Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    14. Studeni 2015. 07:17

Jutro drage moje. 

Ja budna od 3 sata. Tijelo umorno ali oci  ovakve.
    Ustala sam negdjeprije jer ne mogu vise lezati zbog kukova i malisa se nesto uzvrtio.
    Bas me hvataju nesanice. Jedva cekam da se uspije namjestiti i odspavati malo.

Mrkvica vjerujem da ti je noc prosla mirno i da malena cica.

A vi koje ste blizu sada, zelim da nastavite niz pa da nama koje smo trunku dalje, vrijeme brze prode. 

Mrkvica2
    14. Studeni 2015. 07:24

Hvala svima jos jednom  evo mi se mazimo, spavamo, papamo i tako.. 

Mia da rodila sam na sv. Duhu i jako sam zadovoljna. Bas kao sto je netko spomenuo nisam mislila da je moguce da prvorotka prode bez epiziotomije ali ljudi su se stvarno potrudili oko svega.

Sav ne boli, malo pece ali sve u svemu dobro je.. najgore su mi sad ta stezanja maternice kada mala papa ali Boze moj prezivjet cu. Korisno je ionako. 

Moram vam priznati da se jako cudno bez trbuha osjecam, nema micanja, nista.. fali mi malo hehe. Jedva cekam da vidim koja je sljedeca od vas i da se onda i ostale zaredate 

Mrkvica2
    14. Studeni 2015. 07:25

I bez straha ako ste i zatvorene. Ja sam bila skroz zatvorena pa sam eto prosla super.. kada to jednom krene napreduje brzo 

JuicyFruit
    14. Studeni 2015. 08:48

Bas mi je drago zbog tebe Mrkvica, sve zvuci savršeno 
    s dojenjem nisi imala nikakvih problema?

shimmer
    14. Studeni 2015. 09:15

ja isto imam dvije frendice prvorotkinje koje su na sv.duhu prosle bez epi i obje su hvalile babice koje su im masirale medjicu tokom poroda i nista nisu pozurivale.

dok je nama na tecaju bolnicki lijecnik prikazujuci film o porodu u sceni kad glavica pocinje polako izlaziti kroz smijeh napomenuo "a ne ceka se to kod nas ovako dugo. to cim se glavica pojavi, ajmo cap i vadi bebu van hehehe" 

mrkvice, bas sam i ja sinoc u krevetu razmisljala kako ce to biti bez trbuha. s tim da ja ne mogu jos skroz shvatiti da je unutra prava beba, a tvoja pajki kraj tebe 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    14. Studeni 2015. 10:00

dobro jutro okruglice, i one malo manje okrugle :)
    mrkvice, baš mi je drago da si se javila, nadam se da će sve boljke brzo proći... no vjerujem da uz svoju crnokosu mrvu brzo zaboraviš na bol...
    tebi je bez trbuha čudno, ja sam noćas bdjela kao i mama, i pikala dragog samo da mu kaže da jedva čekam kad ću opet moć leć na trbuh :P
     usput, jel se kojoj od vas dogodilo da unatoč tibi, probudite se i skužite da spavate skoro skroz na trbuhu? meni se dogodilo i od onda imam fobiju od tog položaja... a nezgodno mi jer ne smijem ni na leđa, a kukovi bole kad sam na boku.... ako imate prijedlog za udoban položaj, slobodno me prosvijetlite, jer ja gubim bitku sa jastucima i dekama :P
    nadam se da će vam biti lijep dan

BebaNana
    14. Studeni 2015. 10:34

Oooooo super novosti,nema me od jučer ujutro i imam sta vidjeti!!! Mrkvice čestitam, i tebi i bebi i tati!!!! I drago mi je da ti je sve prošlo dobro i bez problema,tj.da si zadovoljna. Želim ti brz oporavak,i da vodite svoju mazicu doma što prije. Uživajte 

Mrkvica2
    14. Studeni 2015. 10:36

Juicyfruit zasada jos nisam.. danas sam bas dok je papala razmisljala jel ima ista jadna navuci posto mislim da pravo mlijeko jos nije nadoslo, ali kad je gospodicna bljucnula vidla sam da je puno vratila tako da ocito ima  Jedino cega se drzim od svog mora savjeta je ono da beba sto jace zine i sto vise uzme usta i ne boli me zasada. Je malo neugodno ali ne boli, valjda dok se naviknu bradavice. I ne zivciram se, ako nam nije dobro uspjelo ili boli otpustim prstom vakuum njoj u ustima i probamo ponovo dok ne uspijemo..

Shimmer eto vidis da nemora biti tako.. ruzan mi je tqkav stav doktora, tocno ajde da se sto prije rijesim. A ovo za bebu.. i ja jos nisam svjesna da je to ona mala ritalica iz buse.. a da ne pricam da mi je precudno reci to mi je kcer 

Axia nece ti nista biti, bolilo bi te ili ti bilo neugodno da ima problem u tom polozaju. Ja sam vrlo cesto tako na polu boku spavala ali mene je mala gurala tako da sam se morala okreniti. 

Jedina stvar u koju nisam sigurna jos je koliko cesto treba premotati malu, sestre ih svakih par sati presvuku pa me to mozda buni..

Pepita2109
    14. Studeni 2015. 11:20

Dobro jutro drage moje
    i ja sam provela noc vise budna,ali zbog zgaravice koja je bila takva da sam mislila da cu povratiti

mrkvica bas mi je drago da imas lijepo iskustvo,sada samo pomalo bez nerviranja.. i mogu misliti kako ti je cudno ja se i dan danas uhvatim kako si kazem ajme pa ja sam trudna

axia meni se to redovno dogodi da smeta bebi pobunila bi se ona

bas me zanima koja je sljedeca

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.