ti se javiti neka iskusnija mamica, po mome bi to bilo najduze nakon 2sata... a sad bas me zanima sta ce druge reci
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobar dan svima
Bas je divno citati mrkvicu.. sad mi je malo lakse kad vidim da nije tako strasno pogotovo za prvorotku.. dillb je utjesila al njoj nije prvi porod pa me ovo dodatno smirilo...
Sto se tice presvlacenja nakon kakanka odmah, a ovako su meni rekli kao sto je pepita napislaa svaka 2 sata
Jedva cekam nastavak, polako stizu bebe, a kad smo tek dosle ovdje cinilo mi se da nikad nece proci vrijeme..
buffy e tako i ja mislim nakon kakice odmah,a inace ovako kako sam napisala
sad kad se sve to lagano pokrece pocela me hvatati nervoza i adrenalin u isto vrijeme..hehe
🙏👸👸🙏❤️
Sto se tice presvlacenja... ja sam nakon 'velikog' presvlacila cim skuzim a ovako sam odokativno.
Pipala sam punocu pelene ali vjerujem da je to bilo u prosjeku svaka 3-4 sata.
Mrkvice super si se snasla s cicanjem. Bas mi je drago.
Kad te pustaju doma?
Frisko saznah da se i kod nas po novom nose svoje pidame. Navodno si samo prvi dan u njihovim.
Sad moram u potragu za pidamama.
Zar ovoj listi potrebnih stvari nikad nece doci kraj?
Osjecam se kao da sam opet na pocetku
Hej okruglice! 😊
Mrkvice, baš je lijepo čuti kako to može sve dobro proći...drago mi je još više čuti te jer si isto na sv.duhu. Samo se mogu nadati da će i meni s mojom mrgicom biti tako (epiduralna može,ali ne bih nikako da me capnu,a tako mi se to čini nevjerojatno 😰). Drago mi je da te nisu požurivali jer to stvarno nema smisla...majka priroda nije s nikakvom žurbom računala pri nastanku života.
Potaknuta svime ja pokušavam složiti torbu danas...svi kažu pa zašto još nisi, a ja nikako. Valjda to znači da je kraj onda? 😪
Axia, udobnog položaja nema....pričekat ćemo koji tjedan još. Sinoć sam slabo spavala jer su me kukovi i pubična kost rasturali. A okret s jednog na drugi bok mi je bolan projekt! 😦
Moj mali miš je ekstra rastezljiv danas 😄 Sve mi trbuh leti lijevo-desno! Lijepo se ručicama odgurne u lijevi kuk, pa guzu i leđa ispruži desno, a ja se sva nakrivim. 😊
pinky, kao da ja pišem, em sve boli, em se malena identično tako danas rasteže. sretna je jer joj je tata doma, pa masira mamu od jutra... a ja spavam na nogama... moram još do ikee danas, neznam kako će to izgledat... možda da ja odem na gablec, a dragi nek šopingira :)
Pinkypik ti si 4 tjedna ispred mene a imamo iste tegobe.
Kako.li ce izgledati kad ja dodem u 37tt. Ne smijem si ni zamisliti.
Ne mogu se nastimati u krevetu. Na ledima ne mogu disati. S jastukom se borim kao da svijet osvajam. Kad sam na boku kukovi rasturaju i onda je okret nemoguca misija. Na kraju popi***im i sjednem
mama, točno te mogu vidjeti :) vjerujem da nam noć više manje izgleda jednako... i mene je strah što će bit za koji tjedan, jer ovo postaje nemoguća misija... počela sam guglati i one fotelje na razvlačenje, kao da bi mi mogle pomoći... :P
mislim da nas sve vise manje iste boljke muce...
mama ja jos10 dana do termina a na popisu ima toga jos nikad kraja
mene muci to sto sam opet ostala bez volje za ista
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji